Şimdi Ara

Yalnış Firmware lütfen yardımmmmmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar geçen piranha cloud 1g mp4 player için bir firmware dosyası indirdim fakat hatalı firmware dosyasıymış şimdi cihaz ne açılıyor ne de pc ye takınca görüyor bunu kurtarmanın bi yolu var mı yardımcı olabilecek arkadaşlar helppppp meeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dddreammm -- 30 Mayıs 2006; 22:21:12 >

• kimse neden cevap vermiyo umut yokmuuuuu?????????????
  • eppromdan frimware uçtumu tek çözüm servise gitmek ne yazıkki
  • benimde böyle bir sorunum var yanlış firimware yükledim e bidahada açılmadı.. Ama bu çakma diye tabir edilen sony lerin teknik serviside olduğunu sanmıyorum beniim ne yapmam gerek peki? Bu teknik servistekiler ne gibi bir işlem yapıyolar ki acaba?
  • (MP3 Player Upgrade Tool) önceki frimwareni bul ve sonra bu programı bir yerden temin et sonrada mp4 üne yükle ok mi?
  • dostum cihazi resetlersen sanirim duzelir, ornegin sandisk modellerinde reset yapinca duzeliyor, senin cihaz resetleniyormu bilmiyorum ama cihazin web sitesine bi bak istersen orda yazabilir, eger web sitesi ingilizce ise soyle bi de ben bakayim bu aralar biraz mesgulum sen bi bak olmazsa haber verirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hata lütfen yardım
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.