Şimdi Ara

YAKIŞIKLI OLMAK NASIL BİR DUYGU? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shephard16

Sokakta insanlar yakışıklıdan daha ziyade giyim tarzına bakıyor. Ortalama düzeyde yakışıklıyım. şuradan bakabilirsiniz instagram.com/semihguzey dışarda elbet birileriyle göz göze geliyorum bakanlar oluyor tıpkı benim de güzel karşı cinslerime baktığım gibi. ancak en çok bakıldığımı hissettiğim iki durum var. birisi çok abartılı ve tarz giyindiğimde. yani dikkat çekicek kadar farklı giysiler ve aksesuarlar. bir diğeri de jilet gibi vücuduma oturan takım elbise giydiğimde. eğer şişman bi adam değilseniz. vücudunuza ve kendinize gözünüz gibi bakıyorsanız, o takım elbisenin içinde çok dikkat çekici oluyorsunuz. metroda otobuste gordugunuz masa başı çalışan şişmanlar gibi değil. jilet gibi duruyorsunuz farkınızı belli ediyorsunuz.

edit: imla

Gozluk taktigin fotoda kotu cikmisin birde o memeler ne oyle boyun kac

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Earl Sweatshirt

187, 75 kilo, fit, mavi goz, kumral,beyaz tenli giyimine ve sacina onem gosteren biriyim. Kendini begenmislik gibi anlayanlar olacaktir elbette ama cidden hem iyi yani var hem kotu yani. Iyi yani kizlarla sevgili olmak ya da vakit gecirmek standart bi sey oluyo, yabanci insanlara bir sey sorunca guleryuzle herzaman yardimci olmaya calisiyolar vesayre ancak kotu yani da sokakta ozellikle ara sokaklarda ana hedef oluyosunuz, 2 defa az daha bicaklaniyodum be sayisini bilmedigim kez param istendi ama iplemeyerek devam ettim 2-3 kere para vermisimdir maksimum.

Ozelden ss atabilirim

Pm

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayguzel

peki ya sevdiğiniz kişi tarafından sevilmek nasıl bi duygu ?

Gözlerindeki sevgiyi görüp oper sarılırsın. İşte dünyada ulaşılması gereken yegane duygu budur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 11 sene yakışıklıydım da ortaokula geçtikten sonra bozdumLise 4teyim o duyguyu hiç tadamadım.Tadacağımı da düşünmüyorum :(

• Her zamanki gibi işte, kızlar sana aşık oluyor. Sen onlara yüz vermiyorsun, hayat devam edip gidiyor

• berkayguzel kullanıcısına yanıt
    Paha biçilemez bence :(
    Maddi manevi bütün herşeyimi seferber ederdim
    Bi kere seni seviyorum demesi için
    Yok ama olmuyor :/

• quote:

Ağladım hocam

• Her kızı özgüvenle kesebiliyorsun , bana bakmaz diye düşünmüyorsun. Bazende rahatsız oluyorsun bakışlardan.
  • Im Insane kullanıcısına yanıt
    Ne istiyon oğlum çocukcağızdan

• Forumun en yakısıklısı olan OkneaS ı bırı konuya cagırsın telefondan olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Sadece kezbanlar ve ortalama kızlar bakıyor. Güzel Türk kızları o kadar egoluki yanından burak özçivit gibi adam geçse genede dönüp bakmaz

Egoyla ne alakasi var.

Sirf yakisikli biri geçiyor diye veya etrafinda diye kasar mi olmasi lazim ?

Sizi gidi Avrupa özentisi bebeler

• Gencler acilin, yakisikli degilim onu belirtiyim once ama yakisikli olmak nasil bir duygu tattim.

Simdi Turkiyedeyseniz ve ortalama yada ortalama ustu bir tipiniz varsa kendinizi tipsiz hissedebilirsiniz.

Ben tipsiz oldugumu dusunuyordum hep, taa ki ilk kez uzakdoguya gidene kadar. Filipinler diye bir ulkeye ayak bastim 17 yasinda, tatil amacli. Abartmiyorum hergun 2-3 kiz gelip muhabbet kkuruyordu, pesimi birakmiyorlardi. Aynisi diger uzakdogu ulkelerdede basima sikca geldi, cluba sap giderdim kizlarin hamle atmasini beklerdim kezban gibi, genelde ilk hamle kizlardan gelirdi.

Velhasil kelam su an latin amerikadan yaziyorum bu yaziyi, burdada clublara sap olarak gidince kizlar ilk hamleyi yapiyor bana. Ortalama turk erkegiyim, hatta ortalama altiyim diyebilirim, tip kesinlikle yok bende. Son bir haftada 3 kere disari ciktim, 2 kere kizlardan hamle geldi, ama ispanyolcam yok bir sey yapamadim tabi.

Turkiyede ise 100 kere gece disari cikmisimdir, hic bir zaman ilk hamleyi atan kizla karsilasmadim.

Simdi arkadaslar ben fazla milliyetci degilim ama, hem turk erkegi , hemde turk kizi irk olarak guzel varlikllar. Dunyayi goren ne demek istedigimi anlayacaktir. Ha avrupada fistik gibi kizlar yok mu? var elbet ama ortalama kotu. Turkiyede ise ortalama yuksek gercekten. cok afet gibi kiz yok, ama cok fazla cirkin kiz da yok. Erkekler icinde ayni sey gecerli.

Bu arada yukarda arkadasin fit bir vucut onemini anlatmis, ve kendisine katiliyorum, belli bir boyun uzerindeyseniz, ve fit bir vucut varsa, omuzlar genisse kesinlikle tipiniz iyi olur eger yuzunuzde cok ciddi bir kusur yoksa..... Yok sari sac mavi gozmus bunlar hikaye arkadaslar. kimi esmer sever, kimi kumral.

Bakin ben kumral bir turk erkegiyim, en cok ilgiyi uzakdoguda goruyorum cunku hepsi beyaz ten hastasi, en guzel asyali kizlarla beraber oldum bu sayede. Ama avrupada cok ilgi gormedim, benim esmer arkadas avrupada benden cok daha ilgi gordu, ama o da uzakdoguda benim gordugum ilginin yarisini bile gormedi. Herkesin zevkleri renkleri farklidir.

Eger esmer turk erkegiseniz Polonyaya, Belarusa, rusyaya gidin, orda ilgi manyagi olursunuz fit bir vucutla. Eger kumralsaniz Asyaya gidin. Bu kadar basit aslinda. Turkiyede sarisin ve mavi gozlu erkekler avrupa hayranligi yuzunden ilgi goruyor.
    Demek istedigim, esmer olmak seni cirkin yapmaz, sarisin olmanin yakisikli yapmayacagi gibi. Sarisin ve Esmer olarak siskoysna her turlu itici ve cirkin gelirsin, anlatabildimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baller Lifestyle -- 25 Ekim 2015; 10:17:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Baller Lifestyle

Gencler acilin, yakisikli degilim onu belirtiyim once ama yakisikli olmak nasil bir duygu tattim.

Simdi Turkiyedeyseniz ve ortalama yada ortalama ustu bir tipiniz varsa kendinizi tipsiz hissedebilirsiniz.

Ben tipsiz oldugumu dusunuyordum hep, taa ki ilk kez uzakdoguya gidene kadar. Filipinler diye bir ulkeye ayak bastim 17 yasinda, tatil amacli. Abartmiyorum hergun 2-3 kiz gelip muhabbet kkuruyordu, pesimi birakmiyorlardi. Aynisi diger uzakdogu ulkelerdede basima sikca geldi, cluba sap giderdim kizlarin hamle atmasini beklerdim kezban gibi, genelde ilk hamle kizlardan gelirdi.

Velhasil kelam su an latin amerikadan yaziyorum bu yaziyi, burdada clublara sap olarak gidince kizlar ilk hamleyi yapiyor bana. Ortalama turk erkegiyim, hatta ortalama altiyim diyebilirim, tip kesinlikle yok bende. Son bir haftada 3 kere disari ciktim, 2 kere kizlardan hamle geldi, ama ispanyolcam yok bir sey yapamadim tabi.

Turkiyede ise 100 kere gece disari cikmisimdir, hic bir zaman ilk hamleyi atan kizla karsilasmadim.

Simdi arkadaslar ben fazla milliyetci degilim ama, hem turk erkegi , hemde turk kizi irk olarak guzel varlikllar. Dunyayi goren ne demek istedigimi anlayacaktir. Ha avrupada fistik gibi kizlar yok mu? var elbet ama ortalama kotu. Turkiyede ise ortalama yuksek gercekten. cok afet gibi kiz yok, ama cok fazla cirkin kiz da yok. Erkekler icinde ayni sey gecerli.

Hocam biraz haklısınız ama haksız olduğunuz yer türk kızlarının ortalamasının yüksek olduğudur. Türk ırkının güzellik ortalaması yüksek değil fakat güzel ve yakışıklı olanlar çok güzel ve çok yakışıklı oluyor. Yani türkler ya çirkindir yada çok güzeldir. Ortalamamız kesinlikle vasat, ortalama tiplerimiz ancak uzak doğu, rusya gibi bizim tipimize uzak yerlerde güzel gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

quote:

Orijinalden alıntı: Baller Lifestyle

Gencler acilin, yakisikli degilim onu belirtiyim once ama yakisikli olmak nasil bir duygu tattim.

Hocam biraz haklısınız ama haksız olduğunuz yer türk kızlarının ortalamasının yüksek olduğudur. Türk ırkının güzellik ortalaması yüksek değil fakat güzel ve yakışıklı olanlar çok güzel ve çok yakışıklı oluyor. Yani türkler ya çirkindir yada çok güzeldir. Ortalamamız kesinlikle vasat, ortalama tiplerimiz ancak uzak doğu, rusya gibi bizim tipimize uzak yerlerde güzel gelir.

Kendinizi bu kadar dusuk gormeyin ya. Ruslar bosuna mi antalyaya akin ediyor her yaz. Inglizler bosuna mi egeyi dolduruyor. Hepsi turk erkegi icin geliyor....

Yahu kendinizi CINLI, Tayvanli bir erkek olarak hayal edin bir, birak avrupadaki kizlari, kendi ulkenizdkei kizlar bile size bakmiyor kucuk goruyor. Kac tane asylai erkekle evlenen avrupali var. Ama devamli damat ihrac ediyoruz ulke olarak. Turk erkekleri bu kadar cirkinse nasil hepsi sakir sakir yabanciyla evleniyor.

• quote:

O durumu yaşıyorum 4 yıldır :)

• freshmind kullanıcısına yanıt
    En mantıklı yorumu siz atmışsınız.

Her şeyi geçtim de bazıları tipsiz olduğu halde kendilerini yakışıklı sanıyor.

Onuda geçtim konuyu gece açtım sabaha kadar 49 yorum gelmiş.DH nin tamamı yakışıklı yav.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Minato Namikaze -- 25 Ekim 2015; 10:41:25 >
  • FsxixC kullanıcısına yanıt
    Saygisizlik yapma. Siz brad pitt tipsizine yakisikli derken biz sesimizi cikarmiyoruz ama. Genel konusuyorum simdi brad pitt'i sevmiyorum falan deme.

• Kızlar gülerek erkekler de sinirle bakıyor. İyi bir şey değil yani dayak yeme riskin var.

• Yalnız kalırsın, kızlar çekinir o özgüvenden. Ağzında biter olay.

• Kızlar bakar. Yanlarına gider iki laf edersin. Hemen havalanırlar. Onların gözünde ulaşılmaz olandın ve bitti işte.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.