Şimdi Ara

yalnız adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekim ayının başlarıydı. Orta yaşlı, şakakları kelleşmiş, göz altları kararmış adam yorgun argın önündeki monitörde açık olan turuncu siteye bakıyor ve bir yandan da marketten aldığı ucuz çiğ köfteyi kuru kuru yiyordu. İhtiyar delikanlı bir anlık hevesle telefonuna baktı ve hiç bildirim yoktu, 9 aydır kimse onu aramamıştı. Hayatını sorguladı, düşündü suç kimindi? Bu hale gelmesine kendisi sebep olmuş olamazdı. Bu düşünce onu öfkelendirdi ve turuncu sitedeki masum üyenin birisini gözüne kestirip mesajla okkalı küfürler savurdu. Artık rahatlamıştı, en azından bugün için vicdanı rahattı. Kaygısızca yatağına giden adamcağız yarın için hiçbir beklentisi olmadan istirahate daldı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• beyler siteyi terk edin adam virüs yüklemiş kameramız dahil herşeyimizi kontrol ediyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekim ayının başlarıydı
    Orta yaşlı, --->>> evet
    şakakları kelleşmiş, --->>> hayır la saçlar duruyo
    göz altları kararmış adam --->>> yok gözler sağlam
    yorgun argın önündeki monitörde açık olan turuncu siteye bakıyor --->>> evet yorgunum
    ve bir yandan da marketten aldığı ucuz çiğ köfteyi kuru kuru yiyordu. --->>> yok kendim yemek yaptım
    İhtiyar delikanlı bir anlık hevesle telefonuna baktı ve hiç bildirim yoktu, --->>> gece maç saati gelir bildirim wp'dan
    9 aydır kimse onu aramamıştı. --->>> annem arıyo arada
    Hayatını sorguladı, --->>> aynen öyle
    düşündü suç kimindi? --->>> suçlu = ben hariç herşey. akrabalarım, sistem, işverenim, babam, DH adminleri, herkes ve herşey
    Bu hale gelmesine kendisi sebep olmuş olamazdı --->>> kesinlikle benle alakası yok
    Bu düşünce onu öfkelendirdi --->>> aynen
    ve turuncu sitedeki masum üyenin birisini gözüne kestirip mesajla okkalı küfürler savurdu. --->>> hem söver hem bloklarım
    Artık rahatlamıştı, --->>> yok ben başka bişeyi yapınca rahatlıyom
    en azından bugün için vicdanı rahattı. --->>>sonra film izledim Beyaz TV'den
    Kaygısızca yatağına giden adamcağız --->>> aynen
    yarın için hiçbir beklentisi olmadan istirahate daldı --->>> ayyyyyyyyyyyyyynen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaş Bu kadar da Çalınmaz
    9 yıl önce açıldı
    Bu adam nasıl öğretmen la
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.