Bildirim
Yakınlık Sensörü ve ısınma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
KitKat ile birlikte telefon normal halinden daha fazla isiniyor ama bu çok büyük bir sorun değil çünkü günümüz cihazları çok daha yuksek sıcaklıklara çıkabiliyor tabi biz soğuk cihaza alıştığımız için bize garip geliyor discovery ısınması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ricman
Kitakat'a geçtiğimden beri telefonla konuşurken yakınlık sensörü ekranı kapatıp geri açıyor. yanağımla kronometreyi falan açıyorum :) Bir de aşırı derecede ısınmaya başladı telefon hem arka kısımdan hem de ekran resmen yanıyor. Aynı sorunları yaşayan arkadaşlar var mı?
Bire bir aynı sorunları yaşıyorum +1
Evet kitkat da karşılaştığım en büyük sorunlardan biri bu,yakınlık sensörü telefonu kulağıma götürdüğümde ekran aydınlatmasını çok kısa bir süre 2 sn gibi kapatıp sonra açıyor ve konuşma süresince ekran aydınlatması kapanmıyor, uzun süren telefon görüşmelerinde nasıl davrandığını bilmiyorum ona da bakmak lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-match -- 5 Temmuz 2014; 10:51:39 > -
Uzun konuşmalarda da aynı ben bu yüzden flip cover kullanıyorum yoksa iş kötü
Herkeste aynı umarım düzelir
Sorunlu olmayan bi benim telefon mu? Hatta şimdi tekrar denedim kulağımda evirdim çevirdim telefonu yine de sıkıntı yok. -
ayarlar menüsünden ekran a girin. hafif uyku moduna tıklayıp en alt sağdaki geçiş koşulu kısmından yuvadayken seçeneğini işaretleyin düzelecektir. aynı sorunu yaşamıştım karıştırarak bunu denedim ve düzeldi. sensörlerle alakalı deil tamamen yazılımsal hata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkolin -- 5 Temmuz 2014; 16:50:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: erkolin
ayarlar menüsünden ekran a girin. hafif uyku moduna tıklayıp en alt sağdaki geçiş koşulu kısmından yuvadayken seçeneğini işaretleyin düzelecektir. aynı sorunu yaşamıştım karıştırarak bunu denedim ve düzeldi. sensörlerle alakalı deil tamamen yazılımsal hata.
Sorun çözüldü. Ayarlar-Ekran-Hafif Uyku-Geçiş Koşulu-Yuvadayken -
quote:
Orijinalden alıntı: t-match
quote:
Orijinalden alıntı: erkolin
Sorun çözüldü. Ayarlar-Ekran-Hafif Uyku-Geçiş Koşulu-Yuvadayken
İşe yaramasına sevindim.
Çok teşekkür ederim yardımınız için. işe yaradı çok sıkıntıydı. ısınma sorunumu da art sayesinde çözdüm. Araçlar / geliştirici seçeekleri/ çalışma zamanı/ art . hem performansım arttı hem ısınma bitti hem sarj süresi uzadı. kesinlikle tavsiyemdir. ben rootsuz kullanıyorum sorun yaşamadım ancak xposed ile uyumsuzmuş galiba :) -
Art secmenizi onermem facebook messengee cok lag yapiyor dokunmatigi kitliyo o yuzden dalvik sectim.
Çok teşekkürler dostum yardımın için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X