Şimdi Ara

Yakıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yakıt olarak bi kaç yakıt denedim fakat bir terslik var. Shell yakıtın menzil olarak az gideceğini söylüyor lar fakat bizim buradakinin fazla gidiyor. Sonra totalden ona yakın. Sesli çalışma açısından ise shel ve totalden araba sesli çalışıyor. Sonra opet denedim araç bariz seri oluyor ses olarakta opette araç sesi bariz azaldı. Fakat menzil kısaldı.
    Bu durumda opet shel ve totalden kaliteli mi oluyor ?
    Sorduğumda opet incedir ondan az gidiyor dediler fakat shell nitro ve total excellium daha ince olması gerekmez mi sizce bunlardan hangisini kullanmalıyız benim tercihin opetten yana uç beş kurus fazla yaksin ama eğer diğerlerinden inceyse motora zarar vermez diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ramsey28

Arkadaşlar aracim Citroën c4 bluehdi
    Yakıt olarak bi kaç yakıt denedim fakat bir terslik var. Shell yakıtın menzil olarak az gideceğini söylüyor lar fakat bizim buradakinin fazla gidiyor. Sonra totalden ona yakın. Sesli çalışma açısından ise shel ve totalden araba sesli çalışıyor. Sonra opet denedim araç bariz seri oluyor ses olarakta opette araç sesi bariz azaldı. Fakat menzil kısaldı.
    Bu durumda opet shel ve totalden kaliteli mi oluyor ?
    Sorduğumda opet incedir ondan az gidiyor dediler fakat shell nitro ve total excellium daha ince olması gerekmez mi sizce bunlardan hangisini kullanmalıyız benim tercihin opetten yana uç beş kurus fazla yaksin ama eğer diğerlerinden inceyse motora zarar vermez diye düşünüyorum.

Menzil derken sağ taraftaki benzin göstergesindeki kısmımı kast ediyorsunuz hocam ?

• ramsey28 R kullanıcısına yanıt
    gostergee bakmadan kaç litre mazot aldığına bakarak dene

Shell nitro daha sessiz çalıştırır ve az gider full save koyarak deneyebilirsiniz
  • Evet o. Sağda ekrandaki göstergeyi mazot alınca sifirliyorum. Her deponun kaç km. Gittiğini görüyorum. Bu zamana kadar bir depo ile en uzun yolu shell de gittim sonra total en az opet. Ama opette araba daha sessiz ve atik. Bundan sonra onu kullanacağım.40-50 km fazla yol yapacam diye arabaya kurum yaptırmam. Opet daha temiz gibi geldi. Bu arada geçen gün baktım ilk 15.400km de arabanın yaktığı toplam yakıt 3558.00tl. foruma yeni girenler için yararlı olabilir araba bluehdi eat6. Yakıt ortalaması da 5.9lt 15400km. nin. Bunun içinde köy sehirici uzun yol hepsi var araba bayiden çıktı cikali ortalaması. Bu bilgileri ana forumada yazacam belki arayan olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramsey28 -- 31 Ağustos 2016; 18:32:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.