Şimdi Ara

YAKIŞIKLI OLMAK NASIL BİR DUYGU? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
191
Cevap
2
Favori
11.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -Darth Vader

Sevdigin kiz seni sevmedikten sonra pek bi anlamı kalmıyor

imkan dahilinde değil.cidden yakışıklıysan sevdiğin kız da sana karşılık verir ya da kendini yakışıklı sanıyosun.
  • Arkadaşlarım(kız-erkek) tipimin iyi olduğunu söyler. Yüzyüze konuştuğum bazı kızların heyecanlandığını gözlerinden görüyorum . Yolda yürürken bakanlar da oluyor bakmayanlar da oluyor. İtalyan veya ispanyola benzediğimi söyler yurtdışındaki yabancı kızlar. Fakat Tek yanlış yaptığım şey bana göre fitnessa gitmiyorum ve giysilerime özen göstermiyorum. 3-4 yıllık pantolunu hala giyiyorum mesela. Giysi de kötü değil hala ve içimden giysi almak gelmiyor. Giyimine özen göstersen çok daha iyi olursun diyorlar. Parayı genelde yurtiçi yurtdışı gezmeye harcadığım için önem vermiyorum giysilere.
    Şuanda sevgilim yok. 2 yıldır felanda yok. Zamanın getirdiği olgunluk sebebi ile boş ilişkiler de istemiyorum. Çevremde pek kız olduğu da söylenmez.

• Electric Blue kullanıcısına yanıt
    yürü bee
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshmind

Maalesef dünyanın her yerinde olduğu gibi eşitlik bu noktada da yok. Yine vücut yap, giyimine özen göster -ciler gelmiş. Kafayı komple keselim mi ? Yüz güzel değil, ne yapacaksın ? Böyle diyenlerde genelde tipten kaybedip 500 liralık parfüm sıkıp milyarlık giyinenler oluyor. Yakışıklı değilsen değilsindir. Bu kadar basit. Vücudunun güzel olması, giyiminin güzel olması başka bir şeydir... yakışıklı, göz kaş uyumlu, saçının kaşının bir resim tablosu olması ayrı bir şeydir.

En basitinden Üni.de bizim sınıftan örnek vereyim. Elemanın tekinin ne ağzı laf yapıyor, ne de giyimi güzel, öz güveni sıfır, derslerde başarısız. Ama 1.85 boy, fit bir vücut (sportif değil fit, kilosuz yağsız) sap sarı saçlar kumral ten ve mas mavi gözleri var. Bu çocuk "arkadaşlar evde oturacak yer yoksa bir kişide banyodaki küvete otursun öhov öhov" diye espri yapıp herkesin 10 dakika susmasına garip bakışlara sebep olan bir arkadaş.

Ama gel gör ki arkadaş ben bile bakıyorum çocuğa. Bakılmayacak gibi değil ki, kaş göz, yüz burun çizen bir çizmiş öyle böyle değil. Kızlardan söz etmeme bile gerek yok. Bütün kızlar bir tarafına çocuğa sürmeye çalışıyor, her gün tavaf ediyorlar elemanı. Gözümüzün önünde cereyan ediyor.

Şu vücutçular, iyi giyinin-ciler şunu da düşünsün; bu çocuk birde iyi giyinse birde ağzı laf yapsa, çok değil 3-5 spor yapsa neler olur düşünebiliyor musunuz ? (bkz. Brad Pitt, Kıvanç, Kenan, Buraklar vs vs) Neyle kapatacaksın bu farkı ?

Neden bu dengesizlik neden bu haksızlık ? Hatta buna şu açıdan da bakılabilir, hadi diyelim farklı yönlerle ona yetişebilirim -da- neden uğraşmak zorundayım ? Yani neden ben çabalarken, iyi giyinmeye çalışmak zorunda olurken, zeki olmak kültürlü takılmak zorundayken, ağzım laf yapmazsa bir hiç olacakken o çocuk sadece kendisi olunca bile her şeye yetiyor ? Neden o 1-0 önde, neden ben skorlarımı arttırmak zorundayım ?

Tıpkı zengin ailede doğmak vs fakir ailede doğmak mevzusu gibi. Olay Tanrı'nın bizzat kendisine kadar gidiyor.

Yakışıklı olmak bir lütuftur arkadaşlar kimse kusura bakmasın, bir şükür sebebidir. Kültürü, kıyafeti, spor salonuna gitmeyi herkes yapabilir. Peki ya yaratılışı, doğanızı ?

Kanki yanlışın var, Tanrı aslında yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: stefansalvatore

quote:

imkan dahilinde değil.cidden yakışıklıysan sevdiğin kız da sana karşılık verir ya da kendini yakışıklı sanıyosun.

Seviyordu ama artik sevmiyor.
    Ben bekliyorum ıste, belki geri doner. Gelir belki bir gün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

Orijinalden alıntı: berkayguzel

peki ya sevdiğiniz kişi tarafından sevilmek nasıl bi duygu ?

O durumu yaşıyorum 4 yıldır :)

Umarım ayrılmazsın yoksa çok ağlayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

O durumu yaşıyorum 4 yıldır :)

Umarım ayrılmazsın yoksa çok ağlayacaksın.

İnşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

kusura bakma da amacım hevesini kırmak değil.demek ki elin yüzün düzgün ama çok yakışıklı değilsin.öyle çocukları kızlar bırakmaz.silemez yani.

• stefansalvatore S kullanıcısına yanıt
    Yav konuyu iyice aşık ergen konusuna dönüştürdünüz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kusura bakma da amacım hevesini kırmak değil.demek ki elin yüzün düzgün ama çok yakışıklı değilsin.öyle çocukları kızlar bırakmaz.silemez yani.

Yav kardeşim kavga ettik ayrildik Herşeyi niye tipe bagliyorsun. Bende johnny depp degilim ama ortalamanin ustundeyim.

• berkayguzel kullanıcısına yanıt
    Ne olacak bizim bu halimiz kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanoz07

Ne olacak bizim bu halimiz kardeşim

unutmaya çalışcaz

• Berber de filan yakışıklı nbr diyorlar. Kizlar bakiyo işte

• quote:

Maalesef dünyanın her yerinde olduğu gibi eşitlik bu noktada da yok. Yine vücut yap, giyimine özen göster -ciler gelmiş. Kafayı komple keselim mi ? Yüz güzel değil, ne yapacaksın ? Böyle diyenlerde genelde tipten kaybedip 500 liralık parfüm sıkıp milyarlık giyinenler oluyor. Yakışıklı değilsen değilsindir. Bu kadar basit. Vücudunun güzel olması, giyiminin güzel olması başka bir şeydir... yakışıklı, göz kaş uyumlu, saçının kaşının bir resim tablosu olması ayrı bir şeydir.

En basitinden Üni.de bizim sınıftan örnek vereyim. Elemanın tekinin ne ağzı laf yapıyor, ne de giyimi güzel, öz güveni sıfır, derslerde başarısız. Ama 1.85 boy, fit bir vücut (sportif değil fit, kilosuz yağsız) sap sarı saçlar kumral ten ve mas mavi gözleri var. Bu çocuk "arkadaşlar evde oturacak yer yoksa bir kişide banyodaki küvete otursun öhov öhov" diye espri yapıp herkesin 10 dakika susmasına garip bakışlara sebep olan bir arkadaş.

Ama gel gör ki arkadaş ben bile bakıyorum çocuğa. Bakılmayacak gibi değil ki, kaş göz, yüz burun çizen bir çizmiş öyle böyle değil. Kızlardan söz etmeme bile gerek yok. Bütün kızlar bir tarafına çocuğa sürmeye çalışıyor, her gün tavaf ediyorlar elemanı. Gözümüzün önünde cereyan ediyor.

Şu vücutçular, iyi giyinin-ciler şunu da düşünsün; bu çocuk birde iyi giyinse birde ağzı laf yapsa, çok değil 3-5 spor yapsa neler olur düşünebiliyor musunuz ? (bkz. Brad Pitt, Kıvanç, Kenan, Buraklar vs vs) Neyle kapatacaksın bu farkı ?

Neden bu dengesizlik neden bu haksızlık ? Hatta buna şu açıdan da bakılabilir, hadi diyelim farklı yönlerle ona yetişebilirim -da- neden uğraşmak zorundayım ? Yani neden ben çabalarken, iyi giyinmeye çalışmak zorunda olurken, zeki olmak kültürlü takılmak zorundayken, ağzım laf yapmazsa bir hiç olacakken o çocuk sadece kendisi olunca bile her şeye yetiyor ? Neden o 1-0 önde, neden ben skorlarımı arttırmak zorundayım ?

Tıpkı zengin ailede doğmak vs fakir ailede doğmak mevzusu gibi. Olay Tanrı'nın bizzat kendisine kadar gidiyor.

Yakışıklı olmak bir lütuftur arkadaşlar kimse kusura bakmasın, bir şükür sebebidir. Kültürü, kıyafeti, spor salonuna gitmeyi herkes yapabilir. Peki ya yaratılışı, doğanızı ?

İbretlik yazmışsın hocam Sadece erkeklerde değil kızlardada aynı durum var. Ailesi zengin ve güzel olan kızlar hayata 5-0 önden başlıyor.

• quote:

Müthiş bir duygu nasıl açıklayabilirim başka??

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav kardeşim kavga ettik ayrildik Herşeyi niye tipe bagliyorsun. Bende johnny depp degilim ama ortalamanin ustundeyim.

johny depp yakışıklı değil.aksesuarlar şapkalar vs vs ile marjinal olan bir şov adamıdır.neyse.

şunu söyleyebilirim.kendini kandıramazsın dimi.kavga ettiğiniz sebep büyütülecek bi olaymıydı yoksa kurgulanmış bir bahane mi?kızlar sıkılınca bahaneler üretip postalamayı iyi bilir.yakışıklı bir adamı ise kaybetmek istemezler.baştan ona göre davranır,hiçbir olayı büyütmez sineye çeker.bu tip ilişkilerde genelde yakışıklı çocuk terkedecekse terkeder kız değil.ayrıca erkek değil kız bekler.

kızların kaçamak bakışlarına maruz kalıyomusun istisnasız.yalnız bırakıyolar mı seni.demek istediğim çok yakışıklı olsan o unutmak istemediğin kızı unutturacak kızlar peşinde olurdu.

• berkayguzel kullanıcısına yanıt
  • Kısacası şöyledir : Yolda adres sorduğunuz herkes yardımcı olmaya çalışır,saat sorduğunda cevap almaman mümkün değil,diyelim okul koridorunda koltukta oturuyorsun,yanındaki kız ne kadar güzel olursa olsun,sen 1.sınıf mısın diye sorduğun soruya gülümseyerek evet sen? diye cevap verir,bu nedenle kızlara yaklaşmak çok kolaydır,tipsiz arkadaşımız aynı soruyu sorsa cevap vermeyecek veya geçiştirecek kız sayısı çok fazladır

Örneğin sınıfta hangi kızdan yardım istersen iste yardımcı olmaya çalışır,yolda giderken 10 kızın 5'i sana bakar mutlaka,ne giysen yakışır,boyun kısa bile olsa kızlar tarafından hiç bir sıkıntı olmaz,1.65 lik birkaç arkadaşım vardı,kız arkadaşları 1.72-75 civarıydı

Özet olarak şöyle söyliyim : Tipsiz adam selam der,sapık derler

Yakışıklı adam naber desin,özgüvenli derler,aynı şekilde tipsiz adam bugün çok güzelsin der,kızın aklından düşündüğü tipine bakmadan ettiği laflara bak'tır,ancak aynı şeyi yakışıklı adam söylese romantik erkek olur

olay bundan ibaret'dir,bunları ben yaşamıyorum zira yakışıklı biri değilim ortalama tip'deyim ama en yakın arkadaşlarımdan birinde gözlemlediğim şeyler bunlar,kısacası doğrudur bu yazdıklarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

hocam yanlış anlama ama olaylara geniş açıdan bakmayı öğrenmen gerek.en azından bu konuda geniş açıyla bakmıyorsun bence.bütün olayı tipe yıkmışsın.ne yani bu dünyadaki tek amacın iyi bir tipe sahip olup kız düşürmek mi ? onda tip varsa sende de farklı bir özellik vardır.ben her insanın eşit olduğunu düşünüyorum.şu bakımdan eşit; mesela birisi çok iyi resim çizer,diğeri de derki: ''adam çok iyi resim çiziyor ben niye çizemiyorum ? nerede adalet ? resim sayesinde kızlar hep onun yanında ya da resim sayesinde neler neler yaptı.ne şanslı adam'' der.ama bilmez ki kendisinde de piyanoyla ilgili müthiş bir yetenek var.eğer piyano kursuna gitse milleti kendine hayran bırakacak,adeta sihirli sesler çıkaracak.ama bu adam kendisinde böyle bir yeteneğin olduğunun farkında değil çünkü başkalarına imrenmekten kendini tanımaya vakti olmuyor ya da kendine o şansı vermiyor.yani hocam demek istediğim o adamda tip vardır kız düşürür.sen de tipsizsindir ama iyi laf yapıyorsundur ya da farklı bir özelliğinden dolayı hayatta iyi bir yere gelirsin ve sen de istediğini elde edersin.isteyen herkes hedefe ulaşır fakat herkes aynı yolla ulaşacak diye bir kural yok.bunlar benim görüşüm tabi.

• Earl Sweatshirt kullanıcısına yanıt
    yav 2016 dayız.şansıma denk geldim konuya.Allahına bana da pm at.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.