Şimdi Ara

Yamaha Crypton performans için ne yapılmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a bnde 2007 model yamaha crypton R var. motor 100 ü gecmiyor. tek kişi ise 80 i.her şeyi orjinal. 13600 km.de. K&n hava filtresi ön dişli 2 düş büyütmeyi arkayı 1 diş küçültmeyi ve debriyaj balatalarını değiştirmyei düşünüyorum. en olmadı 125 lik yaptırcam ve sübabları değiştircem. başka önerisi olan var mı teşekkürler..

• pardon orda 2 kişi 80 i geçmiyor diyecektim. yanlış olmuş. k.bakmayın
  • çıksa çıksa 110a çıkar kasma
  • hava filteresi temizliği karbüratör ayarı,zincir ayarı ve yağlama, lastik basıncı, bujinin sağlıklı olması,debriyaj ayar civatasından kavrama ayarı ve motor yağının numarası etkiler. Sübap ayarından önce bakılacaklar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remote control

hava filteresi temizliği karbüratör ayarı,zincir ayarı ve yağlama, lastik basıncı, bujinin sağlıklı olması,debriyaj ayar civatasından kavrama ayarı ve motor yağının numarası etkiler. Sübap ayarından önce bakılacaklar bunlar.

abi hava filtresini bugün temizlettim. karbüratör hava ve benzin ayarları tamam. yağını değiştirdim. shell 10-40 yağ koydum. bujiye baktırmadım. o ayar civatası da ayarı iyi. ama hala aynı. motor sogukken hiç bir sorunu yok. ama 15-20 dakika bindikten sonra acayip serilik kaybediyor. 3. viteste 90 ile giderken 80 e düşüyor. motoru ilk aldığımda böyle değildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ölümüne çArşı ulan

çıksa çıksa 110a çıkar kasma

yok abi 120 ibre sonu yapan arkadaşlarım var. hemde arkasında ben varken. cryptonlar cok güzel motor. diğer cub motorlardan cok farklı.
  • vallahi bilemiyorum remate control herseyı soylemıs en kotu ıhtımal ustaya götür cupdan hıc anlamam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.