Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
684
Cevap
71
Favori
139.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukaruuu
  • Hepsini okumuş bulundum. Ulan millette ne kuzenler, ne kardeşler ne enişteler var be!
  • mesajım bulunsun
  • Sağlam konu :D
  • sene 2001

bekar evinde 3 arkadaş kalıyoruz o zaman ev arkadaşlalarım benden büyük biri bankacı diğeri ise yazları güneyde çalışıyor, bende ozamanlar geceli gündüzlü çalışıyor eve sabah bazende öğlen gelip direk yatırorum..

bu bankacı şarafsız ev arkadaşımın abisi evli ama arada sırada bir kadınla bizim eve geliyor, ben en çömez olduğum için bişey diyemiyordum.. bigün yine işten geldim sabah ı bırak yine öğlen olmuştu, o kadar yorgun ve uykusuzdum ki gelince yüzümü yıkadım ve evde havlu aramaya başladım...

birden aklıma arkadaşın odasına bakmak geldi kapıyı bi açtım ve zonnnkkk!! arkadaşın abisi ve manitası çırıl çıplak sırt üstü yan yana uzanmışlar sigara içiyorlar hemen kapattım gittim yattım

bu şarafsız söylendi ama yanıma gelmeye cesaret edemedi ama bende çok utanmıştım doğrusu o manzara hiç aklımdan gitmez..

bu arada karı çok leşti gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Sağlam konu :D

Konuyu niye hortlatiyorsun geçen senenin konusu bura

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FroBisher

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

Sağlam konu :D

Konuyu niye hortlatiyorsun geçen senenin konusu bura

olsun olsun
  • babamın pc de bluray albümü vardı full hd hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

bana gelince kız kuzenimi mastürbasyon yaparken gördüm.Daha doğrusu odaya girdim mastürbasyon yapıyordu pardon dedim çıktım.

Kuzen muzen dinlemem Yaların
  • gecenlerde laptop almak icin babamin bir arkadasinin isyerine ugradik (arcelik). ben vaio'lara bakiyodum babam ordaki bir kadinla konusuyodu sonra bana hadi gel bilal'i de (arkadasi) gorelim dedi. ust kata ciktik. kapi yarimdi. babam kapiyi tikladi ve iceri girdi. adam masada bilgisayarin basinda yaninda da sarisin bir sekreter sandalye cekmis ama oturmuyo adamin sirtina dayanmisti. biz girince hemen kiz dogruldu adam da bize dondu ve hemen ardindan kiz enteresan bir ses tonuyla neyse bilal bey daha sonra gelim dedi. bilal bey de tabi canim dedi. sonra babamla koyu bir sohbet tabi ama adamin yuzu bir 5 dk falan kirmizi kaldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Son Bozkurt

quote:

bana gelince kız kuzenimi mastürbasyon yaparken gördüm.Daha doğrusu odaya girdim mastürbasyon yapıyordu pardon dedim çıktım.

yuh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

Orijinalden alıntı: Son Bozkurt

quote:

yuh.

Sanki öyle görsen yaların demiyecen :D
    Şaka bir yana kuzenlerimi severim :)
  • Zihniyete bak arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrush

ilk aklıma geleni yazayım. 8. sınıfta oluyor bu olay. sınıf mevcud yanlış hatırlamıyorsam 31 kişi olması lazımdı. bizim erkeklerin sayısı 13 kişi kesin de kızların sayısını tam bilmiyorum. bizim okulun soyunma odası falan yoktu. beden dersi oldu mu erkekler kazan dairesinde giyinir, kızlarda sınıfta giyinirdi. neyse son 2 dersimiz beden dersiydi o gün. erkekler en alt kata kazan dairesine indiler bende sınıfta eşyalarımı topladım en son olarak çıktım. tam gidiyorum beden hocası, benden sınıfa gidip kızlardan herhangi birini çağırmamı söyledi. eşyalarımı bıraktım kazan dairesine. çıktım 3. kata sınıfın önüne geldim. kızlar sınıfta giyinirken biri açmasın diye herhangi biri kapıyı tutardı içeriden. benimde dalgınlığama gelmiş koşarak pat diye girdim içeri kapıyı da refleks olarak kapattım kendimi birden kızların ortasında buldum. o anki manzarayı unutamıyorum. tüm kızlar iç çamaşırı ile karşımda duruyorlar. kimisi birbiriyle şakalaşıyor kimi koşuyor falan. ben girince bi şok oldular 2-3 saniye bi bakışma oldu sonra hepsi şakayla karışık üzerime çullandı dışarı attılar beni çıktıktan sonra kapıdan söyledim artık, hoca kızlardan biri yanıma gelsin diyor diye. o olaydan sonra kızlarla pek bir haşır neşir oldum ve o olaydan sonra sınfın gözde kızları diğer kızlara gıcıklık olsun diye beni zorla içeri sokarlardı çıkarmazlardı bide

Aynştayn mod on :

Erkeklerin sayısının 13 olduğu kesin ise kızların da 18 kişi olduğu kesindir.
    Tabi tra...ti yoksa.
    Aynştayn mod off.
  • Konu hortladı hayırlı olsun
  • bulunsun.
  • Sadece aklıma geldiği için yazıyorum. Geçen sene oldu YGS için hazırlanıyoruz, dershanedeyiz. Kızların hepsi ve erkeklerin çoğu ben ve en yakın arkadaşım hariç dışarı çıktılar. Ben kapıyı kapattım. Arkadaş da gitti gıcık olduğu kızın dudak kremini çıkarttı bi güzel aletine sürdü, sürüştürdü.

Tabi kız tadını almış olacak tüm ders boyunca dudağına sürdü durdu gülmekten ölecektim artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sadece aklıma geldiği için yazıyorum. Geçen sene oldu YGS için hazırlanıyoruz, dershanedeyiz. Kızların hepsi ve erkeklerin çoğu ben ve en yakın arkadaşım hariç dışarı çıktılar. Ben kapıyı kapattım. Arkadaş da gitti gıcık olduğu kızın dudak kremini çıkarttı bi güzel aletine sürdü, sürüştürdü.

Tabi kız tadını almış olacak tüm ders boyunca dudağına sürdü durdu gülmekten ölecektim artık.

• annemle babamı yakaladım 1 hafta kendime gelemedim
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.