Şimdi Ara

###YALOVA ÜNIVERSITESI 2015 GİRİŞLİLER### (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: FasTBoY

Hukuk yeni üniversite yerleşkesinde Yalova->Çınarcık yolu üzerinde. Eğitimi nasıldır diye sormayın bilmiyorum, kpss'ye girmek için gitmiştim.

Hocam şimdi şunu merak ediyorum , önceden nerede ders goruyorlardi ogrenciler ? Kampus mu yoktu, yoksa vardi da eski miydi kampus? Yeni kampus yapildi diyorlar , fakulteler oraya yapiliyor diyorlar falan ya. Kafam karisti benim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    2009'da Yalova Meslek Yüksek Okuluydu ve Uludağ Üniversitesine bağlıydı. Daha sonra Yalova Üniversitesi oldu ve fakülteler açılmaya başlandı tabi doğal olarak bir yerleşke olmadığından merkezde binalar kiralanarak eğitim veriliyordu.
    Hukuk Fakülteside yine aynı şekilde merkezde bir bina halindeymişti(Kpss sınav günü taşındılarmı taşınmaladılar mı diye epey araştırdıydım yanış yere gitmeyim diye), IDO'ya yakın bir yerdeymişti binası. Şimdi birkaç fakülte ile birlikte eğitime başlamışlar bu sene. Fakültenin içi filan tamam bir sorunu yok, çevre düzenlemesi yapılıyordu en son(3 ay önce) şuan nasıldır tam bilemiyeceğim.
    Şunuda belirteyim, kiralık ev bulması Yalova'da çok zor(Yalova MYO'da okuyor kardeşim, geçen sene taşındık bizde en az 40 emlakçı dolaştım neredeyse) ve en kötü evlere bile 650-700TL istiyorlar merkezde. Eğer bu yönde bir düşüncen varsa aklında bulunsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: FasTBoY

2009'da Yalova Meslek Yüksek Okuluydu ve Uludağ Üniversitesine bağlıydı. Daha sonra Yalova Üniversitesi oldu ve fakülteler açılmaya başlandı tabi doğal olarak bir yerleşke olmadığından merkezde binalar kiralanarak eğitim veriliyordu.
    Hukuk Fakülteside yine aynı şekilde merkezde bir bina halindeymişti(Kpss sınav günü taşındılarmı taşınmaladılar mı diye epey araştırdıydım yanış yere gitmeyim diye), IDO'ya yakın bir yerdeymişti binası. Şimdi birkaç fakülte ile birlikte eğitime başlamışlar bu sene. Fakültenin içi filan tamam bir sorunu yok, çevre düzenlemesi yapılıyordu en son(3 ay önce) şuan nasıldır tam bilemiyeceğim.
    Şunuda belirteyim, kiralık ev bulması Yalova'da çok zor(Yalova MYO'da okuyor kardeşim, geçen sene taşındık bizde en az 40 emlakçı dolaştım neredeyse) ve en kötü evlere bile 650-700TL istiyorlar merkezde. Eğer bu yönde bir düşüncen varsa aklında bulunsun.

Anladim hocam simdi,kampuste yapilmasi bitmis olan fakulteler hangileri acaba. Gidip gormek gerek sanirim. Evde kalamam zaten izin vermez ailem , yurt yemek vs imkanlari iyi olan yurt var mi falan diye arastiriyorum oyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tictocc -- 21 Temmuz 2016; 13:51:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de endüstri mühendisliği yazmayı düşünüyorum yalovaya burayı önerir misiniz ve yeni kampüse bu sene geçilir mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hukuk fakültesini kazandım hukuk fakültesi yeni binaya geçti mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.