Bildirim
YAMAHA BWS 100 ile ilgili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ben kullanıyorum çk güzel motor.rodaj zamanı biraz fazla yakar sonra normale iner 15 tl ile 165 km yaptım aha yakıtı da bu. evt artık üretilmiyo fakat parça sıkıntısı olacağını hiç sanmıyorum ve o bir efsane ;) -
Parçasında en ufak sıkıntısı olmaz.CBR125 ile aynı akü kullanılıyor,yani yaygın parçaları bu bir örnek. -
Bizde vardı geçen yıla kadar.Yalnız 2 zamanlı olduğu için çok yakıyor diye sattık.Yamaha bws 100 tavsiye edilir mi dersen tabiki.Bence Mondıal'i sat bws al derim.Çünkü kalite açısından dağlar kadar fark var... -
Al dostum Yamaha BWS mondial birşeye yaramıyor -
Bws 100 gerçekten iyi bakıldığında tüm 2 zamanlılar gibi kullanırken ayrı bir haz duygusu oluşturur,gerek gaza tepkisi,gücü,sesi,atikliği vs..bambaşkadır 2 zamanlılar belki ben bu türe ilgili olduğumdan taraflı yazıyorumdur ama benim için durum bundan ibaret.Bws dönecek olursak evet sınıfının diğer türlerine oranla daha fazla yakıyor fakat bu performansına göre yadırganacak bir rakam değildir bence sonuçta hakkını veriyor makine.Arıza olayı diğer çinliler kadar başını ağrıtmaz ama 2 zamanlı olduğundan bakım ister başı boş bırakırsan seni üzer,yedek parçası piyasada bol o yönden için rahat olsun,son olarak yamahanın japonya tarafından üretildiği zamanlara tekabül ediyordu bu model sanırım bu da ekstradan güven veriyor insana... -
quote:
Orjinalden alıntı: _DIESEL_
Bws 100 gerçekten iyi bakıldığında tüm 2 zamanlılar gibi kullanırken ayrı bir haz duygusu oluşturur,gerek gaza tepkisi,gücü,sesi,atikliği vs..bambaşkadır 2 zamanlılar belki ben bu türe ilgili olduğumdan taraflı yazıyorumdur ama benim için durum bundan ibaret.Bws dönecek olursak evet sınıfının diğer türlerine oranla daha fazla yakıyor fakat bu performansına göre yadırganacak bir rakam değildir bence sonuçta hakkını veriyor makine.Arıza olayı diğer çinliler kadar başını ağrıtmaz ama 2 zamanlı olduğundan bakım ister başı boş bırakırsan seni üzer,yedek parçası piyasada bol o yönden için rahat olsun,son olarak yamahanın japonya tarafından üretildiği zamanlara tekabül ediyordu bu model sanırım bu da ekstradan güven veriyor insana...
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X