|
Bildirim
|
Maalesef dünyanın her yerinde olduğu gibi eşitlik bu noktada da yok. Yine vücut yap, giyimine özen göster -ciler gelmiş. Kafayı komple keselim mi ? Yüz güzel değil, ne yapacaksın ? Böyle diyenlerde genelde tipten kaybedip 500 liralık parfüm sıkıp milyarlık giyinenler oluyor. Yakışıklı değilsen değilsindir. Bu kadar basit. Vücudunun güzel olması, giyiminin güzel olması başka bir şeydir... yakışıklı, göz kaş uyumlu, saçının kaşının bir resim tablosu olması ayrı bir şeydir.
En basitinden Üni.de bizim sınıftan örnek vereyim. Elemanın tekinin ne ağzı laf yapıyor, ne de giyimi güzel, öz güveni sıfır, derslerde başarısız. Ama 1.85 boy, fit bir vücut (sportif değil fit, kilosuz yağsız) sap sarı saçlar kumral ten ve mas mavi gözleri var. Bu çocuk "arkadaşlar evde oturacak yer yoksa bir kişide banyodaki küvete otursun öhov öhov" diye espri yapıp herkesin 10 dakika susmasına garip bakışlara sebep olan bir arkadaş. Ama gel gör ki arkadaş ben bile bakıyorum çocuğa. Bakılmayacak gibi değil ki, kaş göz, yüz burun çizen bir çizmiş öyle böyle değil. Kızlardan söz etmeme bile gerek yok. Bütün kızlar bir tarafına çocuğa sürmeye çalışıyor, her gün tavaf ediyorlar elemanı. Gözümüzün önünde cereyan ediyor. Şu vücutçular, iyi giyinin-ciler şunu da düşünsün; bu çocuk birde iyi giyinse birde ağzı laf yapsa, çok değil 3-5 spor yapsa neler olur düşünebiliyor musunuz ? (bkz. Brad Pitt, Kıvanç, Kenan, Buraklar vs vs) Neyle kapatacaksın bu farkı ? Neden bu dengesizlik neden bu haksızlık ? Hatta buna şu açıdan da bakılabilir, hadi diyelim farklı yönlerle ona yetişebilirim -da- neden uğraşmak zorundayım ? Yani neden ben çabalarken, iyi giyinmeye çalışmak zorunda olurken, zeki olmak kültürlü takılmak zorundayken, ağzım laf yapmazsa bir hiç olacakken o çocuk sadece kendisi olunca bile her şeye yetiyor ? Neden o 1-0 önde, neden ben skorlarımı arttırmak zorundayım ? Tıpkı zengin ailede doğmak vs fakir ailede doğmak mevzusu gibi. Olay Tanrı'nın bizzat kendisine kadar gidiyor. Yakışıklı olmak bir lütuftur arkadaşlar kimse kusura bakmasın, bir şükür sebebidir. Kültürü, kıyafeti, spor salonuna gitmeyi herkes yapabilir. Peki ya yaratılışı, doğanızı ? ![]() |
![]() |
175 boyunda, zayıf biriyim. Ne çirkinim ne yakışıklı. Ama şu amq yerinde bir kerede olsa sevdiğin beni sevecek mi diye hala düşünüyorum. Amk millet nasıl beceriyor ya. Nasıl sevdiği onu da seviyor oluyor. Anlayamadım
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lordimus -- 25 Ekim 2015; 14:54:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|