Şimdi Ara

Yalın Hipernet ve Yalın Fibernet Aynı Evde Mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an oturduğum binada yalın fiber net kullanmaktayım. Arkadaşım yanıma taşındı ve onda da yalın hipernet (adsl) bulunmakta. Arkadaşımın yalın adsl'ini benim evime nakil ettirebilir miyiz?

Bugün müşteri hizmetlerini aradım ve sanırım derdimi tam anlatamadım, tatmin edici bir cevap alamadım.

İkiside yalın olduğu için aynı port üzerinde olacaklarından, iki interneti de ayn evde kullanamıyormuşuz? Böyle bir şey mümkün mü?

Ancak benim anlayamadığım yalın fibernetin kutusu kablosu her şeyi ayrı, sonuçta hipernet telefon hattı üzerinden geliyor. Doğal olarak ikisinin portu ayrı olmuyor mu?

Bizi aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

• 2 Tane modem var ise arkadaşın kendi ttnet id ve şifresini girsin sende kendi id ve şifreni gir ayrı ayrı kullanırsınız ben dedemlere gidince kendi id ve şifremi değiştirip kullanıyorum.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Şimdi dostum biz evde 3 kişiyiz ve interneti çok yoğun kullanıyoruz. Amacımız hem yalın adsl'i hem de yalın fiberneti aynı anda kullanabilmek.
  • Biraz düşünme biçimi yanlış olmuş.Arkadasınızın internet hattı sizin binaya tasınabilir dogrudur.Ancak aşagıdan ankastreden dairenize 2. bir hat çekmeniz gerekmektedir.Ancak bu şekilde 2 hattıda kullanabilirsiniz
  • Fiber kullanıyorum derken gerçek fibermi? Evinizdeki modeme o turuncu fiber kablo geliyormu? Eğer öyle ise Siz fiber optik kablodan, Arkadaşınızda evinize gelen telefon hattından Hiper alabilmesi lazım..
  • Hocam fiber var ise neden adsl alıyorsunuz hiç mantıklı gelmedi.Adsl iptal ettirip fiber paketini yükseltin yoksa daha çok masraf çıkacaktır bilginize.
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam gerçek fiber, apartman girişinde ttnetin koca kutusu var. Hata eşyaları taşırken davar bir arkadaşım evdeki fiber kabloyu koparttı.

Bende sizin gibi alabileceğimizi düşündüm ama müşteri hizmetleri ikiside yalın olduğu için alamazsınız dedi.

Derdimizi birde ttnet bayiye anlatalım bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liberamente -- 20 Haziran 2015; 9:39:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Biraz lükse kaçıyor ama ikimizde de sözleşme var. Ayrıca adsli download için fiberide oyunlar için kullanmayı düşünüyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.