Şimdi Ara

YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
2
Favori
6.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu yıl açılan yalova tıp fakültesi nerede eğitim göreceği hakkında bazı söylentiler vardı. Marmara denildi çapa denildi cerrahapaşa denildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin misafir öğrenci sayısı artıyor

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 62 öğrencisine ilk 3 yıl için ev sahipliği yapan Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin, 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde Yalova Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanacak 40 öğrenciye daha ilk 3 yıl bünyesinde eğitim vermesi kararı alındı.

Yani bursa tıp yılda 100 öğrenci misafir alacak

https://www.bursahakimiyet.com.tr/haber/bursa-uludag-universitesi-tip-fakultesi-nin-misafir-ogrenci-sayisi-artiyor-531151.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Mayıs 2021; 22:31:56 >

• Yahu daha binası yok inatla, hırsla bu fakülte açma sevdası bakalım nerede bitecek. Bunun gibi çok örnek var sanırım ülkede, özellikle tıp fakültelerinde. Mühendislikler mahvoldu sıra tıpta herhalde. Üzücü

• 10 sene sonra market kasiyeri doktor görürseniz şaşırmayın.Hem de nişantaşı tıp mezunuYALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ 

• YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ 

oced de baya gerideyiz hocam bir şey olmaz

ama iyi hekim yetişmiyor sadece:(:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Mayıs 2021; 21:13:12 >
  • Yalova Üni rektörü Marmara tıpta ing. Eğitim görecekler demişti, gazetede okumuştum, kabul edilmemiş anlaşılan, netlerime göre ilk 10k'ya girme ihtimalim var Uludağ, İst. vs olmazsa Yalovalı olarak tercih edebilirim hastanesini bizim evin yakınına yaptılar çok şık, modern ve büyük duruyor. Niteliği nasıl olur bilemem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

• hocam iyi güzel de ben senin "yalova" yazamadığına inanmak istemiyorum ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

yolava YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ 

hocam komik olmuş ya YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ 

YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ 

Uludağın kontenjanı bu süreçte kisiliyorsa niye açıyorlar ki yalova tipi hemenYALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ Binasi bitsin öyle açsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Uludağın kontenjanı bu süreçte kisiliyorsa niye açıyorlar ki yalova tipi hemen Binasi bitsin öyle açsınlar

ben de anlamıyorum ki

koskocaman bir örnek var

kastamonu tıp 2007 yılında kuruldu sonradan kastamonu tıpa geçecekti sonra aybüye geçti 14 yıl sonra asıl fakültesine geçtiler

Hacettepe Üniversitesi Kastamonu Tıp Fakültesi Hacettepe Üniversitesi'nin 13 fakültesinden biri olarak 2007 yılında Kastamonu'da kurulmuştur. Hacettepe Üniversitesi Kastamonu Tıp Fakültesi'ne 2007-2008 öğretim yılında biri okul birincisi kontenjanından olmak üzere 21 öğrenci alınarak öğrenime başlanmıştır.

bu yıllarda baya çok böyle şey oluyor

14 yıl ne yahu 9 donem kastamonuya adım atmadan mezun oluyor.

Bu kişiler diplomasini ne diplomasi olarak aldıYALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

kastamonu YALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ 

Okulun diploma basacak yeri yok ama diploma veriyorlarYALOVA TIP FAKÜLTESİNİN NEREDE EĞİTİM GÖRECEĞİ KESİNLEŞTİ 

• yalova da okuyacagima camdan atlarim. Not: 6 yil yalova da yasadim.

• Hem Sbü hem de Yalovanın Uludagda egitim görmesi Uludağ Tipın puanini nasıl etkiler sizce?Puanı düşer mi yükselir mi tahmini olan var mı @Ankaratıplı ve diger forum sakinleri?

Bakalim bu yıl Eskisehir Tıp Uludagı yine geçecek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2021TytAytYolcusu -- 24 Mayıs 2021; 9:31:52 >
  • 2021TytAytYolcusu 2 kullanıcısına yanıt

uludağın puanı artacağı kesin gibi kontenjanı azalıyorsa puanı da artar gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 24 Mayıs 2021; 12:15:37 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.