Şimdi Ara

YALANCI SATICI SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BUGÜN 25 BİNE PAZARLIK YAPTIK,2006 1.3 CTDI ELEGANCE MODELİ.İYİ ALICAZ FALAN DİYORUM.BAKTIM ARAÇTA KASET VAR ALLAH ALLAH DEDİM ELEGANCE VE KASET.2001 ELEGANCEDA CD VAR ZATEN.NEYSE RUHSATI ALDIM.ARAÇ ESSENTİA.HADİ ONU GEÇTİM,TEK PARÇA BOYA VAR DEDİ.KAPORTAYA BİR GÖTÜRDÜM,SOL ÖN KAPI SOL ÇAMURLUK DEĞİŞEN DİĞER 3 KAPI BOYA SAĞ DİREK BOYA VS. VS.
    KAPORTACI DEDİ Kİ BU ARABA BANA GELMİŞTİ ZATEN.ORTALIK ÇAKAL DOLMUŞ
    AYNI DURUM 3. KEZ BAŞIMA GELDİ.ADAM ARABASINI BİLİYOR AMA YALAN SÖYLÜYOR.EN İYİSİ YA TANIDIKTAN YA DA GÜVENİLİR GALERİDEN ALMAK.SAHİBİNDEN TEMİZ ARABA İŞİ YALAN.ARABASI TEMİZ OLAN İNTERNETE KOYMUYOR ZATEN,EŞİNE DOSTUNA SÖYLÜYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbey55 -- 5 Aralık 2014; 12:51:38 >

• Resimlerden anlamadınız mı hocam essantia ile elegance arasında dağlar kadar fark var.ilanı varsa ekleyin bizde dikkat edelim geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piyasadan 3 5 lira ucuza araç bulan genelde bu tarz satıcılara rastlıyor piyasa fiyatından araç alırsanız yada 1 2 lira fazla verirseniz her şeyin temizini iyisini alırsınız bu iş böyle artık
  • Galeri ya da sahibi olması önemli değil. İki tarafta da çakal dolu. Benim denk geldiklerimde hep galeriler daha çakaldı. Sıfır alacak durum yoksa mecburen ya çok şanslı ya da çok sabırlı olacaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Resimlerden anlamadınız mı hocam essantia ile elegance arasında dağlar kadar fark var.ilanı varsa ekleyin bizde dikkat edelim geçmiş olsun

Adamlar uyanik başka araclarin resmini koyuyor .ne dolandiricilar var fotoşop yapan bile var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

quote:

Orijinalden alıntı: xxkoksalxx

Resimlerden anlamadınız mı hocam essantia ile elegance arasında dağlar kadar fark var.ilanı varsa ekleyin bizde dikkat edelim geçmiş olsun

Adamlar uyanik başka araclarin resmini koyuyor .ne dolandiricilar var fotoşop yapan bile var.

Başka araç resimleri ise birşey diyemem hocam adi insanlarmış boşverin hocam...

• Bu durum sıfır araç satanlara yarıyor; güvenemeyen gidip sıfır araç alıyor.
  • 2006 model araca 25 bin verildigini duyan tum cakallarin istahi kabariyor. Kaporta model gibi ayrintilara gerek yok

• ARAÇ BİLGİM ÇOK YOK PEK ANLAMAM O YÜZDEN.SANAYİYE GÖTÜRÜYORUM İŞTE.
    NEYSE,BUGÜN 3 SAAT ÖNCE OTO PAZARINDA ANLAŞTIK.2009 MEGANE EXTREME HB.103 BİNDE.MANUEL.HATA BOYA YOK.SADECE BİR YERİNDE YUMRUK ATILMIŞ GALİBA,ÇİZİKSİZ BİR GÖÇÜK VAR.KAR KOCA MÜHENDİSLER BİZİM ORDA.29'DA ANLAŞTIK.250 KAPORA VERDİM.YARIN SANAYİYE GÖTÜRÜCEM,İNŞALLAH PROBLEM ÇIKMAZ.BEN DE RAHATA ERERİM.DUA EDİN.:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey55

ARAÇ BİLGİM ÇOK YOK PEK ANLAMAM O YÜZDEN.SANAYİYE GÖTÜRÜYORUM İŞTE.
    NEYSE,BUGÜN 3 SAAT ÖNCE OTO PAZARINDA ANLAŞTIK.2009 MEGANE EXTREME HB.103 BİNDE.MANUEL.HATA BOYA YOK.SADECE BİR YERİNDE YUMRUK ATILMIŞ GALİBA,ÇİZİKSİZ BİR GÖÇÜK VAR.KAR KOCA MÜHENDİSLER BİZİM ORDA.29'DA ANLAŞTIK.250 KAPORA VERDİM.YARIN SANAYİYE GÖTÜRÜCEM,İNŞALLAH PROBLEM ÇIKMAZ.BEN DE RAHATA ERERİM.DUA EDİN.:)

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: zorbey55

ARAÇ BİLGİM ÇOK YOK PEK ANLAMAM O YÜZDEN.SANAYİYE GÖTÜRÜYORUM İŞTE.

Allahım ne olursun zorbey55 arkadaşımızın arabası iyi olsun kelek çıkmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 e astra 2006 model dizel birde temiz ... arabadan anlayan birine sorsaydın o fiyata astra olması imkansiz gibi bir yorum alırdın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.