Şimdi Ara

YAMAHA BWS 100 ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yamaha bws 100 ülkemize sıfırı gelmiyomuş bayii öyle dedi almayı düşünüyordum benim mondial 150 zatı satıyorum bilginiz varmı ayrıca yamaha bws 100 tavsiye edermisiniz.

• ben kullanıyorum çk güzel motor.rodaj zamanı biraz fazla yakar sonra normale iner 15 tl ile 165 km yaptım aha yakıtı da bu. evt artık üretilmiyo fakat parça sıkıntısı olacağını hiç sanmıyorum ve o bir efsane ;)
  • Parçasında en ufak sıkıntısı olmaz.CBR125 ile aynı akü kullanılıyor,yani yaygın parçaları bu bir örnek.
  • Bizde vardı geçen yıla kadar.Yalnız 2 zamanlı olduğu için çok yakıyor diye sattık.Yamaha bws 100 tavsiye edilir mi dersen tabiki.Bence Mondıal'i sat bws al derim.Çünkü kalite açısından dağlar kadar fark var...
  • Al dostum Yamaha BWS mondial birşeye yaramıyor
  • Bws 100 gerçekten iyi bakıldığında tüm 2 zamanlılar gibi kullanırken ayrı bir haz duygusu oluşturur,gerek gaza tepkisi,gücü,sesi,atikliği vs..bambaşkadır 2 zamanlılar belki ben bu türe ilgili olduğumdan taraflı yazıyorumdur ama benim için durum bundan ibaret.Bws dönecek olursak evet sınıfının diğer türlerine oranla daha fazla yakıyor fakat bu performansına göre yadırganacak bir rakam değildir bence sonuçta hakkını veriyor makine.Arıza olayı diğer çinliler kadar başını ağrıtmaz ama 2 zamanlı olduğundan bakım ister başı boş bırakırsan seni üzer,yedek parçası piyasada bol o yönden için rahat olsun,son olarak yamahanın japonya tarafından üretildiği zamanlara tekabül ediyordu bu model sanırım bu da ekstradan güven veriyor insana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DIESEL_

Bws 100 gerçekten iyi bakıldığında tüm 2 zamanlılar gibi kullanırken ayrı bir haz duygusu oluşturur,gerek gaza tepkisi,gücü,sesi,atikliği vs..bambaşkadır 2 zamanlılar belki ben bu türe ilgili olduğumdan taraflı yazıyorumdur ama benim için durum bundan ibaret.Bws dönecek olursak evet sınıfının diğer türlerine oranla daha fazla yakıyor fakat bu performansına göre yadırganacak bir rakam değildir bence sonuçta hakkını veriyor makine.Arıza olayı diğer çinliler kadar başını ağrıtmaz ama 2 zamanlı olduğundan bakım ister başı boş bırakırsan seni üzer,yedek parçası piyasada bol o yönden için rahat olsun,son olarak yamahanın japonya tarafından üretildiği zamanlara tekabül ediyordu bu model sanırım bu da ekstradan güven veriyor insana...

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yamaha Ybr 125 ilk çalıştırma.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.