Şimdi Ara

Yalnızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçici
  • anlık
  • oxata kullanıcısına yanıt
    SecurityPayne kullanıcısına yanıt
    Valla kendimi bildim bileli yalnızım, önceden çok canımı sıkıyordu dert ediyordum özellikle gençken kanım hızlı akarken ama şimdi huzur veriyor özellikle insanlardan uzaklaşmak çok rahatlatıyor.Mümkün olsa iş hayatında bile kimseyle muhatap olmak istemezdim.

• Yalnızlığın verdiği huzuru en derin hissettiğim dönem Askerlikti. Gece 3-5 nöbetinde zifiri karanlığa boş boş bakıp hayatı sorgulamak, manevi olarak çok şey kattı bana o dönemler
  • tipsizsin hocam kimse yanlızlıgı seçmez toplum sizi oraya itmiş kendinizi kandırmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxata

tipsizsin hocam kimse yanlızlıgı seçmez toplum sizi oraya itmiş kendinizi kandırmayın bence
    Konumuzla alakası yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yalnızlık
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaş kaç hocam ?

Bende eskiden yalnızlığı severdim ama şuan insanın sosyal bi canlı olduğuna karar verdim. Yani sosyallik lüks değil ihtiyaçtır bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D9CEE974

Yaş kaç hocam ?

Bende eskiden yalnızlığı severdim ama şuan insanın sosyal bi canlı olduğuna karar verdim. Yani sosyallik lüks değil ihtiyaçtır bence.
    25 yaşındayım, kişiden kişiye değişen bir durum tabi ama insan sürekli birileriyle muhatap olmaktan bunalıyor sakinlik kafa dinginliği arıyor.Zaten hayat hep bir koşturmaca içerisinde geçiyor, hayret ediyorum gerçekten millet nasıl o enerjiyi bulabiliyor kendinde.Onca derdin arasında bir başka insanın derdi tasası onun istekleri ve çenesiyle uğraşıyor.Ben kendi kendime yetiyorum ve hiçbir insana da ihtiyaç duymuyorum, iş hayatında bile biran evvel mesai bitsinde yalnız kalayım artık diye saati kontrol ediyorum.İnsanlardan sıkıldım genç yaşta, kimseyi görmek istemiyor gözüm.

• Seni anlıyorum hocam çünkü aynı hissi 2-3 sene boyunca bende yaşadım. Çevre ve yaşadığımız durumlar bunu tetikliyor.

Hormon seviyesiyle doğrudan alakalı olduğunu düşünüyorum ben bu durumun. Acı ama gerçek bence hormonlar kişiliğimizi belirliyor :/

• İnsan evrim süresi boyunca topluluklar halinde yaşadı.
    Modern dünyada insan yalnızlığa sürüklendi.
    Sosyal olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 30 Temmuz 2019; 11:56:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.