Şimdi Ara

Yamaha MT-07

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okula gidip gelmek için kullanacağım.Şehir içi yani sürat falan yapmayı düşünmüyorum.Daha önce sadece ehliyetli almak için kurs aldığımda sürdüm.
    Düşük viteste problem olur mu? Nelere dikkat etmem gerekir?

• ölürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

ölürsün

Neden ? 50-60'la falan gidicem. Şehir içi yol sağdan sağdan giderim.
  • Bende motora binmeden ole derim bu sefer hız yapmıcam 1-2 km ole giderim sonra içimdeki seytan çıkar dısarı :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bartin744

Bende motora binmeden ole derim bu sefer hız yapmıcam 1-2 km ole giderim sonra içimdeki seytan çıkar dısarı :-)

Canım kıymetli benim bir kere sürcem zaten denemek için okul yolunda rahat oluyorsa bahara doğru bir düşük cc bir cbr alıp(125-250) kullanmayı düşünüyorum.
  • gazı çevirdin mi ya motor başına geçer ya da kendini 100-120 ile giderken bulursun. hiç 50-60 la giderim canım kıymetli havalarına da girme. aa yol boşmuş aa yol düzmüş şuymuş buymuş illa gaza gelip açacaksın zaten o gazı. gerek yok. al cbr250 ya da mt25 bak işine.
  • Kafan iyimiş kardeş 50-60ile gitmek için mt07 düşünüyorsun. 50-60le gitmek için honda spacy tavsiye ediyorum sana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MotosikletPilotu

ölürsün

kısa ve net bir cevap olmuş.

mt-07'nin gaz hareketlerini affetmediği söyleniyor. anında tepki veriyormuş.

mt-25 yada eli yüzü düzgün bir scooter düşünsen daha iyi olur.
  • Hem gençsin hem de tecrüben olmadan büyük hacim motor kullanacaksın.

Bir anlık heves edip sevdiklerini üzmeye gerek yok.
    O motorla hızlanırken üstünde bile duramayabilirsin.

O motor 1.viteste bahsettiğin hızları geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 30 Eylül 2016; 12:27:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk 15 dakika içinde ölürsün.

MT-07'ye geçmeden evvel 250 cc'lik bir makineyle en az 20.000 kilometre yol yapmış olmanız lazım.

Okula git-gel için 125-150 arası sukutır.

Ölmemek için bir ağabeyinizi dinleyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50-60 diye gidilmiyor öyle sağdan giderim diye bir şey yok dostum daha ufak hacimli kolay motorlara yönelmelsin. o kadar paran var madem inazumaya bakmanı öneririm
  • 50-60'la gideceksen scooter al. MT-07 nedir?
  • Sıfır tecrübe ile, 70-80 ile virajda bakışı kaçır yerde sürüklen o zaman anlarsın burada yazılanları.
  • mt-10 da düşünebilirsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkguler -- 4 Ekim 2016; 15:41:17 >
  • 50-60 la o motor zaten gitmez hararet yapıyo.250 lik al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.