Ben genelde yalnız takılmayı severim ama başka insanlarla da çok rahat iletişim kurarım. Sizce yalnızlığın asosyallikle bir ilgisi var mı?
yalnız yaşamakla veya takılmakla bütün gün evde pc başında geçirmek aynı şey değil dostum
Yok denemez ama varda denemez bunun hakkında uzun bir tez yazısı yazmayı çok isterim fakat zamanım yok şimdi fakat konusunu açacağım elbet boş zamanımda. =)
Öncelikle cevabın için teşekkürler aslında haklısınız artık PC'yi dizi haricinde açmıyorum en fazla 2saat filan
Yalnız olanlar genelde asosyaldirler zaten. Tek sevgilileri pc yahut telefonlaridir. Genelde böyle konular açarlar.şey görseler bomba diye karakola kostururlar
quote:
Orijinalden alıntı: SEFIR
yalnız yaşamakla veya takılmakla bütün gün evde pc başında geçirmek aynı şey değil dostum
kimsin sen kahin misin
K E N
kullanıcısına yanıt
Bekliyorum yazınca pm yollarsan sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckBartowski.
Öncelikle cevabın için teşekkürler aslında haklısınız artık PC'yi dizi haricinde açmıyorum en fazla 2saat filan
asosyal değilsin o zaman. ben de sürekli tek takılırım bugün taksimde bir kafeye gittim çayımı söyledim telefondan haber sitelerini okudum sigaramı falan içtim 1.5-2 saat takıldım ordan çıktım mağazaları gezdim kışlık mont almayı düşünüyorum en az 6-7 mağaza gezdim mağaza çalışanlarıyla konuştun ne tarz şeyler istediğimi falan anlattım yani demek istiyorum ki hayatında illa arkadaşın dostun olması gerekmez tek başınada takılabilirsin tek takılmak asosyal olmak demek değildir. tek takılmak güzeldir. tabi ki arkadaşlarının olması bu durumdan daha iyidir ama ben memnunum.
Guys ı know kung fu
quote:
Orijinalden alıntı: K E N
Yok denemez ama varda denemez bunun hakkında uzun bir tez yazısı yazmayı çok isterim fakat zamanım yok şimdi fakat konusunu açacağım elbet boş zamanımda. =)
istanbul türkçesi kullanıcam diye anlatım bozukluğu yapmışsın kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: pozitron84
Yalnız olanlar genelde asosyaldirler zaten. Tek sevgilileri pc yahut telefonlaridir. Genelde böyle konular açarlar.şey görseler bomba diye karakola kostururlar
Ney görseler
quote:
Orijinalden alıntı: GaravelUsta
quote:
istanbul türkçesi kullanıcam diye anlatım bozukluğu yapmışsın kardeş
Evet yazabilirim bu konuda hatam olmayacak diye bir öngörüde bulunmadım ki. =)
quote:
Orijinalden alıntı: SEFIR
quote:
Orijinalden alıntı: ChuckBartowski.
asosyal değilsin o zaman. ben de sürekli tek takılırım bugün taksimde bir kafeye gittim çayımı söyledim telefondan haber sitelerini okudum sigaramı falan içtim 1.5-2 saat takıldım ordan çıktım mağazaları gezdim kışlık mont almayı düşünüyorum en az 6-7 mağaza gezdim mağaza çalışanlarıyla konuştun ne tarz şeyler istediğimi falan anlattım yani demek istiyorum ki hayatında illa arkadaşın dostun olması gerekmez tek başınada takılabilirsin tek takılmak asosyal olmak demek değildir. tek takılmak güzeldir. tabi ki arkadaşlarının olması bu durumdan daha iyidir ama ben memnunum.
sende asosyalsin kardeş uzun uzun yazmışsın ama kendini kandırıyorsun
pozitron84
kullanıcısına yanıt
Ne görseler Ya aslında yalnız da sayılmam insanlara kolay alışamam başkaları gibi herkesle samimi olamam ve bu aralar içime kapandım o kadar
quote:
Orijinalden alıntı: tRuthing
quote:
Orijinalden alıntı: pozitron84
Ney görseler
Dinamit lokumu yada şeftali
GaravelUsta
kullanıcısına yanıt
Kendini kandırıyorsun demişsin de herkesin kişiliği farklıdır bazıları tek olmayı bazıları sürekli arkadaşlarla beraber olmayı sever
pozitron84
kullanıcısına yanıt
quote: