Bildirim
Yakıt göstergesi neden yükselir?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Biraz daha yakıt alın yine aynı yerden başlayıp aynı yere kadar yükseliyorsa gösterge tablosu bozulmuştur.
Kalan ihtimallerde ise şamandıra olabilir -
benim araçta yokuş aşağı inerken kırmızı yanıyor. yokuş yukarı çıkarken 2 çizgi yeşil yanıyor(çeyrek depo) -
Eğimli yollarda da yükselip düşebilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: FarukAir
Biraz daha yakıt alın yine aynı yerden başlayıp aynı yere kadar yükseliyorsa gösterge tablosu bozulmuştur.
Kalan ihtimallerde ise şamandıra olabilir
şamandıradan korkuyorum bende umarım sorun çıkarmaz. Daha 2 saat once çalışan şey şuanda sorunlu nasıl bir iş anlamıyorum.
ek olarak bugün aracın çok fena bir şekilde siyah duman attığını farkettim. vites 1 de kesilmeler bile oluyordu. araca gaz veriyordum yemeyip stop ediyordu. bugün başıma 3-4 kere geldi.
quote:
Orijinalden alıntı: L.J
Eğimli yollarda da yükselip düşebilir.
düz yolda bile sabit. O kadar düşünebiliyoruz saolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M_aTRa_X -- 17 Eylül 2012; 20:46:38 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X