Şimdi Ara

YAKIŞIKLI OLMAK NASIL BİR DUYGU? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aile ve akrabalar her zaman yakısıklısın der. Onları geç.

Sevgililerim, takıldıgım kızlar, sigara içerken gelip çakmak isteyen kızlar, barda veya club'ta gelip muhabbet etmeye calısan kızlar, sürekli bakan kızlar. Bunların sayısına 10 dersek (tabiki 10'dan fazla) 8 kişi yakısıklısın, şık giyiniyorsun der. Sürekli bunları duydugun için alısıyorsun.

Yeni tanıstıgımız güzel bir kız, yanımdaki arkadasıma ''senin ses tonun çok etkileyici, konusmanla, durusunla, karizmanla, gülüsünle etkilersin kızları'' demişti. Sonra bana döndü ''Yaa sen de yakısıklısın işte'' demişti. Bi ona çok bozuldum. Yani ses tonu kötü, durus yok, karizma yok bi tip var demeye getirdi kevase.

Yakısıklılık öyle kaşla gözle olmuyor.

Boy
    Altın oran
    Renkli göz
    İdeal kilo ve fit olmak
    Şık giyinmek
    Durus (kambur durmamak gibi)
    Beden dili ve mimik
    Ses tonu
    Bakım (saç,tırnak, siyah nokta, sakal, kulak kiri, sarı dişler vsvs)
    Bazen kusurlu güzellik (burnun hafif çatlak olması, yüzdeki bir ben (mesela angelina jolie, kadının parası mı yok da kaşının üstündeki beni aldırmasın)

Zaten bunların hepsine sahipseniz olursunuz brad pitt. Diğer türlü bosverin kafaya takmayın ya. Buradaki hiç kimse tipsiz falan değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orianna

Lisede okul başkanı olmuştum tipim sayesinde. Çok da iyi bir konuşma yapmamıştım ama 12. sınıfdan kızlar bile benden etkilenmişti.

Diğer aday da inek tipli, gözlüklü biriydi. Bayağı da vaadi vardı ama ben başkan olmuştum.

edit: onun dışında kızlar sürekli bir yavşama, yürüme modunda oluyor. fiziksel temaslar falan.

senin yalanını

• gayet psikolojik sorun oluşturuyor bu işten zevk alıyorum bakıyolar ama ben bakmıyorumya onlardan üstün oluyorum bence :D
  • Böyle bi ıslık çalıluyosun kızlar geliyo. Ama şu zamanda kas yap rahat hatun bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sokakta insanlar yakışıklıdan daha ziyade giyim tarzına bakıyor. Ortalama düzeyde yakışıklıyım. şuradan bakabilirsiniz instagram.com/semihguzey dışarda elbet birileriyle göz göze geliyorum bakanlar oluyor tıpkı benim de güzel karşı cinslerime baktığım gibi. ancak en çok bakıldığımı hissettiğim iki durum var. birisi çok abartılı ve tarz giyindiğimde. yani dikkat çekicek kadar farklı giysiler ve aksesuarlar. bir diğeri de jilet gibi vücuduma oturan takım elbise giydiğimde. eğer şişman bi adam değilseniz. vücudunuza ve kendinize gözünüz gibi bakıyorsanız, o takım elbisenin içinde çok dikkat çekici oluyorsunuz. metroda otobuste gordugunuz masa başı çalışan şişmanlar gibi değil. jilet gibi duruyorsunuz farkınızı belli ediyorsunuz.

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 25 Ekim 2015; 3:47:20 >
  • Paran ne kadar çoksa okadar yakışıklı olursun bu devirde

• 1.84 sarışın yeşil gözlüyüm iyi giyinirim arada denk geliyorum kızlar bakıyor ama ben pek bakmam yanlış anlaşılır diye kafamı eğerim okulda kızlarla samimi değildim ilgimi çeken kız yokdu biraz ağırbaşlı biriyim kızlarlada ciddi konuşuyordum hep dolayısıyla samimiyet olmadı ama okulun en güzel kızlarından biri benim ciddi bir tavrım olduğundan 6 ay platonik aşk yaşamış kesin reddeder diye düşünmüş öyle izlenim bırakmışım böyle birkaç kere daha oldu hiç açılamadılar onlarda redderim diye düşünmüş tabi bendende bir yanaşma felan görmeyince onlarda gitti. Önümdeki sıradaki kız güven veren, saygılı birisin kızlar hoşlanır böyle şeylerden evlenecek adamsın demişti Tipden çok davranışlarım insanları etkiledi bugüne kadar bilmiyorum belki tipiminde etkisi olmuşdur ss atardım ama burası forum dh 17 yaşında sakalsız birinin ss atması demek hayattan soğuması demek o hataya düşmem Ama ben dikkat çekmemin sebebini giyim tarzıma ve davranışlarıma bağlıyorum tipim belki normaldir arkadaşlar abartıyordur tipsiz olmanın nasıl bir duygu olduğunu biliyorum birçok arkadaşım tipsiz olmuşdur iyi insanlar ama onların duygularını biliyordum gerçekten zor durum özgüven felan olmuyor başarılı olmak bile istemiyorlar(zeki çocuklar olmalarına rağmen) çok etkiliyor insanı keşke herkes yakışıklı güzel olsa Birkaç kızdan sohbette öğrendiğime görede yakışıklı olup tabiri caizse ''gevşek'' olan erkeklerden aklı başında kızlar hoşlansakda sonradan itici geliyor diyorlar ama dediğim gibi aklı başında olan kızlar böyle düşünüyor diğer kızlar atlıyorlar direk yapıcak birşey yok. Yakışıklı olmayıp normal tipi olan iyi giyinen saygılı olan kişiler ortamlarda daha fazla önem gösterilip seviliyor yalancıktan gülücük görmüyorsunuz kendinize çeki düzen verin tipsizsenizde davranışlarınızla fark yaratabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 25 Ekim 2015; 3:24:41 >

• Kızlar göğüslerini göstermek için çaktırmadan eğiliyorlar. Yakışıklı olmaktan nefret ediyorum.

• Maalesef dünyanın her yerinde olduğu gibi eşitlik bu noktada da yok. Yine vücut yap, giyimine özen göster -ciler gelmiş. Kafayı komple keselim mi ? Yüz güzel değil, ne yapacaksın ? Böyle diyenlerde genelde tipten kaybedip 500 liralık parfüm sıkıp milyarlık giyinenler oluyor. Yakışıklı değilsen değilsindir. Bu kadar basit. Vücudunun güzel olması, giyiminin güzel olması başka bir şeydir... yakışıklı, göz kaş uyumlu, saçının kaşının bir resim tablosu olması ayrı bir şeydir.

En basitinden Üni.de bizim sınıftan örnek vereyim. Elemanın tekinin ne ağzı laf yapıyor, ne de giyimi güzel, öz güveni sıfır, derslerde başarısız. Ama 1.85 boy, fit bir vücut (sportif değil fit, kilosuz yağsız) sap sarı saçlar kumral ten ve mas mavi gözleri var. Bu çocuk "arkadaşlar evde oturacak yer yoksa bir kişide banyodaki küvete otursun öhov öhov" diye espri yapıp herkesin 10 dakika susmasına garip bakışlara sebep olan bir arkadaş.

Ama gel gör ki arkadaş ben bile bakıyorum çocuğa. Bakılmayacak gibi değil ki, kaş göz, yüz burun çizen bir çizmiş öyle böyle değil. Kızlardan söz etmeme bile gerek yok. Bütün kızlar bir tarafına çocuğa sürmeye çalışıyor, her gün tavaf ediyorlar elemanı. Gözümüzün önünde cereyan ediyor.

Şu vücutçular, iyi giyinin-ciler şunu da düşünsün; bu çocuk birde iyi giyinse birde ağzı laf yapsa, çok değil 3-5 spor yapsa neler olur düşünebiliyor musunuz ? (bkz. Brad Pitt, Kıvanç, Kenan, Buraklar vs vs) Neyle kapatacaksın bu farkı ?

Neden bu dengesizlik neden bu haksızlık ? Hatta buna şu açıdan da bakılabilir, hadi diyelim farklı yönlerle ona yetişebilirim -da- neden uğraşmak zorundayım ? Yani neden ben çabalarken, iyi giyinmeye çalışmak zorunda olurken, zeki olmak kültürlü takılmak zorundayken, ağzım laf yapmazsa bir hiç olacakken o çocuk sadece kendisi olunca bile her şeye yetiyor ? Neden o 1-0 önde, neden ben skorlarımı arttırmak zorundayım ?

Tıpkı zengin ailede doğmak vs fakir ailede doğmak mevzusu gibi. Olay Tanrı'nın bizzat kendisine kadar gidiyor.

Yakışıklı olmak bir lütuftur arkadaşlar kimse kusura bakmasın, bir şükür sebebidir. Kültürü, kıyafeti, spor salonuna gitmeyi herkes yapabilir. Peki ya yaratılışı, doğanızı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 26 Ekim 2015; 5:37:45 >

• çocukluk bebeklik fotolarım çok yakışıklı.manken gibi maşallah.şimdi pek değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TipsizSap

Kızlar yanasiyor sen değil.Bu bana bbakmaz diyenler yüzünden yalnız kalıyorsun.Sen de seviyorsun sevdigin olunca diğer kızları görmezden geliyorsun artis götü kaklmış diyorlar.
    Tipsiz olmaktan iyidir..

Nick - Mesaj

• quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciismi

Sana gore

Kardeş sen justine versene ? Bu kadar seviyorsun madem

• Ben bilmiyorum, ama geçen gün arkadaşımla dolasirken güzel bir kız yanımıza gelip arkadaşımdan telefon numarasını istedi. Tabi arkadaşım vermedi. Benden istese dünyami verirdim. öyle bisey yani

• Yine gelmiş tipsiz olup kendini yakışıklı sananlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinizle barisik olduktan sonra herkes yakisikli. Ben ne adamlar gordum ne hatunlar goturuyorlar be.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mamihlapinatapai -- 25 Ekim 2015; 8:16:42 >
  • Yakışıklı değilim ama bana da çok bakıyorlar. Neden baktığını anlamışsındır sanırım. 105 kiloyum ulan. :D Baksınlar ya da bakmasınlar. Yakışıklı olayım ya da olmayayım, umrumda mı ? Çok fazla takıyorsunuz gençler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shonen Jump

Bu konu tutacak dh nin 1.90 sarışın mavi gözlü yakışıklıları konuya bekleniyor

Tüm dh liler öyle zaten :)

• Sadece kezbanlar ve ortalama kızlar bakıyor. Güzel Türk kızları o kadar egoluki yanından burak özçivit gibi adam geçse genede dönüp bakmaz

• Bakıyor yada bi ortamda sürekli maşallah lafı duyuyorsunuz yada kız grubu görürsen sırayla sana bakmalarını izliyosun

Avantajları kızlar sadece ama yakışıklı ve çok kızı elde ettiğin çünkü uzak olduğun asosyal tipsiz esmer erkek grupları seni kıskanır

• Size daha iyimser, daha tasavvufi bir cevap vereyim. Allah'ın yarattığı her şey güzeldir. Ama çirkin olduğunuzu düşünseniz dahi kendinize bakın, gülmesini ve giyinmesini bilin fark edilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.