Şimdi Ara

Yalan Söyleme Hastalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az evvel söylediğim bir dünya yalan yüzünden sevgilimden ayrıldım ve bana hakkını helal etmedi.İçim nasıl yanıyor bilemezsiniz.

Her şey hakkında her konuda olur olmadık yalanlar söylüyorum geçmişte söylediklerim şimdikiler sevgilime(artık diyemem ama)söylediklerim.

17 yaşında biri bu kadar yalan söyleyebilir mi ben söylerim her şey hakkında olur olmadık ortaya çıkacağını bilsem bile söylüyorum kendime hakim olamıyorum bunu düşünürken bile yalan söylüyorum siz söyleyin.

Ben 2 senemi verdiğim birine bile yalan söylüyorum ki onu ailesinden çevresinden evinden kopardıktan sonra bile.Karaktersiz değil forum kuralları affetsin şerefsiz diyin diyin bişeyler işte nasıl aşarım ben bunu artık o kızı üzdüm bu kadar çok elinden her şeyini aldım ki onun hakkıyla cehennemde cayır cayır yanıcam.Ben ne yapayım bu saatten sonra sevgilim için belki de 100 lerce insandan vazgeçtim şimdi onlarla değil sizle dertleşiyorum.Sanal oldum ben.

Siz söyleyin ne yapmalıyım?

• Yalnız çok güzel yazmışsın , kendini çok iyi ifade etmişsin. Bence bu kadar üzüldüğüne göre yalan söylemezsin eğer ki söylersen kişiliğinde sıkıntı var.
  • kendine hakim olmaya çalış
  • Hastalık bu dostum. En kısa zamanda bi piskiyatriste git...
  • Bilinç altında seni yalan söylemeye iten şeyler olabilir. Psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum. Küçüklüğünden gelen ya da yaşadığın çok şiddetli bir olay sonucunda olmuş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Yalnız çok güzel yazmışsın , kendini çok iyi ifade etmişsin. Bence bu kadar üzüldüğüne göre yalan söylemezsin eğer ki söylersen kişiliğinde sıkıntı var.

Her şey bitti kız arkadaşımla da bir saattir konuşuyoruz bitti yani belki iyi belki kötü ama benim yüzümden bu üzüyor beni kendimi ifade edebilirim ama o hariç herkese onla konuşunca işte saçmalıyorum bişeyler oluyor geçmişte dünya kadar hata yaptım açtığım konulara bakarsanız görürsünüz teşekkür yine de kendime hakim olmaya çalışıcam psikoloğa da gitmem gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Bilinç altında seni yalan söylemeye iten şeyler olabilir. Psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum. Küçüklüğünden gelen ya da yaşadığın çok şiddetli bir olay sonucunda olmuş olabilir.

Küçüklük önemli.Topun inşaata falan mı kaçtı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Bilinç altında seni yalan söylemeye iten şeyler olabilir. Psikolojik destek almanı tavsiye ediyorum. Küçüklüğünden gelen ya da yaşadığın çok şiddetli bir olay sonucunda olmuş olabilir.

Küçüklük önemli.Topun inşaata falan mı kaçtı ?

Biliyor musunuz? Haklı o küçüklük meselesinde evet şimdi hatırladım tabi bunu söyleyemem burda ama haklı olabilirsin teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.