Şimdi Ara

###YALOVA ÜNIVERSITESI 2015 GİRİŞLİLER### (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
3.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kyk yurdunda saat 00.00da yurtta olmak gerekiyor. Diger yurtlardan haberim yok ama bu kadar siki degildir.

Zaten kayida gittiginizde yurtlar sizi sikistiracak ve kendilerini tanitacaklar :) Kyk yurdu harika o yuzden kayitlari kacirmayin sansinizi deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt
    ikinci öğretime kyk çıkmama gibi bir olay var mıdır hocam bir bilginiz var mıdır ?
  • Sosyal Uzman S kullanıcısına yanıt
    Hayir herkese cikabilir.

• Sosyal Uzman S kullanıcısına yanıt
    Herkese çıkabilir ikinci öğretim normal öğretim farketmiyor

• Ulaştırma kazandım bende arkadaşlar .
  • kalfatt kullanıcısına yanıt
    Tebrikler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosyal Uzman

Tebrikler hocam.

Çok teşekkür ederim , bu arada hazırlık atlama sınavına giricem fakat nelere çalışcağımı belirlemek için benzer bir sınav bulabilirmiyim internetten ?

Edit: Buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalfatt -- 28 Temmuz 2015; 0:17:25 >
    ben sosyal hizmetteyim e kaydımı az önce tamamladım çok basit bir şey hazırlık istemedim umarım hepimize hayırlı olur.
  • quote:

ben sosyal hizmetteyim e kaydımı az önce tamamladım çok basit bir şey hazırlık istemedim umarım hepimize hayırlı olur.

Bende okulun sitesinden on kayit yaptim okul nomu alip sifre degistim , ekayit yapip belgeleride yarin gotursek oluyomu?

okulda e kayıt diye bişey var mı ?
  • Ben 1.siniflarin bu sene pek bir sey ogrenemedigini duydum malesef. Insallah biz de oyle olmayiz gerci is ogrencide bitiyor tamam ama. Ve insallah kampus yetisir. Yoksa buyuk ihtimal avm de ders gorcez:( hakkimizda hayirlisi olur insallah

• Arkadaşlar 2 yıllık bölümlere e kayıt olabiliyor mu bilginiz varsa paylaşır mısınız ?
  • quote:

Arkadaşlar 2 yıllık bölümlere e kayıt olabiliyor mu bilginiz varsa paylaşır mısınız ?

sanırım olunmuyor ben öyle biliyorum öğrenci işleriyle görüş bi.
    benim için değil kardeşim bir arkadaşın kaydı olmuyormuş bölümü güvenlikle ilgili bir şey 2 yıllık fikir almak maksadıyla yazdım ilgin için teşekkür ederim.
  • quote:

benim için değil kardeşim bir arkadaşın kaydı olmuyormuş bölümü güvenlikle ilgili bir şey 2 yıllık fikir almak maksadıyla yazdım ilgin için teşekkür ederim.

Sağlık raporu gibi şeyler gerektiği için meslek yüksek okullarında ve denizcilik gibi bölümlerde bireysel başvuru kabul oluyor diye biliyorum
    çok sağ ol hocam ilgin için de ayrıca teşekkür ederim.
    hocam yalova üniversitesinde ön kayıt diye bir olay var mı bir aydınlatın yahu herkes başka bir şey diyor.
  • quote:

hocam yalova üniversitesinde ön kayıt diye bir olay var mı bir aydınlatın yahu herkes başka bir şey diyor.

var bende şans eseri buldum , öğrenci nomu felanda aldım ön kayıtta dur linki atayım
  • quote:

http://obs.yalova.edu.tr/ giriyosun öğrenci no sorgulaya tıklıyıp öğrenci no nu alıyosuın şifren T.C kimlik numaran ordan ön kayıt yaparsın.
    hocam ben de ders ön kayıt var yaz dönemi ön kayıt var yani sadece ön kayıt içeren bir başlık göremedim bölümden bölüme farklılık gösteriyor olabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.