Şimdi Ara

yakalandığınız değil yakaladığınız anlar :) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
684
Cevap
71
Favori
139.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Son Bozkurt

quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

bana gelince kız kuzenimi mastürbasyon yaparken gördüm.Daha doğrusu odaya girdim mastürbasyon yapıyordu pardon dedim çıktım.

Kuzen muzen dinlemem Yaların

yuh lan sana yuhh
  • abimin zorno cdsini buldum artik sehirdisinda yasadigi icin odasi ve esyalarinin cogu bana kalmisti temizlerken taaa derinlerde bi cd buldum goruntu kalitesi de berbatti sonra acidim internet yoktu onlarin zamaninda diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sadece aklıma geldiği için yazıyorum. Geçen sene oldu YGS için hazırlanıyoruz, dershanedeyiz. Kızların hepsi ve erkeklerin çoğu ben ve en yakın arkadaşım hariç dışarı çıktılar. Ben kapıyı kapattım. Arkadaş da gitti gıcık olduğu kızın dudak kremini çıkarttı bi güzel aletine sürdü, sürüştürdü.

Tabi kız tadını almış olacak tüm ders boyunca dudağına sürdü durdu gülmekten ölecektim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanb3

Sadece aklıma geldiği için yazıyorum. Geçen sene oldu YGS için hazırlanıyoruz, dershanedeyiz. Kızların hepsi ve erkeklerin çoğu ben ve en yakın arkadaşım hariç dışarı çıktılar. Ben kapıyı kapattım. Arkadaş da gitti gıcık olduğu kızın dudak kremini çıkarttı bi güzel aletine sürdü, sürüştürdü.

Tabi kız tadını almış olacak tüm ders boyunca dudağına sürdü durdu gülmekten ölecektim artık.

Hayvan ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

quote:

bana gelince kız kuzenimi mastürbasyon yaparken gördüm.Daha doğrusu odaya girdim mastürbasyon yapıyordu pardon dedim çıktım.

yuh.

Sanki öyle görsen yaların demiyecen :D
    Şaka bir yana kuzenlerimi severim :)

valla kuzenler guzel oluyor
  • sayfa 12 de kaldin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg_1453

quote:

quote:

yuh.

Sanki öyle görsen yaların demiyecen :D
    Şaka bir yana kuzenlerimi severim :)

Belli sevdiğin
  • süper konu takip
  • Lise 10. sınıf ders beden dışarıdayız sınıfa çıkayım dedim kapıyı açtım bizim arkadaş kızı sıraya yatırmış öpüşüyor :) Girdim içeri kolay gelsin dedim gülerek arkadaşım bana baka kaldı kız utancından kafasını bile kaldıramadı sonra arkadaşım geldi yalvardı n'olur kimseye söyleme diye yalvardı demedim tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FireProoF_

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

Bizim binanın karşısında bi çocuk var, tek elle zorno izlerken yakaladım. Lazerim vardı, tuttum monitöre doğru çocuk sandalyeden düştü

• bi gün sokakta yürüyorum bi kızla bi erkeği el ele yakaladım tabi hemen önlerine atladım yakalandınız ;)))) dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri... Bu hikayenin devamını okuyabilmeniz için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.

süper hikayeymiş dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0B5D7B50 -- 27 Ocak 2012; 2:52:25 >
  • o zamanlar abimlerle vücut geliştirmeye gdiyoduk ve spor salonunda sadece biz kaldık neyse artık gidelim falan dedik sahibine tam iyi akşamlar dicekken adam dötüne bişi sokmuş çüküne birşey sıkıyo baktık adam toparlanmaya falan çalışıyo neyse işte böle saçma bi olay
  • 15. Sayfa bitti arkası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

Hiç unutamadığım bir anımdır. Bundan 7 sene önce orta okulda iken aşırı hiperaktif bir arkadaşımız vardı.Urfalıydı ,kısa boylu çirkin birşeydi.Her neyse bir gün sınıfta ders işliyoruz ne dersi unuttum.Bu en arka sırada oturuyordu.Montlarımızı astığımız askının hemen altı yani.Ders seyirine sakin bir şekilde devam ederken şapşapşap sesler gelmeye başladı.İlk tınlamadık ama nafile şapşapşapşapşıpşıpşap.Sınıftan tam bune ya sesleri yükselince şapşap kesiliyordu. 2 dakika sonra yine şapşapşap . Bu sefer yine arkalarda oturan bir arkadaş anında ayağa kalkıp bizim Urfalının yanına gitti ve bir çığlık. Sen kızlardan birinin montunu üstüne çek küçük zibidiyi çıkar monta sürte sürte.... anladınız zaten siz.Bütün sınıf ayaklandı kızlar çığlık atmaya başladı. Bizde çocuk aklıyla gülüyoruz tabi. Urfalı montu sıranın üstüne bıraktı küçük zibidisini topladı ve hiç birşey olmamış gibi oturmaya devam etti derken hoca tekme tokat sınıftan dışarı atmıştı.

aynısı bızım yan sınıfta olmuştu
  • Orijinalden alıntı: moondalina

Geçen kız arkadaşım wc deyken bi daldım içeri... Bu hikayenin devamını okuyabilmeniz için DH PREMIUM üyesi olmanız gerekmektedir.

Bende çok beğendim bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pastafaryan

bir keresinde hala oğlunu yakalamıştım,onların evde internete girilmiyomuş falan sonra ben geçmişe baktım aşağılara indim anlayacağınız siteler.. sonra o geldi falan fişi çekti bütün gün güldüm yüzüme bakamadı

bir keresinde tenefüste kızın teki bana seslendi yan sınıftan k....a'yı çağırır mısın dedi yok falan dedim,sonra birisine söyledi o çağırdı,kulağına bişeyler söyledi koşa koşa müdür yard. odasına gittiler (kadın bu.) arkadaşla dedik kız adet olmuş sonra bekledik 1 derse girmedi kız kızla makarasını geçtik bu olayın anlamamış gibi yaptı

bir keresinde arkadaşımın evindeydim sonra kanka ben tuvalete gidiyorum dedi -erkek bu- tamam hacı dedim,cs oynuyorum sonra yarım saat oldu dedim bu eleman basur falan mı,lan napıyosun dedim ses yok alla alla dedim korktum intahar mı etti falan bi daldım ne göreyim,çocuk oyuncak ayının dötünü delmiş içine şampuan sıkmış vuruyor ailesi falan perişan çocuğumuz sapık oldu diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castiel -- 27 Ocak 2012; 3:38:10 >
  • Sınıfta bir kızla oğlanı yiyişirken basmıştım.Ve aynı şekilde o oğlanda beni yakaladı atkıların orda kızla yiyişiyordum hemen montun birini penisimin üstüne örttüm
  • kuzenimin yaşı 13 bilgisayarında filmlere bakarken "aile dizileri" adında gizli klasör buldum baktım içinde 200gb zorno. Biraz kurcaladım araya radiokiller'dan video klip karışmış. Yanıma gelince len kereta aile dizilerinde radiokiller'ın ne işi var dedim. Süreyi uzatmak için arada müzik açıyorum dedi böyle bir rahatlık olamaz.
  • gece gece iyi oldu bu konu
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.