Bildirim
yahoo oyunlar görüntülenemiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
[baris<font color='blue'></font id='blue'><font face='Comic Sans MS'></font id='Comic Sans MS'><b></b>
İ.e 6.0 kurulu diye tahmin ediyorum.Değilse mutlaka kur.Son olarak windows'u full update yapmanı öneririm.Problem ortadan kalkacaktır...!
Always B.M.W .z3. -
z3 aynen -
lisanslı me ve ie6 tüm güncelleştirmeleri de yaptım yahoo oyun ları yine açılmıyor. -
ms virtual machine ı yukleyince açması gerekli yada işyerinden bağlanıyrum diyorsun engelleme olabilir -
microsoft java olmadiysa javasun yükleyin. -
walla javasun yükledim java yükledim...ms wirtual machine i anable yaptım olmadı...ben de koaka.com a bağlanamıyorum...çok sinir bozucu -
Önceliklewww.java.com adresinden işletim sistemine uygun olan java programını indir ve install et. Eğer sorunun düzelmezsehttp://www.isbank.com.tr/msjavx86.exe adresindeki dosyayı indir ve bilgisayarına install et. Büyük ihtimalle sorunun çözülecektir. -
Bi arkadastada benzer bi problem oldu microsoft java ve javasun olmadi. ( önceden indirmistik) Nerden indirdi bilmiyorum ama javasun un yeni versionunu indirip kurdu oldu. -
service packleri yükle derim yüklü değilse
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X