Şimdi Ara

YAKIŞIKLI OLMAK NASIL BİR DUYGU? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • caddede bmw ile tur atıyormuşsun gibi oluyor ..

her tip sana bakıyor sakıncalı
  • freshmind kullanıcısına yanıt
    Valla çok güzel açıklamışsın bu kouyu yaşın kaç öğrenebilirmiyim ? herkeş eşit değil maalesef .
  • Ben değilde en yakın arkadaşım bayağı yakışıklı,kaslı ve dövmeleri falan var.Yoldan geçen her kız ona bakıyor.Yanındayken kızlar beni farketmiyor hepsi onun etrafına toplanıyor bana laf atan bile olmuyor.Ben hard asosyalim o bayağı sosyal.Fakat arkadaşım cidden adam gibi adam karakterini hiç bozmuyor
  • atkosturanadam kullanıcısına yanıt
    sorma ya gozluklu fotoyu eglencesine koydum 7 kız unfollow etti :D boy 181

edit:ya ne var memelerimde neden bu kadar konu oldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Semih Güzey -- 25 Ekim 2015; 12:21:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

Yola yürürken falan nasıl bir özgüven geliyor?İnsanlar sürekli size bakıyor mu?

http://forum.donanimhaber.com/m_111291249/f_//tm.htm#111291249
  • Bilmem. Ama ibret için yaratilmis olmak nasil diye sorarsaniz bilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir kızın yüzünüze gülebilmesidir yakışıklılık

• Çocukluk zamanında sokakta yalnız kalmıyorsun. Erkek arkadaşların diğerlerini kötülüyor, kız arkadaşların hep oyuna çağırıyor. Maç yapıyorsan oyuna dahil oluyorlar, kız kardeşiniz varsa ona sizden hoşlandıklarını söylüyorlar. Lise zamanında erkek arkadaşların içimizdeki en yakışıklı sensin diye itiraflarda bulunuyor, kızlardan teklif geliyor ve öz güvenin artıyor. Üni zamanında istediğin kıza rahatça teklif ediyorsun. Çıktığın kızdan sen ayrılırsan o kızın başka birisiyle seninle yaşadıklarını yaptığı görüyorsun, seni sevdiği gibi başkalarını da sevdiğini görüyorsun. Sonra da yemişim tipimi herkes benden uzak dursun diyerek bir köşeye çekiliyorsun. Aşk aktivitelerin azalıyor daha çok dünyayı gezmeye başlıyorsun. İstediğin gibi bir kız bulamazsan bunalım geçirmeye başlıyorsun ve dönüşü olmayan Sağlık sorunların olmaya başlıyor... Yemişim tipini...
  • 175 boyunda, zayıf biriyim. Ne çirkinim ne yakışıklı. Ama şu amq yerinde bir kerede olsa sevdiğin beni sevecek mi diye hala düşünüyorum. Amk millet nasıl beceriyor ya. Nasıl sevdiği onu da seviyor oluyor. Anlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş ortalamanın üstünde biri olarak söyleyim kız meslek liselerinin önünden geçerken laf atan yolda çaktırmadan kesen kızlar gördüm ama kıskanan erkek görmedim nefretle bakıp. Evlendikten sonra saçıma bile bakmadan çıkar oldum zaten çok önemli birşey değil herkesin övgüsünü almak. Önemli olan adam olmak.

• Pm den anlatayim sorusu olanlara

• Öz güven sahibi olursun, yapacağın herhangi bir işte kendine güvenirsin, ağzından çıkan laflara daha fazla itibar edilir, seçilen değil seçen olursun, her konuda ön plana çıkarsın ve bunun her zaman ekmeğini yersin.

Güzel olmak, yakışıklı olmak, çekici olmak ya da seksi olmak; birilerine göre olmazda olmaz değildir ama bu dünyada her zaman üstünlük kurma mücadelesi oldu. İnsanlarla olan ilk iletişimde de dış görünüm birinci planda olduğu için güzel olmak ve beğeni kazanmak her zaman önemlidir. Dış görünümün önemsiz olduğunu iddia eden insanları ciddiye almayın sakın, bugün bir kızdan olumsuz yanıt alıyorsanız bunun temel sebebi görünüm, ikinci sebebi maddi durum ve üçüncü sebebi de nasıl bir insan olduğunuzdur. Aslında önemli olan son kısımdaki ancak günümüzde insan karakterine odaklanan kalmadı ne yazık ki, çoğu şey maddiyat üzerine kurulu.

Doğru bildiğiniz yoldan devam edin, ülke ve dünya olarak her ne kadar yozlaşma yoluna doğru gitsek de, her zaman doğru insanlar varlığını koruyacaktır.

• Yakışıklılığı bilmem oğlum, değilim ki hıamnagum.
  • Stand Alone kullanıcısına yanıt
    En mantıklı yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tom Hagen

Bilmem. Ama ibret için yaratilmis olmak nasil diye sorarsaniz bilirim.

+1
  • Boşverin yakışıklılığı Allah hepimize sevdiğimiz insan tarafından sevilmeyi nasip etsin :( Tipim fena değil 1.92 boyum var 82 kiloyum yağsız bi vücut işte.20 den fazla kız arkadaşım olmuştur,aralarında çok güzel kızlarda vardı.Ama en son olan bana hala dünyanın en güzel kızıymış gibi geliyor.Her gece rüyamda anasını satayım.İstediğin kadar yakışıklı ol birini sevince hiçbir şeyin önemi kalmıyor hele diğer kızların hiç.
  • Normal.
  • Kızlar vermek istiyo agzıma alcam fln diyolar sürekli bıktım yakışıklı olmaktan berbat bisey yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plato. -- 25 Ekim 2015; 15:52:21 >
  • 1.85 kasliyim

Kızların kacamak bakışlarına maruz kaliyorum
    Kızlar surekli benle muhabbet kurmak istiyo

• hep merak etmişimdir bunu bide sevilmek nasıl bir duygu acaba beyler hiç tatmadım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.