Şimdi Ara

Yalın internete geçemedim ev telefonu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ayın 30 unda ev telefonu sözleşmesi bitiyordu kapatmak için bugün müdürlüğe gittik internet ev telefonuna bağlı olduğu için kapatamazsiniz

Siz dışarısını arayamazsıniz sizi ararlar her ay 10 Tl ek ücret gelir dedi ayriyetten bir seferlik 16 TL işlem bedeli olur dedi

Konuşuruz da derseniz 250 dk 10 TL ye verebilirim dedi onu yapmak zorunda kaldık ev telefonunu kapatmak için internet sözleşmesini de fesh etmek lazım dedi

şimdi bana yardımcı olurmusunuz sonucu değiştirmek için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ev Telefonu Kapatıp Yalın İnternete Geçiş: Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yalın internete geçmeyi düşünüyorsanız, ev telefonunuzun durumunu dikkate almanız önemlidir. Bazı durumlarda, ev telefonunuzu kapatırsanız internetiniz de kapanabilir.

Ev telefonunuzun internetinize bağlı olup olmadığını belirlemek için şu adımları izleyin:

• İnternet modeminizin arkasındaki bağlantılara bakın. Ev telefonunuzdan gelen bir kablo varsa, telefonunuz internet bağlantınız için kullanılıyor demektir.
    • İnternet sağlayıcınıza başvurun. Onlar size telefonunuzun internet bağlantınızda kullanılıp kullanılmadığını söyleyebilirler.

Telefonunuzun internet bağlantınız için kullanıldığını tespit ederseniz, yalın internete geçmeden önce bazı adımlar atmanız gerekir:

• Alternatif bir internet bağlantısı sağlayın: Fiber optik veya kablosuz internet gibi internet telefon olmayan bir bağlantı türü kurun.
    • Telefon hattınızı farklı bir sağlayıcıya taşıyın: VOIP (İnternet üzerinden Ses Protokolü) gibi ev telefon hizmeti sunan ancak internet bağlantınızı etkilemeyen bir sağlayıcı bulun.
    • Ev telefonunuzu kapatın: Yukarıdaki seçeneklerden herhangi birini uyguladıktan sonra, ev telefonunuzu kapatmak internet bağlantınızı etkilemeyecektir.

Son olarak, ev telefonunu kapatmadan önce tüm seçeneklerinizi değerlendirdiğinizden emin olun. Ev telefonu hizmetine ihtiyacınız yoksa, kapatmak ve internet bağlantınızı geliştirmek için yalın internete geçmek iyi bir fikir olabilir. Ancak ev telefonunuza hala ihtiyacınız varsa, yukarıdaki adımları izleyerek internet bağlantınızı korurken yalın internete geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Ne alakaymış beceriksiz birine denk gelmiştirsiniz yok öyle bi dünya gerçi iptal etsende 18 lira alıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Ne alakaymış beceriksiz birine denk gelmiştirsiniz yok öyle bi dünya gerçi iptal etsende 18 lira alıyorlar
    nası yanı hocam ben cok gec olmadan ısı kovalayım ıptal edeyım yardımcı olurmusun
  • Elimden geldiğince olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Elimden geldiğince olurum
    cok ıyı olur hocam
  • başka bir personele gidin.bu teklifi size yapan garibanın dünyadan haberi yok.her ikisinin frekansı ayrı.
  • DEMİRCİEFE kullanıcısına yanıt
    Allah allah kafayı yicem simdi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yalın internetle alo konuştuğun kadar ödenin fiyat farkı yok zaten o ek 10 tl yi yalında da ödüyorsun uğraşma kalsın telefon internetini alo konuştuğun kadar öde paketlerinden seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFT_37 -- 28 Aralık 2018; 18:0:24 >
  • AFT_37 A kullanıcısına yanıt
    Yalın İnternete geçince her ay mı 10 TL vericez yoksa bi seferlik mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsbs1995 -- 28 Aralık 2018; 18:5:29 >
  • gsbs1995 kullanıcısına yanıt
    her ay hocam yalında da,ben mesela 35 mb internete 70 tl ödüyorum alo konuştukça öde pakedi yalın da olsa aynı oluyor fiyatı zaten yalın gibi kullanıyorum telefon bağlı değil, uğraşmana gerek yok yani telefonu kapattırmak için diye yazdım
  • AFT_37 A kullanıcısına yanıt
    Oooo ozaman 10 Tl bide yanına 250 dk verdi işlem ücreti 16 Tl çıktı tlfonlu internet daha iyi dediler kullansanda kullanmasanda bence şuan en sağlıklı olanı yaptınız dedi :)

• Yalın ve alo paketler sabit paketlerden pahalıdır zaten kendi sitesinde bunu görebilirsiniz. Lakin telefon ücreti de işin içine girdiğinde fiyatlar eşitlenir. Yok ben çok dk konuşurum dersen daha fazlada gelebilir o sana kalmış. Yani sabit hat üzerinden internet alıyorsan en az +10 TL daha eklemen lazım faturaya. 3'ü de aynı kapıya çıkıyor fiyatta, sorun olacak bir şey yok. İlk ay damga vergisi gelir 15-20 TL arası hepsinde öyle yani...
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    o zaman bosuna kosmaya gerek yok degılmı makul yanı
    İnternet hizmetinde kampanyası devam eden aboneler, mevcut kampanyaları ile Yalın İnternet hizmetine geçebilir. Kampanya koşulları aynı şekilde devam eder.

Bu durumda ödenecek ücretler aşağıda yer almaktadır. Yalın internet hizmetine geçiş nedeniyle oluşacak ek ücretler;

Yalın İnternet Erişim Ücreti (Aylık): 20 TL (Yalın FİBERNET hizmetinde 20 TL olarak uygulanmaktadır)
    Yalın İnternet Geçiş Ücreti (1 Defalık): 10 TL
    (fiyatlara tüm vergiler dahildir)
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Yalın İnternet Sık Sorulan Sorular > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/internet/sss/sayfalar/yalin-internet.aspx

Yalın internete geçemedim ev telefonu sorunu

• Kadına gösterdim böle bişey olmadığını sizde o bedel 1 seferlik 16 17 lira uygulanır yapin internet ücreti her ay uygulanır dedi herkes farklı çalıyor

• Yalin internette aylik 20.00 tl ek ucret aliyorlar.bu durumla ilgili binlerce kisi dava açti kazandi.Bilirkisiler internet hizmeti ayri telefon hizmeti ayri frekanslari da ayri ayridir şeklinde rapor duzenlediler.abonelerden haksiz bir şekilde her ay 20 tl aliyorlar.Hukumet bu duruma bir turlu mudahale etmedi ve etmemekte devam ediyor.

Telekomun aldigi 20 şer lira onlara haram zikkim olsun.

• Taahhütte yazan bilgiye göre;

İnternet hizmetini telefon numarası üzerinden alan kullanıcılar, telefon hattını kapattırarak internet almaya devam etmek istemeleri durumunda öncelikle interneti ve telefonu kapattıracaklardır. Sonra yalın internet icin tekrar basvuru yapmaları gerekmektedir.

yılın internet üçret de var 12 TL aylık bedava değil
  • Güncel olarak ev telefonunu kapattırıp yalın (VDSL) internet ile devam eden arkadaş var mıdır? Halihazırda taahhütlü internet hizmeti varken sorun oluyor mu?

İşlemler hakkında bilgi verebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Ocak 2025; 23:17:51 >
  • Internet hizmetini Turknet netgsm vb gibi bir firmaya taşısak, sonra telefonu kapatsak olmuyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.