Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 YAMAHA AX-497 STEREO AMPLİFİKATÖR HATASIZ Satın Al 18 Ocak 2018 09:59 1 1 YAMAHA AX-497 STEREO AMPLİFİKATÖR HATASIZ 1. sahibiyim . Elden ele dolaşmamıştır . Aldığımdan beri kesintisiz güç kaynagı ile kullandım . Kumandası vardır ve hiç kullanılmamıştır . Teknik ve kozmetik olarak sıfırdan farkı yoktur . Fiyatını diğer ilanlara bakarak belirledim ancak bu fiyatın çok çok üstünde bir sesi vardır . 8 OHM da 85 watt kanal başı gücü 10.000uf kapasitörleri ve 240 damping factoru ile hoparlörlerinizin gerçekten hakkını verir . Her iki kanal için simetrik yapıya sahiptir . Yamahanın topart konsepti ile dizayn edilmiş bir cihaz ayrıca pure direct ile tüm ton devrelerini bypass yapabilirsiniz . Bunun yanında cd direct moduda vardır .isteyene daha detaylı foto video vs gönderebilirim.Kargo yapılmaz . Alıcı arkadaşın cihazı görüp dinleyip almasını isterim . Başka bir şehirde iseniz İstanbul daki bir arkadaşınız varsa alışverişi yapabilirsiniz .Not : takas sadece silver renk ve benim cihazim kadar temiz olmasi kaydi ile kafama yatan cdp ler ile olabilir . Fiyatta çok ufak bir pazarlığımız olabilir . Son fotoğraf alıntıdır.SAHİBİNDEN LİNK :https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-yamaha-ax-497-hatasiz-510656723/detay/Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Asus rog strix 6650xt SIFIR KAPALI KUTU. Sapphire nitro 6900xt SIFIR TR ÜRÜNÜ Tertemiz asus rtx2070 SATILMISTIR MSI GTX 960 2 GB