Bildirim
Yamaha MT-03 nasıldır? Tavsiye edermisiniz_
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlar yok mu? -
Selamlar, bende bu aralar motorumu satıp mt03 almayı düşünüyorum internette biraz araştırma yaptım hakkında genelde iyi şeyler söylüyorlar... -
quote:
Orijinalden alıntı: inferno
Selamlar, bende bu aralar motorumu satıp mt03 almayı düşünüyorum internette biraz araştırma yaptım hakkında genelde iyi şeyler söylüyorlar...
Bende araştırdım ama aklıma takılanlar.
1- İnternetten baktım ikinci elde çok az sayıda MT-03 var! (Nedeni acaba tutulmadığı için mi?)
2- Bayilerde sıfırı satılmıyor galiba...(Çünkü yamahanın kendi sitesinde göremedim. )
3- Tek silindirli, 4 zamanlı, SOHC, 4 , 660 cc avantaj mı yoksa dezavantaj mı ? Merak ediyorum...!
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum iyi günler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iptas -- 30 Eylül 2012; 15:44:43 > -
quote:
Orijinalden alıntı: iptas
quote:
Orijinalden alıntı: inferno
Selamlar, bende bu aralar motorumu satıp mt03 almayı düşünüyorum internette biraz araştırma yaptım hakkında genelde iyi şeyler söylüyorlar...
Bende araştırdım ama aklıma takılanlar.
1- İnternetten baktım ikinci elde çok az sayıda MT-03 var! (Nedeni acaba tutulmadığı için mi?)
2- Bayilerde sıfırı satılmıyor galiba...(Çünkü yamahanın kendi sitesinde göremedim. )
3- Tek silindirli, 4 zamanlı, SOHC, 4 , 660 cc avantaj mı yoksa dezavantaj mı ? Merak ediyorum...!
Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan görüş bekliyorum iyi günler.
az yakar şehir içinde çok kaçar. Sesi buldog gibidir köpürtebilirsin aleti 0-60'ı çok gergindir
uzun yolda sıkıntı yaratabılır gucsuz bıraz ama torklu 2km'lık tecrubemden bunu çıkardım ben
-
-ikinci elinin çok az olma sebebi belli bir gruba hitab etmesinden kaynaklanıyor.
-bayilerde sıfırını bulamazsınız çünkü üretimi durduruldu.
-tek silindirin avantajı torktur, dezavantajı biraz hırçın olmasıdır.
Bu arada boyunuz 180 üzeriyse almanızı tavsiye etmem bacaklarınızla depoyu tam olarak kavrayamazsınız (denedim ordan biliyorum)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X