yah beyler blg ye yenı format attım adsl kablosunu taktım bırde baqtım allta unlem ısaretı cıktı dıorkı ıp adresı alınamıyor sonra bır baska sıteye yazdım bunu ıp catısması dedıler sonra ıp adreslerı ıle oynadım sonra kabloyu taktım yerel ag baglantısı takılı deıl dedı sonra makınadan cıkarıp laptop a taktım calıstı beyse dedım yarın bılgısayarcıya gotureyım sabahleyın yıne kablo yu taktım bırde baqtım hersey yolunda ınternet adresıne geceyım dedım bırde baqtım olmuyor internet adresı acılmıyor yazıor sonra gelen gıden paketlerıne baqtım gelen 0 gıden 0 ama modem le baglantı yapılmıs bunun sebebı ne olubılır ?
ağ bağlantılarına sağ tıkla tcp/ıp ayarlarına gir ordan otomatik ip yi seç.sanırım sorun orda.ip çakışması da olabilir.
modem ayarlarını ve ağ ayarlarını yap hiç bir şeyin kalamz
quote:
Orjinalden alıntı: ado1973
modem ayarlarını ve ağ ayarlarını yap hiç bir şeyin kalamz
Onlar nasıl yapılıyor? (onları nasıl yapacağını bilse zaten böyle bi sorun yaşamazdı)
Keşke sorunlarınızı yazarken sorunu olan parçalarınız hakkındada bilgi verseniz yardım etmemiz daha kolay olur modemin markası ne laptoptan tcp ayarlarında ip leri falan ayarla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme