Şimdi Ara

yahoo oyunlar görüntülenemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işyerinden bağlantısı ve me işletim sistemiyle internete bağlanıyorum.online briç sayfası hata veriyor ve görüntülenemiyor.birkaç java programı yüklememe ve internet seçeneklerindeki java ayarlarıyla oynamama rağmen netice değişmedi
    çözüm önerisi olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• [baris<font color='blue'></font id='blue'><font face='Comic Sans MS'></font id='Comic Sans MS'><b></b>

İ.e 6.0 kurulu diye tahmin ediyorum.Değilse mutlaka kur.Son olarak windows'u full update yapmanı öneririm.Problem ortadan kalkacaktır...!

Always B.M.W .z3.
  • z3 aynen
  • lisanslı me ve ie6 tüm güncelleştirmeleri de yaptım yahoo oyun ları yine açılmıyor.
  • ms virtual machine ı yukleyince açması gerekli yada işyerinden bağlanıyrum diyorsun engelleme olabilir
  • microsoft java olmadiysa javasun yükleyin.
  • walla javasun yükledim java yükledim...ms wirtual machine i anable yaptım olmadı...ben de koaka.com a bağlanamıyorum...çok sinir bozucu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Önceliklewww.java.com adresinden işletim sistemine uygun olan java programını indir ve install et. Eğer sorunun düzelmezsehttp://www.isbank.com.tr/msjavx86.exe adresindeki dosyayı indir ve bilgisayarına install et. Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir.
  • Bi arkadastada benzer bi problem oldu microsoft java ve javasun olmadi. ( önceden indirmistik) Nerden indirdi bilmiyorum ama javasun un yeni versionunu indirip kurdu oldu.
  • service packleri yükle derim yüklü değilse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.