Şimdi Ara

Yaklasik 10 15 fps 500 tl eder mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gencler iki bilgisayar arasinda kaldim biri gtx950m digeri gtx 1050 islemciler birbirine yakın ki zaten gaming olunca i5 ve i7 arasinda en fazla 3 5 fps fark oluyo oraya takilmadan objektif olarak cevap verirseniz sevinirim altlara link de koyarim yine bakarsiniz bu arada birkac test videosu izledim 950m ve 1050 arasinda en fazla 10 15 fps benim sorum 10 fps icin 500 tl verilir mi simdiden cevap veren herkese tesekkur ederim...

Asus (GTX950M):

MSI (GTX1050):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daisy_Merollin -- 16 Mayıs 2017; 17:2:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Asus X550 ile internette şikayetler görmüştüm biraz daha araştırırsanız o bilgisayarı iyi olur. Ayrıca arkadaşımda var aynı model klayede tuşların rengi siyah üzerine kırmızı gece tuşları görmek neredeyse imkansız. GL62M ise bu aralar çok popüler ve indirime girmiş. Oyun oynayacaksanız i7 6700 ile i5 6300 arasında pek bir fark göremeyeceksiniz zaten. Ayrıca 1050 daha güncel bir kart ve 950m'e göre %15 daha iyi.
  • Mevzu sadece fps değil. O yüzden 1050 diyorum.

• 100 fps ile 115 fps arasındaki fark önemli değildir belki ama 20 fps ile 30 fps arasındaki fark paha biçilemez. O +15 fpsyi +1yıl daha güncel oyun deneyimi diye okumanızı tavsiye ederim.

• Laptop'da daha sonra değiştirme şansın olmadığı için kesinlikle verilir. Özellikle ileride GTX 1050 çıkacak yeni oyunlarda da, yeni sürücüler ile birlikte daha da iyi performans verecektir.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi, bazen sadece 5 fps bile sana oyunu zehir edebilir. 30 fps altında oyun oynamak ızdıraptır.

Ha bütçen yoktur, GTX 950m alınabilir. O kadar da kötü sayılmaz ama ilerisi için GTX 1050 çok daha faydalı olacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.