Şimdi Ara

Yamaha Bunuda Yaptı 10.2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma günü yamaha sitesinde gezerken av alıcılar bölümüne bir bakayım dedim. oda ne göze çok hoş gelen bir model Denon A1xv marka av alıcıdan sonra beni en çok etkiliyen bir görünüm oldu açıkcası sizlerle paylaşmak istedim. link i veriyorum incelemek isteyen arkadaşlar bakabilirler tüm teknik detayları mevcut
    http://www.yamaha-uk.com/av_amps_receivers/?product_id=198
    ürünün bir kaç resmini ekledim
     Yamaha Bunuda Yaptı 10.2

Yamaha Bunuda Yaptı 10.2

Yamaha Bunuda Yaptı 10.2

Yamaha Bunuda Yaptı 10.2

sanırım sayın teknika abi çok beyenecek bu modeli belkide görmüştür
    saygılarımla ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkereferee34 -- 8 Ekim 2007; 14:04:53 >

• abiler pardon yanlışlıkla tamam' a bastım özür dilerek saygılarımı sunarım
  • bu kadar kolon olan bir odada insan ne yapar merak ediyorum açıkcası her yerden ses gelir yahu teknoloji ilerledikçe maliyetli sistemler de çıkıyo bu av alıcıya iyi marka kolon almak istese insan baya bir ücret öder gerçi bu sistemleri alan kişilerin maddi imkanları da iyidir sanırım
  • Başlık değişmeli 11.2 bu amfi aletiFiyatı da yurtdışında 6000 avro.Demekki burda 15.000 lira civarı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 8 Ekim 2007; 14:32:51 >
  • abi ne yapalım başlığı :D
  • bence gereksiz bir amfi ... zaten şu an 10.1 destekli film yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.1 Ses'i 5.1 De Dinlemek ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bunu kurması 1 gün sürer beaa
  • en fazla 1 saat sürer bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: technician77

en fazla 1 saat sürer bence

O amfi bende olsun 10 dakikada kurarım söz veriyorum
  • dedim yaa bence gereksiz,ama tabi olsa da göz çıkarmaz
  • 11.2

ohara...
  • bu ay ki h&t dergisinde bu amfi ile gerekli açıklamalar yapılmış bunları dikkate alarak konuşalım lütfen ben cinemada yamahanın üstüne tanımayan bir yamaha kullanıcısı olarak buradan tekrar onları tebrik ediyorum...

11.2 olayı da kafa karıştırıcı veya kullanılamaz bir özellik değil gelen efektleri aynı sanki cd de 11.2 kayıt var mış gibi kolonlara dağıtmayı başarıyor.yapay bir ses de değil ayrıca bu sölediğim h&t dergisinden alıntıdır isteyenler okuyabilirlerparası olan alır isteyen alır bende bir amfiye okadar ayıracak bütçe olsa cinema için alırdım... yamaha 4ever.

• Evin içi koblodan geçilmez be kesin biri takılıp düşer one yaw 11+2
  • bu alet gereksiz olurmu yaf şu zerafetine bakın daha şık bir av alıcısı varmı kumandasından tutta her şeyiyle adamlar mükemmel bir iş yapmışlar 7.1 formatlı film varmı ki insanlar 7.1 av alıcı alıyo aynı şekilde 10.2 de yok ama ürünün teknik özelliklerini okumak lazım aynı av alıcı üzerinden birden fazla odada ses sistemi isteyen insanlara hitap ediyor olsa gerek gerçekten güzel bir cihaz parasıda bir okadar güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: engin1975

Evin içi koblodan geçilmez be kesin biri takılıp düşer one yaw 11+2

• ben ciddi bir kullanıcı olarak gereksiz diye hitap etmemin nedeni yani şu an bunu kullanacak olan bir insanın gerçekten profesyonel iş yapması gerekiyor
    yanişöyle açıklamak gerekirse ; en azından buna takılacak olan hoparlörün min.150watt ve distorsiyonu düşük olması gerekiyor.aksi takdirde daha düşük takılacak bir hoparlör zaten bu amfide ses vermeyecektir ( istenilen seviye )

buna bu kadar para verince mecburen yanına en az 10000ytl lik bir set almak lazımki hakkını verebilsin ... saygılar
  • orası öle usta doğrudu dedin yav yamaha denilince bana bir şeyler oluyor hulk'a mı dönüşüyorum ne
    quote:

Orjinalden alıntı: technician77
    ben ciddi bir kullanıcı olarak gereksiz diye hitap etmemin nedeni yani şu an bunu kullanacak olan bir insanın gerçekten profesyonel iş yapması gerekiyor
    yanişöyle açıklamak gerekirse ; en azından buna takılacak olan hoparlörün min.150watt ve distorsiyonu düşük olması gerekiyor.aksi takdirde daha düşük takılacak bir hoparlör zaten bu amfide ses vermeyecektir ( istenilen seviye )

buna bu kadar para verince mecburen yanına en az 10000ytl lik bir set almak lazımki hakkını verebilsin ... saygılar

• ama şu da bir gerçek !!!

kulak ve zevk meselesi ama ben asla DENON ve TECHNICS den vazgeçemem ... çünkü bu amfiler yamaha ya nazaran seslere daha sert tepki verirler
  • bu cihaz reklamlardaki 15 bıçaklı jilete benzemiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.