Şimdi Ara

YAKIT KATKILARI HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAKIT KATKILARI HAKKINDA NE DUSUNUYORSUNUZ MESELA BEN DİESEL ARACIMA ENJEKTOR TEMİZLEYİCİ ALMAYI DUSUNUYORUM ENJEKTORLER YAGLANSIN DİYE SİZCE YARARI OLURMU?

• eğer aracınızda düzenli bir şekilde eurodizel kullanıyorsanız ayrıca katkı almanıza gerek yoktur..
  • kullandığınız yakıt kaliteliyse katkı kullamanıza gerek yok...üsteki arakdaşla aynı fikirdeyim..
  • Türkiye'nin bir ucundayız ve buralarda kalitesiz benzinden den dolayı sıkça sorun yaşamaktayız.

Tavsiyeniz nedir?
  • Ben iki sefer Würth ün enjektor temizleyicisini kullandım. Bir avuç sıvı 25ytl. Her zaman Eurodiesel aldığım için her halde pek bi farkını göremedim. Bu yüzden böyle şeyleri alıp kullanmıyorum. 25 ytl ile nerdeyse 10lt. mazot alınır.
    Bir de carbon temizliği yaptıracaktım ama ona da pompacı usta tanıdıktı. istersen gelirsin yaparız içinde uhde kalmasın ama paranı boşa harcamış olursun dedi. Bende vazgeçtim temiz mazot alıyorum opetten bu tür şeylere vereceğim para da cebimde kalıyor.
    Bence bu tür şeyleri kullanmadan evvel kullananlara iyice bir sormak gerekli.
  • asta 3000 adlı ürün var, bu ürün her eve lazım tv programında tanıtılıyor
    bilen veya kullananınız var mı
  • Lütfen bilip bilmeden yorum yapmayalım...

Her dizel aracın motoru aynı olmadığı için mazot katkılarının motora verdikleri tepki farklıdır. Mesela bir c4 hd kullanan biri olarak arabayı ilk aldığımda bagajında bulunan dizel katkıyı halen daha kullanmaktayım. Normalde ilk 3500 km den sonra kullanmasanızda olur demişlerdi ama o katkıyı kullandığımda bariz hem yakıt tasarrufu hemde performans artışı alıyorum. (Benimle aynı fikirde olan bir sürü c4 kullanıcısı var...) Arabamı aldığımdan beride sadece opet mehmetçik vakfından euro dizel yakıt alıyorum her zaman. Katkının fiyatı 10-12 ytl civarında ve bir şişesi yaklaşık 5 full depoya yetiyor. Getirdiği tasaruff ve performans cabası...

Kısacası önemli olan aracanıza en uygun ve yetkili servislerce tavsiye edilen dozda katkıyı kullanmaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mors -- 26 Aralık 2007; 18:03:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.