Şimdi Ara

###YALOVA ÜNIVERSITESI 2015 GİRİŞLİLER### (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Bilgisayar Mühendisliği'ni kazandım.Mühendislik kazanan arkadaşlar; ben kampüsü görmeye gittiğimde oradaki güvenlik görevlisi mühendislik binasının bittiğini söyledi. İnşallah okul başladığında oraya geçeriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler bu dönem mühendislik hukuk ve İibfler tigemde kampüsteki yeni binalara geçebilir en geç ikinci dönem geçilecekmiş

• Geçilmiyebilirmişte bazı öğrenciler öyle diyor inş geçilir

• Arkadaşlar evvelki gün gezdim Yalovayı , kyk da yedek 348. sıradayım aslında çalıca tarafında ev ayarlamıştım anlamadığım mevzular var bizim mühendislik fakültesi hep merkezdeki yerindemi kalıcak ? yoksa yeni yapılan merkez kampüstemi olucak bilen varmı ?
  • Birde ben Çalıcada bir ev ayarladım ne yapsam bilemiyorum özel yurdamı geçsem evdemi kalsam kararsızlık
  • Okulu bu sene kazananların listesini yayınlıyor mu okul? Bölüm bölüm, okul no suna gore öğrencilerin isimlerini?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Okulu bu sene kazananların listesini yayınlıyor mu okul? Bölüm bölüm, okul no suna gore öğrencilerin isimlerini?

yayınlamıyor diye biliyorum ama sitede belki vardır bakmak gerek
  • eskisayfalar120 E kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bulamadım ben de

• Arkadaslar kocaeli ve sakarya hukuk olmassa yalovayi dusunuyorum.yeni bina yapilmis tasinmislar diye duydum.dogrumu?sizce ogretim kadrosu kalitesi nasi?sehir olarak nasi?genel olarak yorumlarinizi bekliyorum.

• cimbom4141 C kullanıcısına yanıt
    hukukun binası bitti.hukukçular orda. seneye çevresi şimdikinden daha iyi olacaktır.şuan az çok düzenleme yaptılar.idare ediyor ama bir kocaeli sakarya gibi hem şehri hemde kampüsü gelişmiş değil. şehir olarak büyük şehirdeysen belki sıkılırsın ama diğer şehirden gelenler için zaman geçirilecek bir şehir. eğitim hakkında hukuku bilemem orda okumadığım için ama çok kötü değildir diye düşünüyorum
  • mühendislik okuyanlarda yeni kampüstemi peki ?
  • nolefam N kullanıcısına yanıt
    seneye geçirirler heralde bina hemen hemen bitti gibi birşey. hızlı çalışsalar kampüsün tamamıda biterde çok gevşekler çoktan mühendislik bitmeliydi şimdiye kadar dış cepe kaplamasını yarım dönemde bitiremediler yalnız bitince efsane olucak deniz kıyısı okul .manzara müthiş karşıda pendiği görüyorsun
  • genccocuk61 kullanıcısına yanıt
    şu lyslerden gelicek sonuca göre oraya gelme ihtimalim var inş o zamana kadar mühendisler kampüse geçer. sağol bu arada cevap verdiğin için :))
  • yalovayı yazacak olanlar önce şu videoyu bence izlesin ondan sonra eğer çevreyi beğenirlerse yazsınlar. şu an okul videodakinden çok daha iyi görünümde hukuk laboratuar ve iibf bitmiş şekilde mühendisliğinde %80 i bitmiş gibi ve iibfnin olduğu yere çevre düzenlenmesi yapılmış biçimdedir. tabii yeni yapılmakta olan bir okul tamamen bitmesi için biraz sabırlı olmanız gerekecektir.

okula dair biraz bilginiz olsun diye bu linki atıyorum fakat bu eski hali şuanki daha toparlanmış biçimidir.

https://www.youtube.com/watch?v=5aRpftNYAow

bu da yalova : https://www.youtube.com/watch?v=hlu9Q9vnBJo
    https://www.youtube.com/watch?v=0l1_gEKdvVA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genccocuk61 -- 19 Haziran 2016; 9:41:18 >

• Peki arkadaslar vapurla felan kocaeliden gelip gidebilirmiyiz?ne kadar surer yolculuk?Vapur,otobus Ucretlero hakkinda bilginiz varmi?

• kocaeline otobüsle niye gitmiyosun ki şimdiye kadar vapurla gideni görmedim. pendik yalova öğrenciye çok erkenden alırsan 5 tl 8-9-10 tl arası değişiyor internetten alırsan. normalde terminalde daha pahalı oluyor fiyatları pendik 45 dakika kocaeli otobüsle 1 saat filan sürer çevre illere zaten 1 saat sürüyor. yeni köprü yapıldı senin işine yarar ilerde belki altınova dilovası minibüs açarlar
  • Bende yalova üniveristesini yazmak istiyorum ama ortamı,hocaları,yurt durumu falan nasıldır?
  • Yalova hukuk yazmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ?

• Merhaba, hukuk fakültesi tercihlerimin arasında olacak. Ben nerede eğitim alacağım ? Şimdi üniversitenin bütün binaları neredeydi daha önceden şimdi kampüs taşınıyor diyorsunuz ya. Yeni kampusu nereden gorebilirim , bitmedi diyorsunuz gerçi sanırım ama.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tictocc kullanıcısına yanıt
    Hukuk yeni üniversite yerleşkesinde Yalova->Çınarcık yolu üzerinde. Eğitimi nasıldır diye sormayın bilmiyorum, kpss'ye girmek için gitmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 21 Temmuz 2016; 12:52:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.