Hala tarzımı çözemedim fakat yağmurlu ve bulutlu havalarda dinlenilen, hafif karamsar bir hava taşıyan ve dinlerken insanı bu dünyadan uzaklara götüren müzikleri seviyorum. Aşağıda yazacağım tarza benzer şarkı önerisi olan var mı acep?
In Flames / Chosen Pessimist Rammstein / Wo Bist Du Shinedown / Miracle The Bourne Ultimatom / Nach Deutschland, Funurel Pyre, Moscow Wind Up Ludovico Einaudi / Fly Theory of a Deadman / Hurricane Breaking Benjamin / Give Me a Sign, Dance With the Devil, Breath Foo Fighters / Miracle Hoobastank / The Reason Sum 41 / Some Say, Best of Me Metallica / Turn the Page
ve Imagine Dragons'un tüm şarkıları
Hypnogaja - Here Comes The Rain Again Thurisaz - Endless Thurisaz - Years of Silence Anathema - One Last Goodbye Anathema - Flying Shamrain - To Leave Opeth - Harvest
JamesKırkRobertLars
kullanıcısına yanıt
Anathema ve Opeth'in şarkılarını biliyorum, diğerlerini de dinleyeceğim thx bro
Guns n Roses - November Rain In Flames - Only For The Weak In Flames - Colony Amon Amarth - Runes To My Memory
quote:
Orijinalden alıntı: SmokinliBerdus
Guns n Roses - November Rain In Flames - Only For The Weak In Flames - Colony Amon Amarth - Runes To My Memory
Pink Floyd - Wish You Were Here
quote:
Orijinalden alıntı: gtrskyline
Pink Floyd - Wish You Were Here
Alıntıları Göster
...
Uaral - Lamentos King Crimson - Epitaph The Alan Parsons Project - Silence And I Empyrium - The Ensemble of Silence
...
quote:
Orijinalden alıntı: Stainless..
...
Uaral - Lamentos King Crimson - Epitaph The Alan Parsons Project - Silence And I Empyrium - The Ensemble of Silence