Şimdi Ara

yakıt tasarruf cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba arkadaşlar geçen gün ertürbülatör adında bi yakıt tasarruf cihazı taktırdım bir depoda 15TL Fark etti arabam uno zaten az yakıyordu bu cihazı taktıktan sonra daha az yakmaya başladı ilk başta inanmadım basit bir ürüne benziyordu ama bayağı bir belgeye ve referansa sahipti taktım deniyim dedim geri iade garantiside var diye dedim bi denim aracım 3vitesle çıkamadım rampayı 4le zorlamaya başladım şaşırtıcı bişey aracımın eksozu bembeyaz oldu taktıktan sonra yinede kilometre hesabı yapim dedim 100kilometrede 14km filan fark etti depoyu yeniden doldurdum tam 15tl kara geçtimi gördüm bu ürünü satantan allah razı olsun:D

• Amin :)
  • Şirketin refaransları baya saglammış

Mıknatıslı zırvalara hic benzemiyor

http://www.erturbulator.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conta. -- 27 Mayıs 2010; 16:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: midyatlimehmet

meraba arkadaşlar geçen gün ertürbülatör adında bi yakıt tasarruf cihazı taktırdım bir depoda 15TL Fark etti arabam uno zaten az yakıyordu bu cihazı taktıktan sonra daha az yakmaya başladı ilk başta inanmadım basit bir ürüne benziyordu ama bayağı bir belgeye ve referansa sahipti taktım deniyim dedim geri iade garantiside var diye dedim bi denim aracım 3vitesle çıkamadım rampayı 4le zorlamaya başladım şaşırtıcı bişey aracımın eksozu bembeyaz oldu taktıktan sonra yinede kilometre hesabı yapim dedim 100kilometrede 14km filan fark etti depoyu yeniden doldurdum tam 15tl kara geçtimi gördüm bu ürünü satantan allah razı olsun:D

Sırf ürününüzün reklamını yapmak için siteye üye olduğunuz o kadar belli ki. Bare gerçekleri yazın ve ürünün tanıtımını yaptığınızı belirtin. Böyle mesajlarla buradaki kimseyi kandıramazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: conta.

Şirketin refaransları baya saglammış

Mıknatıslı zırvalara hic benzemiyor

http://www.erturbulator.com/

İlk mesajda link verilmemesine rağmen nasıl anladınız

• cok önyargılı bir bakış acısı olmuş
    arkadaş belki kullanıcıdır belki satıcıdır bilemeyiz.
    bu ürünün işe yaramadıgı anlamına gelmez.
  • Reklamda verebilirdiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hidrojen yakıt tasarruf sistemi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • belkide gerçekten tasarrufludur.

sistemden bahsedilse dah iyi olunurdu. bu kadar kısa sürede mümkünmü bu tasarruf.
  • Merak edip sitesine baktım elle tutulur,bilimsel hiç bir şey yok.Hiç güven vermedi.Bu arada İstanbul'da şubelerinin olmaması da çok ilginç.
  • (Bu da) hiçbir işe yaramıyor... Ara sıra bu tür mesajlar durup dururken yayınlanıyor ama şu bir gerçek ki ne mıknatıs, ne hap, ne pervane içten patlamalı motorların yakıt tüketimini asla ve asla azaltmıyor.

Bir de LPG gerçek anlamda yakıt tasarrufu sağlıyor, o da daha az pahalı benzin tüketerek değil, biraz daha fazla ucuz LPG tüketerek.
  • quote:

cok önyargılı bir bakış acısı olmuş

Birincisi ben ürünün işe yaramadığını söylemeyi bir yana bırakın ima dahi etmedim. Nereden çıkardınız anlamadım. İkincisi arkadaş 3 mesaj atmıştı ve 3ü de bu ürün hakkındaydı. Kusura bakmayın ama bu arkadaşın bu ürünün reklamını yaptığını anlamak için einstein olmak gerekmiyor bu açıdan. Diğer yandan ben arkadaşa ürünün reklamını yapmaması konusunda birşey de demedim. Sadece hani bu ürünü sattığını belirtip bize anlatsa çok daha akılcı ve gerçekci olurdu. Yani buradaki insanlar böyle çok kişiler gördü gelip kullanıcı gibi yazıp ürünün tedarikçisi ya da satıcısı olan. O sebeple çok kolay anlaşılıyor ve bu tarz birşey hoş değil. Son olarak ürünün işe yaraması konusuna gelirsek siteyi inceledim ve beni inandıramadı. He o kısım ayrı tabi. Önemli olan sattığı ürünü satıcı gibi anlatması. Yedi yabancıdan satın almış normal bir kullanıcı gibi değil. Yani bakışım ön yargılı değil aksine irdeleyici.

• quote:

Orijinalden alıntı: byatunga

quote:

cok önyargılı bir bakış acısı olmuş

Birincisi ben ürünün işe yaramadığını söylemeyi bir yana bırakın ima dahi etmedim. Nereden çıkardınız anlamadım. İkincisi arkadaş 3 mesaj atmıştı ve 3ü de bu ürün hakkındaydı. Kusura bakmayın ama bu arkadaşın bu ürünün reklamını yaptığını anlamak için einstein olmak gerekmiyor bu açıdan. Diğer yandan ben arkadaşa ürünün reklamını yapmaması konusunda birşey de demedim. Sadece hani bu ürünü sattığını belirtip bize anlatsa çok daha akılcı ve gerçekci olurdu. Yani buradaki insanlar böyle çok kişiler gördü gelip kullanıcı gibi yazıp ürünün tedarikçisi ya da satıcısı olan. O sebeple çok kolay anlaşılıyor ve bu tarz birşey hoş değil. Son olarak ürünün işe yaraması konusuna gelirsek siteyi inceledim ve beni inandıramadı. He o kısım ayrı tabi. Önemli olan sattığı ürünü satıcı gibi anlatması. Yedi yabancıdan satın almış normal bir kullanıcı gibi değil. Yani bakışım ön yargılı değil aksine irdeleyici.

Aynı şekilde. Reklam yapacaksa böyle böyle ürünüm var diye anlatır. Yok unom var vs.. insanları aptal yerine katmanın anlamı yok.

• Burada mal pazarlamanın nedense kolay olduğunu sanıyor bazı aklıevveller. Halbuki DH ailesine mal satmak herkesin harcı değil. Bu siteden kimler geldi kimler geçti. Bu tasarruf işine önem verenler sürüş tekniklerini geliştirmeye baksın önce. Ayrıca periyodik bakımları atlamasınlar .
  • vay be 15 tl kar hemde performansı arttırıyor

yüzyılın icadı,yaşasın ertürbülatör
  • arkadaşlar ben ürünü kullandım ve faydasını gördüm teşekkürümü bir forum sitesinde paylaşmak istedim kalbi kötü olan insanlar hemen böyledir şöyledir reklam vs niye reklam yapim memluniyetimi paylaştım inanmaya bilirsiniz o size kalmış ama denemeden nasıl yapmaz diyip çıkıyorsunuz ürün 2 üniversitede test edilmiş enstitülerden belgeler alınmış birsürü büyük firma araçlarına taktırmış
    ben taktım deneme turunda aracımla 5.viteste 30bin devire kadar tüştü araç istop etmesi gerekirken devam etti normalde arabamıbilirim istop etmesi gerekirdi etmedi
    3le çıkamadım rampayı 4le rahat çıktı nasıl inanmim e tarafunuda görünce paylaşim dedim
  • valla bu konuşanlara derimki bi takın aracınıza deneyin garanti belgeli ürün memlun kalınmazsa geri alıyorlar ne kaybedersiniz
    ön yargılı olmayın arkadaşlar
  • evet alalım takalım sonra taktın kullandın diye geri veremeliyim,
    ne sattıysan kar olsun oda , 5 müşteri 5 müşteridir Allah bereket versin dimi
  • Diyelim bu cihazı aracıma taktım ve motorda bir arıza oluşturdu.Bu kaybımı da karşılar mı?Ellerinde bu kadar iddalı bir ürün var madem neden gidip otomobil firmalarıyla görüşmüyorlar?
  • adamın iletişim adresi bile erturbulator@hotmail.com madem bu kadar belgen vs şeyin var o zaman adam gibi şirket mailin olsun nasıl bi iştir bu ya komikliğe bak

aa cok pardon bitane daha varmış info@erturbulator.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jebote -- 18 Ağustos 2010; 10:45:29 >
  • Bakıyorum cihazı övenler foruma sadece bu tür yazılar yazmak için üye olmuş gibiler, mesaj sayıları az... İyi niyetle yaklaşmak istiyorum. Daha önce sırf reklam için buraya kaydolmuş olan üyelerimizi sınırsız uzaklaştırdık,özellikle bilinmesini isterim. Burada paylaşım yapılıyor, reklam yapmak isterseniz formumuzun reklam için ayrılmış bölümleri var. Reklam vermek isteyen arkadaşlar formumuzun reklam departmanına ulaşarak uygun şartlarda reklam verebilir,geniş kitlelere seslerini duyurabilirler. Ancak bu tarzda sadece reklam için üye olunarak bu işi yapmak uygun olmuyor. Reklam veren arkadaşlara haksızlık oluyor. Bu yüzden bu konuyu kilitliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.