Şimdi Ara

YAKIŞIKLI OLMAK NASIL BİR DUYGU? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnsan yakışıklı olmaktansa karizmatik olmalı kendini değerli kılmalı, insanlara kendini o kadar değerli hissettirmelisin ki o güzel dediğiniz kızlar size bakıp "ben bu çocuğu haketmiyorum" demeli, yoksa yemişim yakışıklılığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egonun tavan falan yaptığı yok ama bazen ciddi şekilde can sıkıcı oluyor bu durum. 2 yüzüne güldüğünüz kızlardan gün aşırı Whatsapp'tan gelen ben sana aşık oldum mesajları, bilmemnereni yalarım mesajları, peşinizi bırakmak bilmeyen kezolar (AVM'de bile takip edildim gizlice ve arkamdan çekilmiş fotoğraf Instagram'a atıldı vs.), sevgilisi olduğu halde size yazılan kızlar vs. çok fazla can sıkıcı ve korkutucu olmaya başlıyor. Bunun egoyla falan kesinlikle alakası yok sevgilinizle aranız bozuluyor hayatınıza zarar vermeye başlıyor bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 25 Ekim 2015; 16:45:59 >
  • Minato Namikaze kullanıcısına yanıt
    Çok kötü lan valla bak herkes sana bakıyor kıskandıklarından mıdır nedir bazıları dik dik bakıyor özgüven kazanmayı bırak giderek özgüven kaybediyorsun.
  • MalumEvinYeriniSoranAdam kullanıcısına yanıt
    Ironi

• Yakışıklı olmayı geçtimde sevdiğim kız beni sevse yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayguzel

peki ya sevdiğiniz kişi tarafından sevilmek nasıl bi duygu ?

Bu sormamalıydın işte damardan vurdun, en hassas noktadan hocam

• beyler çevrem olsun herkes bana sen çok yakışıklısın der,vucud'ta yapmıştım,kızlar sürekli ilgi gösteriyordu,ama şimdiye kadar kimseyle çıkamadım,yolda yürürken eskiden bana hep bakıyorlardı,lise yıllarında 10 kere farklı kızlardan teklif gelmişti,etrafımda bir çok arkadaşım vardı,nise yakışıklı olmak şımartıyor insanı,ilgi odağı olamak felan hoş güzel şeyler,ama sonra bir hastalığa yakalandım,(merak eden olursa söylerim)vucudum tamamen bozuldu,gözlerimde bozuldu,saçımda saçkıran çıktı,basketbol takımında bir anda sucu olarak görev yapmaya başladım,tabi mahalenin,okulun en gözde çocugu bir anda taşındı ve arkadaşsız kaldım,sonra ünide daha beter bir konuma düştüm,şimdi bir kurs merkezindeyim,her sınıfa girdiğimde tipe bak diye sesler geliyor,ama insan alışıyor,şuan sürekli ilaçlara bağımlı olan belimde kamburluğu doktor tarafından onaylı,asosyal ve sonu keşke bu yazımın zebanilerin gelip beni kaçırmasıyla bitseydi diyecek kadar umutsuz bir insanım Bukowski reyize selam olsun

• Yeni sınıfa geçtiğinizde, bir dolmuşa falan bindiğinizde farkediliyorsunuz.

Bu benim gözlemim. Ben sınıfa girdiğimde yüzüme bakmayan kızların yakışıklı bir çocuk girdiğinde gözleri parlıyor. Yapacak birşey yok.

• Çok iyi bişey insanların senin hakkında iyi şeyler düşündüğünü anlıyorsun hemen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    1.88 kahverengi olmaz mı
  • Yakışıklı değilim boyum 1.90 omuzlarım geniş öyle arada bakan oluyo yetiniyoruz
  • Merak ettiğim bir duygu, değilim hacı, ne kadar zorlarsan zorla o açığı kapatamıyorsun, istersen boy yap vücut yap olmuyor.

sizde kendinizle barışın, ben denedim belli bir sınır var geçemiyorsunuz, bende bu yüzden diğer yönlerden kendimi geliştiriyorum, bilim olsun kültür vs... Herşey tip değil, ama bir çok şey tip.
  • Kızlar teklif ediyor.

• Yakışıklı olmak nasıl biliyor musun markette her şeyi sana bedava veriyorlar.Güneşli havalara üstünde hep bir gölge oluyor ve en önemlisi uçabiliyorsun dostum ne olabilir ki alt üstü kızlar bakıyor onlarda zaten geneli or...bu

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

biliyorum hocam bide onu sevgilisyle gorunce ... anlatamıycam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

quote:

biliyorum hocam bide onu sevgilisyle gorunce ... anlatamıycam

Yapma artık yapma pleaseee

Ben daha biriyle gormedim onu ama olsun düşüncesi bile kötü

• Shonen Jump kullanıcısına yanıt
    182 sarışın mavi göz olur mu ?
  • Popülerlik ile karıştırılmaması gereken durum

• Bende de potansiyel var ama iyice kilo aldım bir de kıyafete falan özen göstermiyorum o yüzden bir bok olmuyor. Hani bir kızın sadece yüzünü anlık görürsün off o neydi ne güzel gözleri vardı, ne tatlıydı dersin ya sonra uzaktan gelirken görürsün uzun uzun bakarsın kolunun altından - pantolunun yanlarından çıkık etlerini görürsün bir de kesin ayağına kadar uzanan panço giymiştir ah ulan dersin biraz kilo verse iyi giyinse taş gibi hatun olurmuş bundan. İşte onun erkek versiyonu gibiyim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.