Şimdi Ara

Yakın zamanda ios yada androidten windowsa geçen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim sorum şu: Bazı şeyler mesela videoda ileri sarma olayı çok basit birşey wpde olmadığı aklıma bile gelmezdi ama tek tek sarıyormuşsun ileri.
    Buraya androidte ve iosta olan fakat windowsta olmayan kullanırken fark etmediğimiz(göremediğimiz) fakat windowsa geçince ''bu nasıl olmaz'' dediğiniz şeyler var mı?

Umarım anlatabilmişimdir. Teşekkürler.

• Androidden geçtim. Arama yaptığımız vakit numarayı yazdığımızda kişi çıkmıyor. Numarayı sonuna kadar doğru çevirirseniz aramaya başlayınca isim görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    Bu olay çok garip gerçekten eski Symbian'da bile olan bir özellik bu telefonda nasıl olmaz bilmiyorum ayrıca araştırmadım ama birisi ararken telefonu ters çevirince sesi kapatmıyor buda Symbianda olan bir özellikti
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Androidden geçtim. Arama yaptığımız vakit numarayı yazdığımızda kişi çıkmıyor. Numarayı sonuna kadar doğru çevirirseniz aramaya başlayınca isim görünüyor.

rehberden kişiyi seçerek sorun ortadan kalkar herhalde
  • Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...

Wpyi yukardaki söz çok iyi anlatıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • videoda ileri sarma yok derken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hak Verici

videoda ileri sarma yok derken ?

var ama tek tek sarıyormuşsun sürükleyemiyormuşsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle videoda ileri sarma en başından beri var bu telefonlarda. Video izlerken altta bir bar var, top sayesinde milimetrik bir şekilde saniyesi saniyesine ileri/geri sardırılabiliyor videolar.

Dosya Yönetici'si bana 1 kere bile lazım olmadı ama kullanan çok var. Telefonda yüklü gelen uygulama çok iyi değil. Bluetooth klavye kullanılamıyor, hiç aklıma gelmedi böyle bir şey. OTG desteği yok sayılır, sadece 1 markanın USB belleği uyumlu yanlış bilmiyorsam. Skype kameralı olarak konuşulduğunda Android'de internette gezerken vs. kamerayı görebilirsin ama WP'de Skype'tan çıktığın an sesli konuşabilirsin ama kamerayı göremezsin.

Günlük kullanıma müdahale eden başka pek bir fark aklıma gelmedi, gelirse eklerim.

Bu arada ters çevirince sessize alma, kulağa götürünce açma vs. onlar var Lumia'larda Link aşağıda.

Gestures Beta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Biyturs_OnSr -- 7 Mart 2015; 21:07:11 >

• Biyturs_OnSr kullanıcısına yanıt
    Sayfa görüntülenemiyor hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Sayfa görüntülenemiyor hocam.

Benim hatam, sağolun düzeltme için :) İsim yerine linki, link yerine isim yazmışım.

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/gestures-beta/38384829-0b39-4f21-a954-d2d4f8a4ac96
    Önemli değil benim görüğüm bu özelliklerin uygulama ile değilde sistemin içinde olması gerekiyor ama neden bilmiyorum MS bunları yapmıyor sanki bilerekmiş gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Önemli değil benim görüğüm bu özelliklerin uygulama ile değilde sistemin içinde olması gerekiyor ama neden bilmiyorum MS bunları yapmıyor sanki bilerekmiş gibi

Haklısınız, sistemin içinde gelmeli. Bence yetişemiyorlar her şeye. Windows 10'a hazırlık, güncellemeler, Universal Apps, Xbox uygulamaları, Office, dahili uygulamalar derken WP8.1'i bıraktılar sanırım.

Microsoft'u anlamak tuhaf. Nokia'yı alıyor, eline yazılımcı donanımcı her şey gelmesine rağmen büyük bir kısmını işten çıkarıyor. Halbuki Nokia'dan gelenlere WP uygulama yazdırsa, kendi bölümünüde sistem için çalıştırsa bu sistem çook daha hızlı ilerlerdi. Nokia satın alınmadan önce WP için çok güzel uygulamalar çıkarmıştı.

Ama tabi bunlar hep teori, orada şirketin içinde neler döndüğünü bilemeyiz.

Eksik yok değil ama herşeye rağmen ben çok memnunum android telefonlarda beni kendine çeken hiç birşey yok sıfır İos desen o kadar para vermem hiç bir telefona bu işimi görüyor fazlası ile alacak kişi neler yapacağını bilirse aldıktan sonra pişman olmaz benim gibi hiç araştırmadan alıp o yok bu yok demenin manası veya mantığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheYips

quote:

Orijinalden alıntı: ThEagles

Androidden geçtim. Arama yaptığımız vakit numarayı yazdığımızda kişi çıkmıyor. Numarayı sonuna kadar doğru çevirirseniz aramaya başlayınca isim görünüyor.

rehberden kişiyi seçerek sorun ortadan kalkar herhalde

@theyips Menüye girip kişiler uygulamasından isimi bulana kadar ben konuşmayı bitiririm hocam

@tayfn1907 katılıyorum fakat telefonumu ters çevirince bende oluyor,sizde olmaması şaşırttı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThEagles -- 7 Mart 2015; 22:04:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ThEagles kullanıcısına yanıt
    Denim yükledikten sonra denemedim denerim bir ara belki vardır şimdi.
  • Lumia 1520 kullanıyordum beni en çok rahatsız eden arandığım zaman telefonun sadece iki defa titreşip zilin çalmaya devam etmesi tüm windowsphone larda durum aynı malesef denim ile düzelmedi w10 ile düzeleceğinide sanmıyorum.
  • iPhone 4s ten Lumia 820 ye geçtim, hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriydi, ortaokullu kız çocuğu tasarımlı ios'tan adam gibi tasarımlı windows phone a geçtim ve telefon uçuyor, oyun oynamayan biriyim, sosyal medya uygulamaları tasarım ve hız olarak harika.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

iPhone 4s ten Lumia 820 ye geçtim, hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriydi, ortaokullu kız çocuğu tasarımlı ios'tan adam gibi tasarımlı windows phone a geçtim ve telefon uçuyor, oyun oynamayan biriyim, sosyal medya uygulamaları tasarım ve hız olarak harika.

Bu kadar da olmaz be kardeşim bu kadar da fanboyluk olmaz.

APPLEın tasarımlarına laf atmak gerçekten çok komik. Kaldı ki L820nin ahım şahım tasarımı yok. Ayrıca beton gibi teleffon.

Sanki 4s o dediklerini açmıyor? Gitmişsin Allah bilir güncelleme yapmışsındır sonra vay efendim geç açılıyor da bilmem ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 7 Mart 2015; 23:31:33 >
  • Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Gitmişsin Allah bilir güncelleme yapmışsındır sonra vay efendim geç açılıyor da bilmem ne

Güncelleme neden gelir peki? Yapılmayacak ise neden güncelleme geliyor? Adamların stratejisi bu zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

iPhone 4s ten Lumia 820 ye geçtim, hayatımda aldığım en iyi kararlardan biriydi, ortaokullu kız çocuğu tasarımlı ios'tan adam gibi tasarımlı windows phone a geçtim ve telefon uçuyor, oyun oynamayan biriyim, sosyal medya uygulamaları tasarım ve hız olarak harika.

Bu kadar da olmaz be kardeşim bu kadar da fanboyluk olmaz.

APPLEın tasarımlarına laf atmak gerçekten çok komik. Kaldı ki L820nin ahım şahım tasarımı yok. Ayrıca beton gibi teleffon.

Sanki 4s o dediklerini açmıyor? Gitmişsin Allah bilir güncelleme yapmışsındır sonra vay efendim geç açılıyor da bilmem ne

Fanboymu? konu dışındaki yaşıtlarına söyle o lafı bana değil, hayatımı telefonda geçirmiyorum ben. ne fanboyu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.