Şimdi Ara

Yalın ADSL'e Geçersem Ne Kadar Fatura Gelecek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ Mbps limitsiz eski tarifeyi kullanıyorum. Ayda 49 TL ile 14 TL sabit telefon faturası ödüyorum. Hızımı yükseltmek için Netlimitsiz tarifesine heçmeyi düşünüyorum. Bunun için de Yalın ADSL' geçmek istiyorum. Şimdi bana Yalın ADSL için ilk fatura ne kadar gelecek? Mevcut internet paketim ve telefon hattım var. Bağlantı ücreti internet hattı ve telefon hattı olanlardan alınmıyormuş. Evde telefon kullanmak istemiyorum, bazen gereksiz yere aramlar geliyor. Bu yüzden Yalın ADSL'e geçmeyi düşünüyorum.

quote:

Sabit telefon hattı ve interneti olan, TTNET Yalın İnternet ile bağlanmak isteyen mevcut internet aboneleri için bu paketler ile ek olarak alınacak ücretler:

Yalın İnternet Erişim Ücreti (Aylık): 15TL
    Yalın İnternete Geçiş Ücreti (1 Defalık): 8TL
    Fiyatlara KDV (%18) ve ÖİV (%5) dahildir.

Burada internet ve telefon hattı olanlrdan sadece 8 TL ücret alınacakmış. Ama benim kafama takan başka birşey var. Aylık kısıtlama ücreti alıncak mı? Bu ücretin az gelmesi için ay sonu başvursam olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 17 Mayıs 2012; 18:57:23 >

• haha yine + 15 TL ucret odeyeceksiniz. ama sozlesme yaparsaniz (1 yil tahut) o zaman o 15 tl'yi bir sene boyunca almiyorlar. sonra sectiginiz tarife + 15 tl hava parasini her ay catir catir aliyorlar... yani o parayi illa alacagiz (yolacagiz) diyorlar... telefon kullanma ama sabit ucreti yinede yolalim diyorlar.
  • Suan ben yalin internete 55 lira oduyorum fakat 15 lira o hava parasının kalkdığını duydum doğru değilmi ?
  • ben ttnet sayfasindaki tarifelere baktim ilk 1 sene 15 tl yok 1 seneden sonra 15 tl var olarak gozukuyordu. ttnet sayfasindan bilgi alinabilir.. ben var diye biliyorum o yuzden.
  • Bana ilk fatura ne kadar gelecek?
  • Sabit telefon zorunluluğu kalktı ya yolunu bulmuş açgözler yine erişim ücreti nedir ya fatura da yazan öbür tutar neyin erişim ücreti acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.