Şimdi Ara

Yalova Çınarcık'da siyah Honda Civic radar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün öğlen saatlerinde Armutlu'dan Yalova'ya giderken Çınarcık girişinde, yolun kenarında ters olarak duran siyah bir güncel kasa Honda Civic gördüm.

Araçta bir kişi vardı. Detaylı göremedim ama elinde tuttuğu bir cihaz ve buna bağlı bir kablo vardı. Bu cep telefonu ve şarjı da olabilir tabii.

Bu bölgede radar uygulaması yapılıyor mu? Yapılıyorsa siyah Honda Civic radar gördünüz mü hiç?

• Yalova'da genelde Symbol yada Hyundai Accent beyaz renkte araçlar radar görevini yapıyor daha önce Honda Civic hiç görmemiştim. Acaba farklı bir uygulamaya geçerek dikkat çekmemek için mi olağan dışı bir model seçtiler. Yalova'da yaşıyorum bende merak ettim. Bilgisi olan birisi mesaj yazar diye konuyu takipteyim
  • Emniyetin bünyesindeki araçlar bellidir. Onun dışında bir modeli kullanma şanslarının olduğunu düşünmüyorum.

Bence dediğiniz gibi telefon veya başka bişeyle uğraşan bi vatandaştı siz radar ekibine benzettiniz..
  • Ne farkeder?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radar ekibine benzettim sanırım o halde.
  • Genelde devasa bir antenleri oluyor ona bakıyorum ben. Antenleri de küçülttülerse geçmiş olsun bana
  • Babamın Beyaz renault symbol var, 1,5 dci. Hususi kullanıyoruz. Şirket arabaları ve sivil polsilerle aynı. Birgün yoldan gelirken, geliş gidiş yol arabayı yolun istikametine ters bakacak şekilde karşı tarafın yol kıyısına park ettim. Çeşme vardı, iste eağaç gölgeli falan. Tepeden rampadan hızla gelen bizim arabanın yanından karınca gibi geçiyordu. Sonradan durumu iyce muzipliğe vurup telefonu arabanın tavanını koydum, içerden şarj aleti kablosunu uzattım. Tepeden 120-140 arası gelen arabalar bizim arabayı görünce kuzu kuzu 60-70'e dşüyorlardı çok gülmüştüm zamanında.
    belki böyle bir olay olabilir, benim gibi muzip bir arkadaştır umuyorum eğer değilse radarda olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelde gri veya beyaz accent symbol connect ve yeni araçlardan tourneo olur fb7 civic enteresanmış :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.