Şimdi Ara

Yağız Telekom , Apple Market , Çarşı İletişim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu ve buna benzer satıcılardan avrupa çıkışlı garantisi türkiyede 1 yıl uluslararası geçerli GALAXY NOTE almayı düşünüyorum
    hatta yağız telekom uluslararası garantisinin telpada 1yıl geçerli olduğunu söylüyor.
    Tecrübesi olanlar , alışveriş yapmış olanlar yardımcı olabilirler mi tavsiyelerinizi bekliyorum ?
    fiyatlar 1200 tl civarında

• Samsunglarin uluslararasi garantisi telpa ve basarida geciyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hisnameisco

Bu ve buna benzer satıcılardan avrupa çıkışlı garantisi türkiyede 1 yıl uluslararası geçerli GALAXY NOTE almayı düşünüyorum
    hatta yağız telekom uluslararası garantisinin telpada 1yıl geçerli olduğunu söylüyor.
    Tecrübesi olanlar , alışveriş yapmış olanlar yardımcı olabilirler mi tavsiyelerinizi bekliyorum ?

ben one x aldım memnunum kayıtlı garantili geldi ama bence sensation xe al çünkü htc lerin uluslararsı garantisi 2 yıl samsung 1 yıl ama illa note diyosan bende one x al derim yinede note diyosan hayırlı olsun sorun çıkmaz helede samsungta , sağlam telefondur
  • hocam.. Htc nin bölümünde bi kaç kez gördüm arkadaslar 2 3 kez degisim talep etmişler ve 2 3 kez degistirmişler yani telefonlar biraz sorunlu gerçi şans işi.. bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadrazam18

hocam.. Htc nin bölümünde bi kaç kez gördüm arkadaslar 2 3 kez degisim talep etmişler ve 2 3 kez degistirmişler yani telefonlar biraz sorunlu gerçi şans işi.. bu.

Digerlerini bilmem ama carsi iletisimden alisverisim var bi kac kez hic bi sikintim cikmadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

quote:

Orijinalden alıntı: hisnameisco

Bu ve buna benzer satıcılardan avrupa çıkışlı garantisi türkiyede 1 yıl uluslararası geçerli GALAXY NOTE almayı düşünüyorum

ben one x aldım memnunum kayıtlı garantili geldi ama bence sensation xe al çünkü htc lerin uluslararsı garantisi 2 yıl samsung 1 yıl ama illa note diyosan bende one x al derim yinede note diyosan hayırlı olsun sorun çıkmaz helede samsungta , sağlam telefondur

Yağız telekomdan mı yaptınız alışverişi ?
    ben yağız düşünüyorum içlerinden hangisini tavsiye edersiniz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.