Şimdi Ara

Yağmur kaydırıcı sprey ne büyük icatmış arkadaş!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün avm nin tekinde gezerken gözüme çarptı automix marka sprey yağmur kaydırıcı ve buğu önleyici sprey aldım işe yaramaz diye pek üstüne gitmedim dün eve gelince camları mikrofiber bez ile temizledikden sonra bu spreyi uyguladım
    Sonuç süper bugün ankarada fena bi yağmur var millet silecek yetiştiremiyor ben silecek kapalı iş yerinden evime geldim 10 km yolu.. hız arttıkça sular kayıp gidiyor kullanmayan arkadaşlara kesinlikle öneririm fiyatıda oldukça uygun 5 lira bişeydi

• + bilgi için tşkrler
  • O zaman silecege ne gerek var? Bana bu tip urunler hep para tuzagi olarak gelir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullandım.
    Camı çok yağlandırıyor.
    Bir dahada kullanmadım, kullanmam da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Ben kullandım.
    Camı çok yağlandırıyor.
    Bir dahada kullanmadım, kullanmam da.

dostum markadan markaya göre değişir bence ya banada ilk sürdüğümde öle gibi geldi ama düzgünce sürüp biraz bekletip tekrar bezle silince yağ parlama karşıtı bişey kalmıyor öle olsa bende sürmem karlı havalarda
    cok işe yarıyor buzlanma v.s bunlar hepsi kayıp gidiyor ben sırf birazda ondan dolayı aldım
  • buğu önleyiciler işe yarıyormu acaba..
    kartal aracımız var özellikle arka cam tamamen bugu oluyor hiçbirşeey görünmüyor.işe yararsa alıcaz mecbur
  • Kaydırmak için dışardan buğu önlemesi için ise içeriden mi uygulama gerekiyor?
    Benim buğu ile bir sorunum yok yağmur kaydırsa yeter.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PASLI SU İÇEN ARKADAŞA NE OLDU?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Kaydırmak için dışardan buğu önlemesi için ise içeriden mi uygulama gerekiyor?

Buğu önleyici uygulamadım ama oda aynı marka işe yarıyodur sanıyorum bir kaç arkadaşım kullandığını memnun kaldığını söylüyolardı en kısa zamanda denerim.

Yağmur kaydırıcı sprey yeterli geliyo dışdan sürüyorsunuz kuruyo bezle iyice yaydırıyorsunuz bunu bi kaç kere daha yaparsanız 3 -5 hafta gittiği kadar söyleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

quote:

Buğu önleyici uygulamadım ama oda aynı marka işe yarıyodur sanıyorum bir kaç arkadaşım kullandığını memnun kaldığını söylüyolardı en kısa zamanda denerim.

Yağmur kaydırıcı sprey yeterli geliyo dışdan sürüyorsunuz kuruyo bezle iyice yaydırıyorsunuz bunu bi kaç kere daha yaparsanız 3 -5 hafta gittiği kadar söyleniyor

Ben yanlış anladım bir sprey iki işide de yarıyor olarak anladım ben pardon.

Buğu sıkıntımız yok.
    Yağmur kaydırıcıyıda merakımdan deneyeceğim bakalım
    Teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Ben yanlış anladım bir sprey iki işide de yarıyor olarak anladım ben pardon.

Buğu sıkıntımız yok.
    Yağmur kaydırıcıyıda merakımdan deneyeceğim bakalım
    Teşekkürler.

Kaliteli bir marka denemeden fayda var dostum
    10 tl dende fazla verme tabi

•  Yağmur kaydırıcı sprey ne büyük icatmış arkadaş!!

Bu galiba
  • quote:

Yağmur kaydırıcı sprey ne büyük icatmış arkadaş!!

Bu galiba

bu evet dostum
  • Ben de alıp denemiştim geçtiğimiz yıl, hatta konusu bile var forumda

Ben hiç memnun kalmadım. Görüntü rezalet oldu resmen önümü zor görüyordum Çıkmıyorda bu meret fırça, deterjan, camsil, kolonya hiçbir işe yaramıyor. Bir daha asla kullanmam ama çok memnun kalanda var. Markadan markaya ve uygulamaya göre değişiyor sanırım.

Eğer yağmur kaydırıcı vb. bir ürün kullanır ve camdan geri çıkartmak isterseniz sirkeli su ile silin, başka hiçbir şey çıkarmıyor bu zıkkımı.
  • Carpex kullanıyorum, memnunum ve tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Carpex kullanıyorum, memnunum ve tavsiye ederim.

evet oda iyi diye duydum
  • başlarda iyi gibi gözüküyor ancak sonradan anladımki sileceklerin ömrü acısından hem sıkıntılı hemde gereksız. cunku sıleceklerin plastiğinde özel bir katman var o katman inceldikçe sileceğin ömrü azalır. bu tür ürünlerde sileceğin ömrünü kısaltan etmenlerdir. çünkü kimyasal bazlı bu sıvı her defasında temas edip kurumasına sebep oluyor zamanlada silecekleri ömrünü azaltıyor..

kendi deneyimi oldugum bir baska konuda, bu sıvı kullandıgımızda sileceklerin nasıl bir görev yapacagıdır. ben reflex olarak silecekleri acıyorum ve hem su kaydıracı hemde silecek aynı anda çok aptal bir görüntü olusturuyor.. silecekleri açsam bir dert acmasam bi dert..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

başlarda iyi gibi gözüküyor ancak sonradan anladımki sileceklerin ömrü acısından hem sıkıntılı hemde gereksız. cunku sıleceklerin plastiğinde özel bir katman var o katman inceldikçe sileceğin ömrü azalır. bu tür ürünlerde sileceğin ömrünü kısaltan etmenlerdir. çünkü kimyasal bazlı bu sıvı her defasında temas edip kurumasına sebep oluyor zamanlada silecekleri ömrünü azaltıyor..

kendi deneyimi oldugum bir baska konuda, bu sıvı kullandıgımızda sileceklerin nasıl bir görev yapacagıdır. ben reflex olarak silecekleri acıyorum ve hem su kaydıracı hemde silecek aynı anda çok aptal bir görüntü olusturuyor.. silecekleri açsam bir dert acmasam bi dert..

kısa vadede sileceklere zarar vermez dostum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nanoona

başlarda iyi gibi gözüküyor ancak sonradan anladımki sileceklerin ömrü acısından hem sıkıntılı hemde gereksız. cunku sıleceklerin plastiğinde özel bir katman var o katman inceldikçe sileceğin ömrü azalır. bu tür ürünlerde sileceğin ömrünü kısaltan etmenlerdir. çünkü kimyasal bazlı bu sıvı her defasında temas edip kurumasına sebep oluyor zamanlada silecekleri ömrünü azaltıyor..

kısa vadede sileceklere zarar vermez dostum

uzun vadede ?

• Diyelimki silgeçleri kullanmak gerekti ürünün yayılması görüş açısına zarar verirmi ?? Ben silgeç değmeyen yerlere uygulamayı düşünürüm bu durumda. Dikiz aynalarına kapı camlarının dikiz ayna kısımlarına kullanırım
  • Bazıları iyi diyor bazıları kötü diyor kararsız kaldım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.