Şimdi Ara

yalan vaatlerle dolandırıcılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 07.12.2013 tarihinde superonline geçiş yaptım beni superonline dan aradıklarını söyleyen şahıslar önceki internet sağlayıcımın bana çıkaracağı cayma bedelini bana gönderilen faturalardan düşüleceği söylendi bende superonline nı ciddi bir kuruluş olarak gördüğüm için teklifi kabul ettim ama aboneliğimden bu tarafa bana sürekli fatura gönderilmekte defalarca müşteri hizmetlerini ve superonline genel md.lüğünü aradım her telefon görüşmem enaz 30 dk.nın üzerindedir ayrıca bu şekildede mağdurum.bana yansıtılan 366 tl lik cayma bedelinin sadece 123 tl sinin karşılanacağı söylenmekte oysaki beni super online adına arayanlar tamamının karşılanacağını söylediler .super onlinenin içerisinde bayisini şikayet edip beni mağdur ettiğini derdimi anlatacak kimseyi bulamadım . sadece haklısınız ama siz sadece 123 tl yi kapsayan kampanyadan yararlanabilirsiniz demekteler..aradaki farkı ben neden karşılayım..bir bayii bayisi oldugu kurum ve kuruluşları temsil eder onlar adına konuşur.beni aradıklarında super online den aradıklarını söyleyebiliyorlar telefonlarınıda aradığımda super online na hoş geldiniz diye bant yayını ile karşılıyorlar super online bayisi demiyor kurum adına arayıp konuşuyor o halde bayinin bana verdiği taahüdüde super online nin kabul etmiş olduğu apaçık ortada hiç kimse yetkili değilse bir başkasını birinin adına arayamaz taahütte bulunamaz bu şekilde kelime oyunları ile vatandaşlar mağdur ediliyor ve bayilik veren kurum bayisine vatandaşlara neden kendileri adına yalan vaatlerde bulunulduğunu arayıp sormuyor arada mağdur olan vatandaşlarda benim gibi kurumu arar cevap alamaz bayiyi arar bulamaz bayii suçlu telefona çıkmaz kurumda suçu üslenmez olan vatandaşa olur eğer TURKCELL SUPER ONLİNE ciddi kurum ise bu konu üzerinde hassas olmalıdır.sizlerinde aracılığı ile TURKCELL SUPERONLİNE NI CİDDİYETE DAVET EDİYORUM saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.