Şimdi Ara

yağmurlu havada adsl kopuyooo!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba benim adsl yagmur yagdımı kopuyor arada bi neden olabilir...sizinde oluyor mu?

bi silk road oynayamadım yaaaaa!!!1

• ee abi burası türkiye burada yağmur yagdığında elektrikler bile hep kesiliyor ama sen yinede bir hattını kontrol etmeleri için bir bildir istersen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yardım@

arkadaşlar merhaba benim adsl yagmur yagdımı kopuyor arada bi neden olabilir...sizinde oluyor mu?

bi silk road oynayamadım yaaaaa!!!1

Arkadaşım Geçen sene benimde başıma aynı şey gelmişti Telefon Kablom Telefon direğinden Direk eve Geliyordu Ama bir Bağlantı vardı kabloda o aradan su girdiği için bağlantı kopuyormuş bunu keşfettim ve düzelttim bi daha olmadı bence telefon hattını kotrol et eğer bina önünde kutudan alıyorsan orayı kontrol ettir : ))) Burası Türkiye... hoş görmek lazım

• Evet Olabilior ßazen Şimşek bir Çakıor ßakıom Msn De gitmiş
  • hehehhe saolun kacacam zaten türkiyeden sevmiyom artık hiç insana deger yok ama canım türkiyem
  • Tesadüfmü bilmem ama bana da oluyor şiddetli yağmur yağdığında
  • aynen benimde oluyo galiba kablolardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modemin içine su kaçmış olmasın
  • olaya bak ya
  • olabılır dogaldır Türkiye deyız sonucta
  • Bendede oluyor malesef hatta bugün oldu..
  • Bende hiç olmadı.Hatta geçen akşam izmirde çok şiddetli rüzgar ve yağmur vardı herhangi bir sorun çıkmadı.
    Bence kablondaki bir çatlaktan su giriyordur.
  • adsl bizim neyimize, yağmurda bağlantı kopması bize özgü bir durum herhalde.
  • telefon hatları kanalizasyondan geçiyor olabilir. kolay olsun diye oraya döşemişlerdir belki.
  • çok anormal bısey degıl yagmurlu havada adsl kopması..
  • Sizin orada telefon hatları o kadar dandik ki adsl sinyali dayanamıyor ve kopuyor yağmurlu havalarda. Bence hem bina içi hemde dışını bir şekilde değiştirmelisiniz.
  • edi_büdü E kullanıcısına yanıt

vay be adam geleceği taa 2005 yılından görmüş ve kaçacam ülke'den demiş umarım kaçmıştır  yağmurlu havada adsl kopuyooo!!!! 2005-2009 yılları bize ne kadar prime gibi gelse de insanlar yine memnun değilmiş.

•  yağmurlu havada adsl kopuyooo!!!!

bir konu arastiriyordum. yorum yazmak icin girdim. baktim mesaj kutusunda alintilamissin. iki sene oluyor almanya ya yerleseli. bunlarda bulundugum noktalar. isteyen herkes yapabilir bence . sikayet etmek sizlanmak .... bilemiyorum.

• edi_büdü E kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.