Şimdi Ara

Yağmur kar için SU ALMAYAN ayakkabı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Özet: Su geçirmeyen 4 mevsim giyilebilecek bir ayakkabı arıyorum her türlü tavsiyeye açığım.

Detaylı:

Ayakkabı konusunda hayatım boyunca sıkıntı yaşadım. Ayaklarım çok büyük markadan markaya değişmekle birlikte 45-46 civarlarında giyiniyorum. Bir çok ayakkabı ilk senesinde ömrünü tamamlıyor ya önden yada kenarlarından açılıyor. Ayağım adeta taşı delen filiz gibi her türlü ayakkabıyı deliyor. Adidas dışında istisnası olmadı henüz. Su alma konusunda takıntım var. Yok ayağım içerde terliyormuşta aslında ıslaklık yokmuş muhabbetine giren ayakkabıcılar mı dersin ben bunlardan bıktım. Bir insanın terleyebilmesi için sıcaklık şarttır benim ayağımın ucu buz gibiyken nasıl terler? Yok abi bana denk geliyor aldığım ayakkabılar son teknoloji ile donatılmış havadaki nemi hapsederek ayağımın üzerine su olarak verebiliyor. Lanet! Neyse... Kullandığım markalar şunlardı.

Adidas : şu ana kadar en memnun kaldığım ayakkabıdır. Su alma oranı düşük 46 numara bebek mezarı gibi. Ayağım taraklı olmasına rağmen özellikle parmak kısımları büklüm büklüm olmadan rahat ediyor.

Lumber Jack: Verdiğim paraya acıdığım bir ayakkabı. Hesapta üstüne water proof yazmışlar. Rahatlık yine fena değil ama uzun yürüyüşlerde aşırı rahatsız.

Skechers: Parasını haket etmeyen başka bir marka. Full deri ayakkabı zaten su geçirmeme falan beklemiyorum ama en azından ayağımda nasır yapmasın düzgün ergonomisi olsun resmen çöp. Bu markayı tavsiye eden arkadaşıma lanet ediyorum her gün.

Kinetix: Abi çöp olduğu bir gerçek tamam ama en azından verdiğin fiyata göre daha çok performans alıyorsun. 1 yılı tamamlamadan ayakkabı perte çıkıyor. Kiralık gibi düşünülürse olabilir.

Grayder: Bu markadan 1 kere salaklık yapıp aldım 2 kez nasıl aynı hatayı yaptım anlamıyorum. Gözlerim artık bu markayı sansürlüyor.

Marka takıntım yoktur. Para limiti yoktur ancak tabiki bütçeme uygun f/p ürün arıyorum ama bu iş bir takıntı oldu bende. Su geçirmesin, 15dk 30dk lık yürüyüşlerde rahatsız etmesin, en azından 1 yıldan fazla bir ömrü olsun hemen perte çıkmasın, taraklı ve büyük ayakları için uygun olsun, yerden yüksekliği abartı fazla olmasın, tabanları çok aşırı kaygan olup şu koyu renkli kaygan mermerde paten yaptırmasın, ve son olarak bu da şart değil ama olursa süper olur elektrik iletkenliği(*) olsun.

* buraya not düşeyim ayakkabıların iletkenlikleri farklıdır. her ayakkabı bir direnç gösterir üzerinizde pamuklu kıyafet yada yünlü kıyafet varsa elektrik ateşler durursunuz. Bu oturulan ortam (kolduk vs) ile sürtünmeden yada yürürken kıyafetlerin sürtünmesinden oluşan statik elektriktir.

Konu doğru yerdemi emin değilim yanlışsa adminler gerekli yönlendirmeyi yapsınlar lütfen.

• Harley al o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • The North Face, Colombia, Salomon bunlar kışlık için ideal

• Eskilerin bir lafı vardır,kar suyu çekmeyen ayakkabı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Bir Filolog

Harley al o zaman

Harleyi hiç önermem o konuda.

Ydslere bakabilirsiniz, skechersın hangi ayakkabısını kullandınız acaba merak içerisindeyim kullandığım en rahat ayakkabılar sketchers ve new balance. Ayaklarım taraklı, kullandığım en rahatsız ayakkabı vty ve converse.

Trekking tarzı bi ayakkabı bakacaksınız 4 mevsimse, merrel var solomon var north face var columbia var, solognac var.
  • 200 liraya scooter çılgın asfalt bot aldım geçen hafta. şu ana kadar kar çekmedi. buzda kayıyor ama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Harley al o zaman

Ydslere bakabilirsiniz, skechersın hangi ayakkabısını kullandınız acaba merak içerisindeyim kullandığım en rahat ayakkabılar sketchers ve new balance. Ayaklarım taraklı, kullandığım en rahatsız ayakkabı vty ve converse.

Trekking tarzı bi ayakkabı bakacaksınız 4 mevsimse, merrel var solomon var north face var columbia var, solognac var.

https://www.skechers.com/en-us/style/64276/diameter-murilo/cdb
    Hocam ayağımda nasır çıktı diyorum. İşyeri hekimine gösterdim. Direkt ayakkabının içerisine baktı bu yapar dedi. Ayakkabıyı artık giymiyorum.

• Goretex al
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

Decathlona bakabilirsin:
    https://www.decathlon.com.tr/C-557795-erkek-su-ge-irmez-ayakkab-bot

ben şunu aldım ve şimdiye kadar su geçirmedi hiç:
    https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-100-novadry-su-gecirmeyen-erkek-ayakkabisi-id_8298761.html

Teşekkür ederim hocam buradaki linklerden inceliyorum. Su geçirme olayını gayet iyi incelemişler bildiğin araba lastiği gibi yol tutuş yakıt tüketimi falan yazmışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

quote:

Orijinalden alıntı: mow_

Decathlona bakabilirsin:
    https://www.decathlon.com.tr/C-557795-erkek-su-ge-irmez-ayakkab-bot

ben şunu aldım ve şimdiye kadar su geçirmedi hiç:
    https://www.decathlon.com.tr/arpenaz-100-novadry-su-gecirmeyen-erkek-ayakkabisi-id_8298761.html

Teşekkür ederim hocam buradaki linklerden inceliyorum. Su geçirme olayını gayet iyi incelemişler bildiğin araba lastiği gibi yol tutuş yakıt tüketimi falan yazmışlar...

100 km2'ye kaç sanayide çıkıyor?

• [simage]javascript:void(0)[/simage]

http://www.korayspor.com/adidas-outdoor-ayakkabi-trekking-bot-ve-ayakkabilari-ax2-mid-gtx-q34271/
    AX2 MID GTX

adidas AX2 Mid Gtx erkek outdoor ayakkabı sağlam ve dayanıklı yapısı ile ön plana çıkıyor. AX2'nin engebeli arazilerde üst düzey kavrama sağlayan Traxion dış tabanı sayesinde doğa yürüyüşlerinde yeni maceralara hazırsınız.

Özellikler:

- Hafif ve rahat sentetik file üst yüzey,

- Nefes alabilir ve su geçirmez GORETEX astar,

- Yastıklamalı EVA orta taban,

- Zemin etkilerini azaltan ADIPRENE yastıklama,

- Üstün zemin kavrama ve çeviklik sağlayan TRAXION dış taban.

adiPrene®: Topukta basınç oluşumuna izin vermeyen ve yastıklama sağlayan, şok etkisini engelleyen malzemedir.

Gore-TEX®: Gore-TEX® teknolojisi ayaklarınızı bütün hava koşullarında kuru tutar ve maksimum rahatlık sunar. Gore-TEX® li ayakkabılar en zorlu hava koşullarında bile yüksek ölçüde nefes alabilir ve su geçirmezdir. Gore-TEX® teknolojisiyle tasarlanmış su geçirmez ayakkabılar ile ayaklarınız daima koruma altındadır.

Traxion™: Basıncı ayağın her noktasına eşit ölçüde dağıtarak, özellikle engebeli arazilerde maksimum zemin tutuşu ve dayanıklılık sunan dış taban yapısıdır.

• Beşiktaş'tan 50 Liraya şunlardan alıyorum 2-3 kış rahat götürüyor, hem sıcak tutuyor hem su almıyor.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=sar%C4%B1%20bot
  • Nike'ı dene

Bir de skechersdan aldığın ayakkabı leşmiş. Skecherstan rahat spor ayakkabı alınır en kasıcı duranı seçmişsin. Bence sen içten içe rahatsız edici ayakkabı giymeyi tercih ediyorsun ki bir sebebi olsun ve değiştiresin.
    Evet hemen tespiti yapıştırdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yürüyüş konusu hariç , YDS önerebilirim. Şuana kadar hiç su almadı ayaklarım , sıcak tutuyor. Yürümesine ben yürüyorum 5km falan ama 800gram tanesi ayakkabıların
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfbmfb

quote:

Orijinalden alıntı: Dethagorf

quote:

Harley al o zaman

https://www.skechers.com/en-us/style/64276/diameter-murilo/cdb
    Hocam ayağımda nasır çıktı diyorum. İşyeri hekimine gösterdim. Direkt ayakkabının içerisine baktı bu yapar dedi. Ayakkabıyı artık giymiyorum.

Bu tip bi ayakkabısı olduğunu bilmiyordum eğer ayakkabıyı atmadıysanız deichmandan kasaların yanından 9.90 a hafızalı taban alın içine koyun bir kaç gün hocam. İçindeki keçeyi çıkarın tabi ayakkabının yüksek gelirse iki tabanla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.