Bildirim
Yağlı radyatör mü Fakir nano bor ısıtıcı mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
fakirin ürünleri eski fakirle alakalı değil belirtmek isterim. firmanın ürünleri çakma sayılabilecek nitelikte -
bor ısıtıcının özelliği şurada,
bor kristal yapıda olduğu için ısıyı çok hızlı yayar. aluminyum ve bakırdan daha iyi soğur. mesela işlemciye çok iyi heatsink olur bordan.
en iyi ısı yayan elmastır.
panel radyatörler aluminyum olduğu için odayı iyi ısıtırlar.
bakır tava ve emaye(aluminyum) tencerede yemekler için iyidir.
ama oda içerisinde olduğu için yağlı veya borlu olmasının pek bi önemi yok.
bu teknoloji de fakire ait değil çinliler bor-silisyum katkılı kettle filan üretmeye başladığı için çinden gelmiştir.
bor kristal yapısı sayesinde genleşmiyor ve kırılmıyor(seramik deniyor buna) -
Fakir bor ısıtıcıya biraz önce bende sitesinden inceledim. Diyorki ısıyı hızlı iletir fakat yavaş soğur. Bence yavas soğuyorsa içerisindeki ısıtıcıyı ortama vermiyor muhafaza ediyordur. Ben o yüzden pek ısıtacağını düşünmüyorum -
Fakir'den başka bor teknoloji kullanılmış ürün yok mu? -
kesinlikle yağlı radyatör ama yok ben anlık hemen ısınıyım dersen ufo tarzı al yağlı radyatör bulunduğun ortamı ısıtır tabi büyüklüğü önemli odanın ufo baktığı yönü ısıtır arka tarafıu ısıtmaz kapandımı üşümeye başlarsın radyatör otomatiğe(termostata) geçse bile metal olduğu için ısı vermeye devam eder buda en güzel yönü en az 13 yıldır kullanıyorum alırsan saatli olan modellerden al istediğin saatte açılıp kapanması için bulamasssan zaman saati alısın oda olur son olarak ucuz modellerden kaç az paraya kıy delogni fakir raks tarzlara bakabilirsin özellikle delogni dragon hakkında sitede yorumlara bakabilirsin kal sağlıcakla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özgürkuaför -- 18 Ekim 2014; 8:23:01 > -
son zamlardan sonra vergiler ve diğer masraflar dahil 0.40 kuruşa geliyor....
Bu durumda benim okuduğum ve araştırdığm kadarıyla elektrikle en ekonomik ısınma yöntemi sırası şu şekilde
- Klima
- yağlı radyatör
- fanlı ısıtıcı
- ınfrared ısıtıcı
sırf bu yüzden klima arayışına girdim hem yaz hem kış gerekli diye -
Klimanın ekonomik olması için inventörlü olması gerekiyor, düzgün inventörlü klima ise 3.000 TL civarı. Bence en ekonomik konvektörlü ısıtıcı veya yağlı radyatör olur. -
Evet biliyorum ancak salona zaten klima alacagimdan dolayi en cok zaman gecirdigm yer olarak isinmayi da bu sekilde saglamayi dusunuyorum.Klima kampanyasi bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de bu ikilemi yaşayanlardanım. Başka fikri olan var mı? -
ufo tipi birşey alacaksan veito marka CARBON flamentli olandan al diğer modelleri düşünme.. -
evde doğalgaz var doğalğazıda kulanıyoruz ayrıca ek olarak salona ufo almak istiyoruz var mı yardımcı olacak -
quote:
Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi
evde doğalgaz var doğalğazıda kulanıyoruz ayrıca ek olarak salona ufo almak istiyoruz var mı yardımcı olacak
veito karbon ısıtıcı al.. -
Evime dogalgaz gelene kadar Fakir in radyatorunu aldım 12 petekli ve ön kısımda ısıtıcısı var ufo tarzı, sanırım fh-12 modeli 490 tl ye almıstım vatan dan. 45 m karelik salonum var ve tum yaglı petekler orta derecede calıstıgıda evin ıc ısısı 25 derece oluyor, full max ısı ve 12 petek actıgımda ısı 28 dereceye cıkıyor. Ben gun ıcerisinde 24 saatin 18 saati cihazı orta seviyede ısıda tutuyorum ve gayet guzel salonum ısınıyıor. Ev 6mm yalıtımla kaplı.
Elektrik faturası aylık 278 tl geldi. Bu arada 1600m rakımlı soguk iklim coğrafya da oturuyorum. Almak isteyene oneririm bu fakir in urununu cok memnun kaldım ben.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X