Şimdi Ara

Yamaha Virago XV 535 hakkında sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Kısmetse emektar 98 model RX 115 motorumu bir kaç gün içerisinde satmış olacağım. Yerine başlıkta belirttiğim gibi Virago almayı düşünüyorum ama bir kaç sorum olacak:

1- almayı düşündüğüm motorun ilan linkini veriyorum sizce bu fiyatı eder mi ve duruşu nasıl?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-turkiye-de-bu-temizlikte-tek-hala-ilk-gunku-gibi-90874621/detay/

2- 1.90 boyum var, motor altımda ufak kalır mı?

3- parça ve serviste sıkıntı yaşar mıyım?

saygılarımla..

• kardes shadow'lara bak yaramaz bu makinalar artik miladini doldurmustur kullanicisi bunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

kardes shadow'lara bak yaramaz bu makinalar artik miladini doldurmustur kullanicisi bunun.

Hocam 22 bin bir Yamaha icin miad midir gercekten? Hayir, 2005 ten beri kullandigim 98 model Rx115 im bu zamana kadar tik bile demedi de ondan sordum. Ne sıkıntısı ne sorunu olur, biraz daha acarsaniz memnun olurum..

• quote:

Orijinalden alıntı: eczac

quote:

kardes shadow'lara bak yaramaz bu makinalar artik miladini doldurmustur kullanicisi bunun.

Hocam 22 bin bir Yamaha icin miad midir gercekten? Hayir, 2005 ten beri kullandigim 98 model Rx115 im bu zamana kadar tik bile demedi de ondan sordum. Ne sıkıntısı ne sorunu olur, biraz daha acarsaniz memnun olurum..

kardesim sen bu motorun orjinal 22 bin de olduguna inaniyormusun 22 bin de bir motor sifir kadar temiz olur bu motorun Allah bilir kac kere km.si düsürülmüstür su haline bir bak.
  • quote:

quote:

quote:

kardesim sen bu motorun orjinal 22 bin de olduguna inaniyormusun 22 bin de bir motor sifir kadar temiz olur bu motorun Allah bilir kac kere km.si düsürülmüstür su haline bir bak.

motor bana temiz gibi göründü ama anlayamadım size neresi düzgün gelmedi. hani motor konusunda ustaysanız bana açık açık anlatın ki kafamda soru işareti kalmasın. benim sattığım motor 98 model 28 binde idi orijinal, olabilir yani.

• quote:

quote:

quote:

quote:

motor bana temiz gibi göründü ama anlayamadım size neresi düzgün gelmedi. hani motor konusunda ustaysanız bana açık açık anlatın ki kafamda soru işareti kalmasın. benim sattığım motor 98 model 28 binde idi orijinal, olabilir yani.

535 lerin karoki bir kaç problemi var. ilk problemi
    marş rublesi bozulmaya yakın çok ses çıkartırlar.
    ikinci problemi konjektör lakin yamahanın farklı
    modellerinin uyum sağladığı söylenmekte. Diğer bir problem ise çıkması gereken hızlara çıkamaması saftli oldugu icin gec hizlaniyor.
    bu kriterler doğrultusunda karar verebilirsin piyasada cok bitik virago var allayip pullayip sürüyorlar piyasaya yani hersey satana kadar tek tavsiyem Honda vt 600 shadow'dur dikkat et kolay gelsin.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

535 lerin karoki bir kaç problemi var. ilk problemi
    marş rublesi bozulmaya yakın çok ses çıkartırlar.
    ikinci problemi konjektör lakin yamahanın farklı
    modellerinin uyum sağladığı söylenmekte. Diğer bir problem ise çıkması gereken hızlara çıkamaması saftli oldugu icin gec hizlaniyor.
    bu kriterler doğrultusunda karar verebilirsin piyasada cok bitik virago var allayip pullayip sürüyorlar piyasaya yani hersey satana kadar tek tavsiyem Honda vt 600 shadow'dur dikkat et kolay gelsin.

açıklama ve bilgiler için çok teşekkür ederim. tavsiyeni dikkate alacağım.

• kronik yazacagima karoki yazmisim o ne ya :))

• valla ne yalan söyleyeyim; acaba motor dünyasında bilmediğim bir terim mi diye google abiye bile sordum ama sonradan bir şey çıkmayınca kronik yazmak istediğinden emin oldum
  • Arkadaşlar benimde virago 535 motorum oldu ama motoru alırken arızalı olarak aldım şimdi makinenin marş rublesini bulamıyorum sizce ne yapmalı tamir kitleri oldugunu gördüm parçayı buldugum yerlerde çok yüksek geldi biri 500 diğeri 700 tl fiyat veriyor yurt dışında 100 dolara gördüm sizce ne yapmalı ? 93 model elimde var?
  • Selam arkadaslar bende virago 535 var.30-40 la rolantida giderken cat cat diye ses geliyor ve motor tekliyor.hizlaniyorum 60-70 le rolantida gidiyorum hic bisey yok.gazi birakiyorum gene 30-40 gelene kadar bisey yok ama 30-40 a gelince gene cat cat diyor tekliyor motor.neden boyle yapiyor bilen varmi bi yardimci olsaniz arkadaslar pek kimsede anlamiyor buralarda bu motordan napmam lazim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.