Şimdi Ara

###YALOVA ÜNIVERSITESI 2015 GİRİŞLİLER### (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sosyal Uzman

hocam ben de ders ön kayıt var yaz dönemi ön kayıt var yani sadece ön kayıt içeren bir başlık göremedim bölümden bölüme farklılık gösteriyor olabilir mi ?

nerden bakıyosun bu ön kayıtlara ? bende ders önkaydı felan yok yada yaz kaydı vs.
  • quote:

hocam ben de ders ön kayıt var yaz dönemi ön kayıt var yani sadece ön kayıt içeren bir başlık göremedim bölümden bölüme farklılık gösteriyor olabilir mi ?

Sonradan gördüm bende , nasıl ön kayıt yaptığımı inan hiç hatırlamıyorum kurcala belki bulursun oralarda , ama obs e girdikten sonra bulmuştum ön kaydı
  • kalfatt kullanıcısına yanıt
    sisteme girdiğimde sağ üst köşede çıkıyor hocam ben de sadece ön kayıt yazan bi ibare yok yani göremiyorum olsa görürdüm
  • quote:

sisteme girdiğimde sağ üst köşede çıkıyor hocam ben de sadece ön kayıt yazan bi ibare yok yani göremiyorum olsa görürdüm

en güzel öğrenci işlerinden halletmek ne desem yalan olur şimdi :)
    aynen yarın bir aramak lazım
  • Arkadaşlar okulun sitesinde aynen şöyle yazıyor " İkinci öğretim öğrencilerinin öğrenim ücretinin ödendiğine dair banka dekontu", hemen altında da harçlar 7-11 Eylül tarihleri arasında yatırılacaktır yazıyor.Bu çelişki nedir cidden anlamadım yani kayıt olamaya gitmeden önce yatırmamız mı gerekiyor?
  • darcii D kullanıcısına yanıt
    aynen hocam zaten gerekli belgelerde harcın yatırıldığına dair belge de var kayıt olmaya gitmeden önce harcı yatırmıs olman gerekli.
  • Sosyal Uzman S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, peki harcın tamamını mı yatırıyoruz yoksa yarısını mı ? Bir de vakıfbank şubelerindendi değil mi?
    hocam vakıfbank olması lazım evet ilk dönem derslerini secmen için ilk taksidini yatırman lazım mesela 1000 tl ise 500tl yatırmalısın ikinci döneme başlarken yine ders secmek için harcını yatırman gerekli yani taksit oluyor pesin ödemelerde indirim var mı bilmiyorum %20 gibi bir şey okumustum ama yanlış bilgilendirmeyeyim seni
  • Sosyal Uzman S kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeş gerçekten sağol da ben sana söyleyeyim bankaya giden arkadaşlarım var 7-11 eylül arası yatırılıyor harçlar demişler cidden kafam karıştı.Bir de şu ön kayıt işini ne yaptın muafiyet sınavı başvurusu falan diyor bu nedir ki ? seçmek sorunda mıyız onları hiçbir şey bilmiyorum bunlara dair, seçmezsek ne olur ki artıları veya eksileri nedir ?
  • Gencler baska iibf varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam ben e kayıt yaptığım için obsde ön kayıt formu görünmüyor ben de ama facebookta üniversitenin sayfasında arkadaşlar ön kayıdı üniversitede de yapabileceğimizi söylüyorlar ben diğer hazırlıkmış falan filanmış onların hepsine hayır dedim kafam karışmasın diye.
  • quote:

hocam ben e kayıt yaptığım için obsde ön kayıt formu görünmüyor ben de ama facebookta üniversitenin sayfasında arkadaşlar ön kayıdı üniversitede de yapabileceğimizi söylüyorlar ben diğer hazırlıkmış falan filanmış onların hepsine hayır dedim kafam karışmasın diye.

E kayıttan önce , ön kayıt yapanlardanım
    ben pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum ön kayıtın ne de olsa e kayıdımı falan filanı hepsini yapmışım.
  • quote:

ben pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum ön kayıtın ne de olsa e kayıdımı falan filanı hepsini yapmışım.

Aynen , zaten muafiyat sınavı gibi soruları obs üzerinden tekrar sormuşlar
    hocam bir de eylülde olacak dil sınavıyla ilgili bilgisi olan var mı hazırlık sınıfı zorunlu olanlar girecek değil mi ?
  • quote:

hocam bir de eylülde olacak dil sınavıyla ilgili bilgisi olan var mı hazırlık sınıfı zorunlu olanlar girecek değil mi ?

Aynen öyle , yanlış hatırlamıyorsam 5 indeydi yada 7
    benim sosyal hizmet olarak bir işim yok o zaman güzel ingilizce zaten sorun değil de araya bir de o girmesin.
  • Arkadaşlar yalova hukuk binasına kesin bu Eylül'de geçiliyormuş hayırlı uğurlu olsun bu arada ilk sene göreceğimiz dersleri öğrendim bunları yazıyorum bilgi topladım ders zorlukları hakkında
    1.dönem
    Iktisat kalan çok azmış Doçent giriyormuş
    Medeni hukuk kişiler profesör girecekmiş derse
    Anayasa hukuku Prof geliyor Marmara'dan zor
    Roma hukuku Yrd Doç ders kolaymış
    Hukuka giriş Doçent dersi zorlayan hocaymış
    Türk dili uzaktan eğitim
    Atatürk ilkeleri uzaktan eğitim
    Yabancı Dil uzaktan eğitim
    Mesleki yabancı dil hukuk ingilizcesi seçmeli
    Temel bilgi teknolojisi uzaktan eğitim
    Ekleyebilirsiniz arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskisayfalar120

Arkadaşlar yalova hukuk binasına kesin bu Eylül'de geçiliyormuş hayırlı uğurlu olsun bu arada ilk sene göreceğimiz dersleri öğrendim bunları yazıyorum bilgi topladım ders zorlukları hakkında
    1.dönem
    Iktisat kalan çok azmış Doçent giriyormuş
    Medeni hukuk kişiler profesör girecekmiş derse
    Anayasa hukuku Prof geliyor Marmara'dan zor
    Roma hukuku Yrd Doç ders kolaymış
    Hukuka giriş Doçent dersi zorlayan hocaymış
    Türk dili uzaktan eğitim
    Atatürk ilkeleri uzaktan eğitim
    Yabancı Dil uzaktan eğitim
    Mesleki yabancı dil hukuk ingilizcesi seçmeli
    Temel bilgi teknolojisi uzaktan eğitim
    Ekleyebilirsiniz arkadaşlar

Mühendislikten haber varmı ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.