Şimdi Ara

Yalnızca ben ve bir oyuncuysam hangi internet planına ödeme yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
44
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba! İlk internet sağlayıcımı almayı düşünüyorum ve planlar 300 MB'tan başlıyor, sonra 500 MB'a ve ardından 1 GB'a çıkıyor gibi görünüyor. Sadece 1 gb'ım vardı ama o zaman parasını ödemiyordum hahaha

Oldukça sık fps rekabetçi oyunlar oynuyorum, hemen hemen her zaman bir miktar internetteyim veya WiFi'yi bir şekilde oldukça sabit kullanıyorum. AMA, bir apartman dairesinde sadece ben varım.

Ne yapardın?

tutuapp
    TutuApp - Download TutuApp APK for Android & iOS (iPhone/iPad)
    https://tutuapp.uno

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punolqu1 -- 27 Şubat 2025; 19:26:28 >

• Hocam cümlelerinize hayran kaldım kendim devrik cümle kuruyorum sanıyordum siz beni geçmişsiniz .sizden öğrenecek çok şeyim var😂

Sorunuza gelirsek anladığım kadarıyla yeni bir binaya taşındınız ve binanızda interneti ilk siz kullanacaksınız.

Tabiki yapacağınız şey altyapınızı kontrol etmek olacak.
    Altyapınızda hangi internet servis sağlayicıları varsa arasından ihtiyacınıza göre seçeceksiniz

Multiplayer fps oynuyorsanız düşük gecikme sizin için önemli o yüzden fiber bir altyapı kullanamanız lazım hizı önemli değil hızlı vdsl yerine yavaş fiber tercih edin .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle AOL yahut AT&T veya Verizon öneririm.

Yönetici arkadaşlar, spam konu!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.