< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Puding -- 26 Aralık 2019; 17:2:53 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çilekli Puding -- 26 Aralık 2019; 17:2:53 > |
Bu arada Yakuza 0'ı çevirmeye başladım, ama çok çok uzun bir oyun olduğu için çevirinin gelmesi aylar sürebilir.
|
Dediğim gibi Yakuza 0 çok çok uzun bir oyun, Kiwami'nin çevirisini boş bir haftamda 6 günde yapmıştım ama 0'ı 1 haftadır çeviriyorum daha ilk bölümün sonundayım. O yüzden çevirisi aylar sonra gelecek oyunun konusunu şimdiden açmaya gerek yok.
He istek gelirse atıyorum ilk 5 bölümü çevirdiğimde konuyu açar indirme linkini koyarım, diğer bölümleri çevirdikçe konuyu güncellerim. |
saçma sapan konuşma
|
aynen 0 da yaparsan destekçi olabilirim
|
türkçe yamacı diye bir site onu çevirmiş bana da demin arkadaş söyledi. Bir bak istersen ama ben temkinli olmanı öneririm. Malum yama diye virüs paylaşanlar var ya da özenilmemiş translate yama da olabilir.
Edit: fakemiş hocam indirme. |
Kiwami'de başka yan görev çevirmedim.
Yakuza 0'ın yan görevleri çok iyidir. Eğer yardım etmek isteyen olursa mesaj atmaktan çekinmesin. |
Hocam tekrardan eline sağlık.Yamanı kullanarak bitirdim oyunu.Oldukça kaliteli bir çeviri olmuş.Senin de ellerine sağlık.Bu güzel seriyi 2 güzel insan sayesinde oynadık
Majima |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|