Şimdi Ara

Yalancı Millenicom Yetkilileri!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 Aralıkta aboneliğim başladığından beri internet kullanamıyorum. Arızanın kaynağı yanlış adrese gönderilen sinyal yani teknik ekibin hatası. Sürekli arıza kaydı bırakmama rağmen arızanız giderilmiştir mesajlarından başka geri dönüş sağlanmıyor. Genel müdürlükten Ceylan hanım defalarca kez konudan haberdar olduğunu ve kullanmadığım ayların faturası olmayacağını açık bir şekilde söyledi. Ama şuanda internet olmamasına rağmen şikayetim üzerine 143 tl fatura 88 tl'ye indirilmiş durumda. Ben şuanda E-devlet üzerinden Tüketici Hakem Heyeti'den açtığım davanın sonucunu bekliyorum. Davayı kaybedersem savcılığa Ceylan hanımın konuşma kayıtlarıyla bütün kanıtlarla birlikte gerekli dilekçeyi iletip davacı olacağım. Hiçbir şekilde yardımcı olmayan üstüne 88 tl paranızda gözü olan Millenicom firmasına kanmayın pişman olursunuz.

Yalancı Millenicom Yetkilileri!Yalancı Millenicom Yetkilileri!
    Yalancı Millenicom Yetkilileri!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperengedikoglu -- 29 Mart 2020; 13:30:41 >

• Bu firma ve Turknet firmasına gelen olumsuz yorumlar sonrası, fiyat biraz fazla olsun sorunsuz olsun anlayışı ile Türk Telekomla devam edeceğim sanırım.
  • Millenicom son 2 aydır kalitesini düşürmeye başladı 5 senelik serüveni bitiricem galiba Peket önerisi olan varmi
  • thepromh kullanıcısına yanıt
    Ben de Türk telekom'a karşı şüphelerim olsa da aynı düşüncedeyim. 139 tl'ye 100 mbps internet festivali kampanyası var ona geçmeyi düşünüyorum.
  • TT tekeline karşı firmalar bu şekilde saçma sapan sorunlar yaratmasa, TT bu fiyatları veremez. Millenicom gibi servis sağlayıcıları 88 tl için firmasını küçük düşürmeye devam ettikçe TT tekel olarak kalacak ve halkı soymaya devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperengedikoglu

TT tekeline karşı firmalar bu şekilde saçma sapan sorunlar yaratmasa, TT bu fiyatları veremez. Millenicom gibi servis sağlayıcıları 88 tl için firmasını küçük düşürmeye devam ettikçe TT tekel olarak kalacak ve halkı soymaya devam edecek.
    Bildiğim kadarıyla tt ve turkcell gibi diğerlerine oranla kaliteli firmalar fiyatı yüksek tutmak zorunda. Rekabet kurumu sebebi ile. Çünkü tt ile diğer firmalar aynı fiyatı verse herkes ttye geçer. Rekabet kurumu izin vermiyor diye biliyorum emin değilim ama. Bu arada artık diğer firmaların fiyat açısından Türk telekom dan pek aşağı kalır yanları yok. Bakıyorum hep 35 mbps sabitlemişler 75 80 TL en az. Hem de sorunlular okuduğum yorumlara göre. Dediğini 139 tlye 100 mbps ise iyiymiş alınabilir ben de bakayım o tarifeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 29 Mart 2020; 16:20:34 >

• Merhaba, PM üzerinden sizlere dönüş sağlanmıştır. İyi akşamlar dileriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.