Şimdi Ara

Yamaha rn602 vs. Cambridge audio minx xi vs.marantz mcr 611 Görüşler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sterio bir sistem kurma niyetindeyim, hoparlör olarak q acoustics 3020 veya 3050 alma planım var beraberinde de bu network sistemlerinden birini almayı düşünüyorum, bunları kıyasladığımızda özelikle ses kalitesi olarak hangisi daha on plandadır, Yamaha da class d anfi var sanırım ve 2x80 watt kanal basına baya güçlü gibi görünüyor, cambridge class ab amfi var güç olarak 2x40 denilmiş, marantz ise 2x60 denilmiş ama 6 ohm icin ve thd %10. Bu ucunu kıyaslarsak önerileriniz ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski bir Marantz mcr 510 kullanıcısı hali hazırda da Yamaha rn 500 kullanıcısı olarak. Kıyaslanan amfiler aynı klasman değil bir tanesi mikro müzik seti olur. 510 ile 611 ses kalitesi olarak aynı mı bilmemekle birlikte 510 da rn500 e kıyasla detaylarda bariz eksik kalıyordu vokaller olsun, detay olsun rn 500 ciddi önde idi. Sizin yerinizde olsa rn 500 alıp elde kalan parayla daha iyi bir speaker alırdım

• Teşekkürler cevabınız için siz hangi Hoparlor ile kullanıyorsunuz rn500'ü gerçekten 2x80 wattlik bir gücü var mi yanı atıyorum kef ls 50 gibi güç isteyen bir hoparlörü sürebilir mi acaba ?

• Ben ikon 1 mk2 ve jbl studio 530 ile kullanıyorum. Bangır bangır müzik zaten dinleyemezsin zaten, dolayısı ile kef i de kaldırır. Kullanmadım ama.

• metalmilita kullanıcısına yanıt
    R n 602 yi daha dün kurdum, yaklaşık 1,5 aydır kutuda bekliyordu. Tatil, sehpa vs derken ancak elim değdi. Sizin sorduğunuz diğer amfileri bilmiyorum ama R n 602 çok hoşuma gitti, güçlü ve berrak bir sese sahip. Özellikle DSD formatında bir iki deneme yaptım oldukça etkileyiciydi diyebilirim. Rn 500 de DSD özelliği bulunmuyor sırf bu yüzden onu düşünmedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.